Trogir nyaralás

A Trogiri nyaralás Induljon innen! Olcsó akciós, last minute Trogiri nyaralás, a Trogiri nyaralás legfontosabb információi és utazási ajánlatai egy helyen. 13 utazás közül választhat.

Trogiri nyaralás foglalásához forduljon a Start Utazási Irodához.


Trogir a Kastelanska-öbölben, a Ciovo-sziget és a Dalmát szárazföld közötti apró szigeten épült. Román, gótikus, barokk és reneszánsz épületekben gazdag igazi ékszerdoboz. Fallal körülvett óvárosa, melyet sokan Velence kicsinyített másának tartanak a Világörökség része. Seget Donji, a Trogirtól 3 km-re található egykori halásztelepülés mára kiépült csendes nyaralóhely, melyet3km hosszú, aprókavicsos tengerpartját pinea erdők szegélyezik. Trogít távolsága Budapesttől 760 km.

Trogir utazás TOP 10

Az összes Trogir nyaralás »

Az összes Trogir nyaralás »

Trogir ismertető

Trogir a Split-i öböl nyugati sarkában elterülő római kori város. A kis Velenceként is emlegetett Trogir a középkori mediterrán kultúra valóságos emlékkönyve. Óvárosa, amely gazdag múltról tanúskodik, 1997 óta a világörökség részéhez tartozik. A középkor művészetének szépsége, hangulata magával ragadj az idelátogatókat. Az óvárosi részt körülveszi a tenger, szemben vele található a Ciovo sziget, amely a szárazföldről keskeny csatornán átívelő hídon közelíthető meg. 

 
Ez a festői kis városka az utóbbi évtizedekben sokat fejlődve, kimondottan változatos turisztikai kínálattal fogadja az idelátogatókat, a vitorlásokat pedig színvonalas szolgáltatásokkal várja a Ciovo Vitorlás és Jachtklub.
Ciovo sziget, mely szinte már egybe épült Trogirral a tökéletesen nyugodt pihenés lehetőségét nyújtja az ide látogatóknak. A helység homokos strandjairól is ismert, ahol a gyermekek nyugodtan játszhatnak, és a sekély tengerről, ahol a legfiatalabbaknak is biztosítva van a kellemes fürdés. A szinte az őskortól fogva lakott sziget igen gazdag kultúrhagyományokkal rendelkezik, kristálytiszta vizű strandjai pedig egyszerűen ellenállhatatlanok..
 
Letenyétől kb. 500 km.
 
Programajánlatok: Sibenik és Split óvárosa, Knin középkori erődje, Kornati-szigetcsoport, Vransko-tó – Horvátország legnagyobb tava, Krka-vízesés, Hvar- és Vis-sziget, a Kék-barlang Bisevo-szigeten, Biokovo-hegység
 
Trogir nyaralás foglalásához forduljon a Start Utazáshoz. Az utazási iroda elérhetőségeit megtalálja az oldal tetején.


Trogir üdülőhelyek

Trogir legjobb szállodái

3.5pont - 4 értékelés
Appartements Medena

Appartements Medena

Trogir
Ár:
  116 357
Ft / apartman / hét-től (6 napra)
Értékelés:
Tetszik:
Közel volt a tenger

Nem tetszik:
A környék eléggé lepukkant.

Egyéb:
3.2pont - 1 értékelés
Ivan Apartmanház

Ivan Apartmanház

Trogir
Ár:
  113 428
Ft / apartman / hét-től (5 napra)
Értékelés:
Tetszik:
Nagyon kellemes és szép volt az apartman környéke. Közel volt a strand, a kiszolgáló egységek. Hangulatos programok voltak a kikötőben és környékén esténként.

Nem tetszik:
Az apartman felszereltsége kicsit hiányos volt. A sziget megközelíthetősége, ahol a szállás volt az egy bevezető hídon át rendkívül problémás volt. Mind az odaérkezésnél, mind pedig a Trogirbeli kirándulások alkalmával 1-1,5 órás dugóval kellett számolni mire ki-vagy bejutottunk a szigetre.

Egyéb:
!pont - nincs értékelés
Mira Apartmanház

Mira Apartmanház

Trogir
Ár:
  78 571
Ft / apartman / hét-től (5 napra)
Értékelés:
Tetszik:


Nem tetszik:


Egyéb:
Trogir nyaralás foglalásához forduljon a Start Utazáshoz. Az utazási iroda elérhetőségeit megtalálja az oldal tetején.
 

Trogir nyaralás foglalásához forduljon a Start Utazáshoz. Az utazási iroda elérhetőségeit megtalálja az oldal tetején.

Az összes Trogir nyaralás »

Trogir leírásVízum, követség

A Magyar Köztársaság horvátországi képviselete:
Zágráb:
Pantovzak 255-257, 10 000 Zagreb
Tel: 385-1-4890-906,
Fax: 385-1-457-9301

A Horvát Köztársaság magyarországi képviselete:
1065 Budapest, Munkácsy Mihály utca 15.
Tel:  354-1315, 269-5854, Fax: 354-1319

A horvát pénzt illetően az egyes személyek a Horvát Köztársaságba, ill. a Horvát Köztársaságból max. 2.000 Kunát vihetnek magukkal. A háziállatok ideiglenes, rövid időre történő bevitelét illetően (a tulajdonos turistaútja során, háziállatok kiállításán történő részvétel céljából és hasonlók) a tulajdonos köteles a háziállatot bejelenteni a horvát vámszervek munkatársának. A tulajdonosnak emellett rendelkeznie kell a következő dokumentumokkal: a kutya, vagy macska gazdájának rendelkeznie kell a háziállat oltási könyvével, amelyen szerepelnek az állat azonosító adatai és azonosító jelei. A három hónapnál idősebb kutyáknak és macskáknak veszettség elleni védőoltással kell rendelkezniük, azzal a megkötéssel, hogy az oltásnak a beutazás előtt legalább 15 nappal, de legfeljebb 6 hónappal kellett megtörténnie. Egyéb háziállatok tekintetében (díszmadarak, teknőcök és hasonlók) állatorvosi bizonyítvány szükséges arról, hogy a háziállat egészséges, amelyben szerepelnie kell a következő adatoknak: származás, azonosító jelek, egészségi állapot.

A Horvát Köztársaságba gépjárművel történő beutazás során az érvényes vezetői engedély és forgalmi engedély mellett rendelkezni kell a beutazáshoz használt gépjárműre vonatkozó érvényes nemzetközi biztosítási zöldkártyával is. Személyautók, csónakok, hajók, lakókocsik és más szállítóeszközök ideiglenesen max. 6 hónap időtartamra vihetők be, olyan szállítóeszközök tekintetében,

  • amelyet ideiglenesen visz be az országba állandó külföldi lakcímmel, vagy külföldi munkahellyel rendelkező személy,
  • amelyet saját szükségletei céljából használ állandó külföldi lakcímmel, vagy külföldön ideiglenes tartózkodási engedéllyel rendelkező személy,
  • amelyet külföldön regisztráltak, illetve helyeztek forgalomba az állandó külföldi lakcímmel, külföldi munkahellyel, vagy külföldi telephellyel rendelkező személy nevére.

A fent említett személyek külön formális eljárás nélkül bevihetnek különböző személyes tárgyakat, beleértve a speciális és sportfelszereléseket, amelyekre szükségük van a Horvát Köztársaságban való tartózkodásuk során pihenés, szórakozás, egészségmegőrzés, stb. céljából. Kulturális javak (ritka gyűjtemények, archeológiai leletek, képek, szobrok, régi könyvek, stb.) csak a kulturális örökség védelmét ellátó és ebben illetékes hatóság engedélye alapján vihetők be az országba, illetve ki az országból.

Trogir nyaralás foglalásához forduljon a Start Utazáshoz. Az utazási iroda elérhetőségeit megtalálja az oldal tetején.


Trogir adatlap

(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások