Horvátország, St. filip i jakov: Croatia Apartmans, 4 fős apartman

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
önellátás 
Utazás:
egyénileg 
Szálláshely:
apartman 
Típus:
nyaralás 
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
196614
Utolsó frissítés:
 
2017.09.28. (Cs)
18 900 Ft / fő / turnus (4 személyes apartman)
4 nap/3 éj
20 400 Ft / fő teljes ár
Lejárt ajánlat
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »

Start Utazás Védőháló »
Csődvédelem felső fokon
az Ön teljes biztonságáért

FEKVÉS

Az apartman falu a kavicsos tengerparthoz közel található csodálatos környezetben.

ELHELYEZÉS

Az apartmanok mindegyike felszerelt konyhával, telefonnal, szatellit TV-vel felszerelt és terasszal rendelkezik. Törölközőt kétszer cserélnek egy héten.

B3 Apartment For 3 Pax típusú apartman 27,5 m2 alapterületű, 3 fő elhelyezésére alkalmas. Nappalival, hálószobával, konyhával, terasszal rendelkezik, fürdőszobával, szatellit TV-vel felszerelt. A 3. személy részére a nappaliban egy kihúzható kanapé található. Az apartmanok a földszinten vagy az első emeleten találhatók és kb. 100 méterre helyezkednek el a tengerparttól.

C4 Apartment For 4 Pax típusú apartman 39 m2 alapterületű, 4 fő elhelyezésére alkalmas. Nappalival, hálószobával, konyhával, terasszal rendelkezik, fürdőszobával, szatellit TV-vel felszerelt. A 3. -4. személy részére a nappaliban kihúzható kanapé található. Az apartmanok a földszinten vagy az első illetve második emeleten találhatók és kb. 100 méterre helyezkednek el a tengerparttól.

D5 Apartment For 5 Pax típusú apartman 35,5 m2 alapterületű, 5 fő elhelyezésére alkalmas. Nappalival, 2 hálószobával, konyhával, terasszal rendelkezik, fürdőszobával, szatellit TV-vel felszerelt. Az 5. személy részére a nappaliban egy kihúzható kanapé található. Az apartmanok a földszinten vagy az első emeleten találhatók és kb. 100 méterre helyezkednek el a tengerparttól.

E6 Apartment For 6 Pax típusú apartman 2 szintes, 6 fő elhelyezésére alkalmas. Nappalival, 2 hálószobával, konyhával, étkezősarokkal, terasszal rendelkezik, fürdőszobával, szatellit TV-vel felszerelt. 2 fő részére a nappaliban kihúzható kanapé található. Az apartmanok kb. 100 méterre helyezkednek el a tengerparttól.

ÉTEL ÉS ITAL

Önellátással, reggelivel vagy félpanzióval foglalhatóak az apartmanok.

SPORT ÉS SZABADIDŐ

A központ közelsége számos kikapcsolódási lehetőséget nyújt.

http://www.apartmani-croatia.com.hr/eng/info.php


Horvátország utazás, nyaralás
 
Töltődik a foglalási lap