Sokszínű Amszterdam

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
reggeli 
Utazás:
repülővel 
Szálláshely:
3* 
Típus:
városnézés 
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
181444
Utolsó frissítés:
 
2017.07.27. (Cs)
140 600 Ft / fő (alap ár)
4 nap/3 éj
182 100 Ft / fő teljes ár
Lejárt ajánlat
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »

Start Utazás Védőháló »
Csődvédelem felső fokon
az Ön teljes biztonságáért

TOP ELŐNYÖK:
- Ingyenes vidéki transzfer

Felszállási  helyek: Szeged, Kiskunfélegyháza, Kecskemét, Nyíregyháza, Debrecen, Miskolc, Füzesabony, Gyöngyös, Pécs, Szekszárd, Dunaújváros, Budapest. További ingyenes felszállási helyek a határátlépés függvényében: Budaörs, Tatabánya, Győr, Sopron, Székesfehérvár, Siófok, Nagykanizsa. Lehetőség van kedvezményes budapesti szállás igénybevételére is, ha a korai transzfer nem megfelelő Önnek.
- Ingyenes parkolás repülős utaknál: ingyenes Ferihegy-közeli parkolást biztosítunk. A parkoló és a repülőtér közötti oda-vissza transzfert szintén ingyenesen nyújtjuk. Korai indulás illetve kései érkezés esetén a parkolás helyszínén lévő szállodában kedvezményes szálláslehetőséget is tudunk biztosítani.
Törzsutas kedvezmény:  5-7%
Előfoglalási kedvezmény: 3 - 5%, max 10.000,- Ft
65 év feletti kedvezmény: 2.000,- Ft

(a kedvezmények nem halmozhatóak!)

Rövid leírás:
- Városnézés kerékpárral és sétahajóval
- Múzeumok Rembrandt és Van Gogh remekeivel
- Rotterdam, Európa kapuja a világran
- Virágpiac, sajtüzem és gyémántcsiszoló


Program:

1. nap: Budapest – Amsterdam
Menetrend függvényében utazás Budapestről Amsterdamba repülővel. Metróval megyünk be a központba és onnan a szállodákhoz. Közös séta a belvárosban, mely során lehet egy hangulatos hajókirándulást tenni a csatornákon. Ezt követően szabadprogram. Ekkor van lehetőség a Tengerészeti Múzeum vagy az Anna Frank Múzeum megtekintésére is. Este a piroslámpás negyed „látványosságaiban” is gyönyörködhetünk.

2. nap: Amsterdam városnézés biciklivel
Délelőtt biciklis városnézésre lehet jönni idegenvezetőnkkel, (vagy önállóan lehet felfedezni a holland metropoliszt). A biciklis városnézésnek az előnye, hogy jóval nagyobb területet tudunk bejárni, megtekinteni és kevésbé fárasztó, mint a gyaloglás egész nap. A biciklibérlés egy napra kb. 14 €. Városnézésünk csúcspontjai: királyi palota, Dam tér, Damrak, Begijne-házak, Virágpiac, Rembrandt tér, Régi templom (Oede Kerk), Új templom (Nieuwe Kerk), Sirámok tornya. Vacsorázási lehetőség a város hangulatos éttermeinek egyikében.

3. nap Amsterdam – múzeumlátogatás
Ezen a napon is délelőtt az idegenvezetőnkkel közösen ismerkedhetnek tovább Amsterdam látnivalóival, vagy egyénileg nézik meg a várost. Először egy gyémántcsiszoló műhelyt keresünk fel. Megtekintjük, hogy a gyémántból hogy lesz csodálatos 57 lapos briliáns. Folytatjuk a hangulatos terek és épületek megtekintését a városban. Délután múzeumlátogatási lehetőség: Rijks Múzeum. A németalföldi mesterek leggazdagabb gyűjteménye itt található. Leghíresebb kép az „Éjjeli őrjárat” Rembrandt monumentális festménye. A közelben található a Van Gogh múzeum is. A művész több mint 200 festményét és több száz rajzát láthatjuk itt. Ha valakinek a képzőművészeti látnivalókból még több kell, akkor azoknak a modern alkotásokat bemutató Stedelijk múzeum megtekintését javasoljuk.

4. nap: Amsterdam – Budapest
Reggeli után szabadprogram. Ajándéktárgy vásárlási lehetőség ill. egy kis sétára is van lehetőség. Repülőgép indulásának függvényében utazunk ki a Schiphol reptérre, ahonnan hazarepülünk Budapestre.

 

 


 


Min. létszám: 20 fő

Hollandia utazás, nyaralás Amsterdam utazás, nyaralás
 
Töltődik a foglalási lap