A tulipánok és szélmalmok földjén

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
reggeli
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
3*
Típus:
körutazás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
239602
Utolsó frissítés:
2024.09.21. (Szo)
4 nap/3 éj
339 000 Ft / fő (alap ár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




Hollandia kis területe ellenére hemzseg az izgalmas látnivalóktól - ki ne hallott volna a híres sajtokról, a hatalmas tulipánföldekről vagy éppen a hollandok a tengerrel vívott évszázados harcának emlékeiről? Ezen a csoportos korai őszi utazáson Amszterdambam a "patkóváros" legérdekesebb városaival, Utrechttel, Rotterdammal, Delfttel és a két fővárossal, Amszterdammal és Hágával ismerkedünk meg, hajózunk a csatornákon, megcsodáljuk Van Gogh számos híres festményét, de a holland vidéki életbe is betekintést nyerünk majd.

Szállás Amszterdam déli részén az ibis budget Amsterdam City South hotelben. Az egyszerű berendezésű szobák mindegyikében zuhanyzós fürdőszoba és síkképernyős tévé található. A wi-fi kapcsolat a szálloda teljes területén ingyenesen biztosított. A szálloda mellett található villamosmegállóból a városközpont fél órán belül átszállás nélkül elérhető.

Az út kiemelt értékei:

  • Repülés a KLM közvetlen járatain kényelmes menetrenddel
  • Szállás Amszterdam központjától félórányira
  • Gazdag négynapos program Hollandia kulturális látnivalóinak bemutatására
  • Hollandiát kiválóan ismerő magyar idegenvezető


Programok:

Szeptember 20., szombat
Elutazás Budapestről a KLM közvetlen járatával (06:35-08:40) Amszterdamba. Érkezés után transzfer a városközpontba, majd gyalogos városnézés Amszterdamban. Városnézésünket egy órás hajókázás teszi teljessé, ahol egészen más perspektívából, a kanálisokról szemlélve élvezhetjük a főváros egyedi hangulatát. Délután a szállás elfoglalása.
Szállás Amszterdamban.

Szeptember 21., vasárnap
Reggeli után szabadidő Amszterdamban, vagy egész napos fakultatív kirándulás: Delft, Rotterdam és Hága (30 000 Ft/fő, min. 15 fő esetén): ezen a programon megismerkedünk a "patkóváros" délnyugati szárának három izgalmas városával. Első állomásunk Vermeer városa, a kék-fehér kerámiáról is ismert hangulatos Delft, ahol teszünk egy sétát a központban. Ezt követően ellátogatunk a modern építészetéről és hatalmas kikötőjéről ismert Rotterdamba, az ország második legnagyobb városába. Délután átutazunk az ország kormányzati központjába, egyben számos nemzetközi szervezetnek helyet adó Hágába, ahol a Binnenhof, azaz a parlamenti épületegyüttes környékét járjuk be. Napunk végén megnézzük Hága egyik kerülete, Scheveningen tengerpartját.
Szállás Amszterdamban.

Szeptember 22., hétfő
Délelőtt szabadidő Amszterdam központjában, vagy látogatás a Van Gogh Múzeumban (9 000 Ft/fő): a posztimpressionisták legnagyobb mesterének emléket állító múzeumban a festőóriás műveinek legnagyobb gyűjteményét, köztük a Krumplievőket, a Napraforgókat és több önarcképet is megcsodálhatunk. Délután ebédszünet és rövid séta az ország legnagyobb egyetemének otthont adó Utrechtben. Napunk végén ellátogatunk a Kasteel de Haarba: az ország legnagyobb kastélya a középkorban született, de a 19. század végén nyerte el mai romantikus külsőjét. Hasonlóan figyelemre méltó a kastélyt körülvevő több mint 500 hektáros park.
Szállás Amszterdamban.

Szeptember 23., kedd
Reggeli után kijelentkezünk a szállodából, majd ellátogatunk a Zaanse Schans szabadtéri néprajzi múzeumába, ahol a híres holland szélmalmokkal is közelebbi barátságot kötünk (az egyiket akár belülről is megnézhetjük), de a hagyományos mesterségek, köztük a fapapucs vagy a sajt készítésének titkait is elleshetjük. Ebédszünet a tengertől elhódított IJssel-tó partján lévő, a füstölt angolnájáról elhíresült Volendamban, ahonnan a szemközti faházas halászfaluba, Markenbe is áthajózunk. Kora este transzfer az amszterdami repülőtérre, majd hazautazás a KLM közvetlen járatával (20:55-22:55) Budapestre.


Az ár tartalmazza:

  • Repülőjegy Budapest-Amszterdam útvonalon oda-vissza, közvetlen járattal
  • Személyenként egy feladott poggyász (max. 23 kg) és egy kézipoggyász oda-vissza
  • Szállás három éjszakára középkategóriás szállodában, kétágyas szobában
  • Büféreggeli a szállodában
  • Utazás különbusszal
  • A programban szereplő transzferek és belépőjegyek
  • Kiváló helyismeretű magyar idegenvezető




 
Töltődik a foglalási lap
utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások
|[REM_CODE]|