Holland-Antillák hajóút

A Holland-Antilláki hajóút Induljon innen! Olcsó akciós, last minute Holland-Antilláki hajóút, a Holland-Antilláki hajóút legfontosabb információi és utazási ajánlatai egy helyen. 3 utazás közül választhat.

Holland-Antilláki hajóút foglalásához forduljon a Start Utazási Irodához.


Négy nagyobb és néhány kisebb szigetből álló ország a Karib-tenger déli medencéjében. Igazi trópusi világba oltott holland mesevilág.

Holland-Antillák utazás TOP 10

Holland-Antillák úti célok

Az összes Holland-Antillák hajóút »

Holland-Antillák

Az összes Holland-Antillák hajóút »

Holland-Antillák ismertető



Holland-Antillák üdülőhelyek

Holland-Antillák utazási magazin

Karib-tengeri kalandozások: kihagyhatatlan karibi szigetek csak a Start Utazásnál!

Ragyogó, fehér homokos tengerpartok, trópusi italok, friss tengeri levegő, vidám vendéglátók, bámulatosan szép természeti környezet, ez jellemzi a Karib-térség szigetvilágát, mely az Atlanti-óceán legnyugatibb részén, Észak-Amerika és Dél-Amerika között terül el. Ezek közül mutatjuk be azokat a szigeteket, amely a világ egyik legnagyobb online utazási portálja, a Travelocity TOP karibi szigetként jellemez és melyek mind megtalálhatóak a Start Utazás 2022-es téli kínálatában. Hosszú úton jutott el oda a Karibi-szigetvilág, hogy a térség mára a világ egyik legfelkapottabb turista-paradicsomává vált. A Föld leginkább turizmusfüggő régiójának tartják ma a szakértők, ugyanis a bruttó hazai termék 14 százaléka származik a turizmusból. Az ide érkező vendégek persze sokat és szívesen költenek, hiszen a helyiek nagyon magas színvonalú szolgáltatásokkal várják a pihenni vágyókat. Az első szálloda 1778-ban, Nevis-ben nyitotta meg a kapuit. A Bath Hotelt elsősorban a gazdag, gyógyulást remélő, [...]
Teljes cikk

Búvárkodás télen-nyáron

Ha mégsem a hó lenne a kedvenc csapadéka, akkor az európai télből kiszabadulva remek időtöltés lehet a búvárkodás. Az egyik búvár magazin szavazatai alapján megpróbálta összeállítani a bolygón található legjobb helyeket egy könnyűbúvár számára. 1. Galapagos-szigetekA szigetek víz alatti élővilága tükrözi azt, ami miatt Darwin itt fogalmazta meg az evolúciós elméletét. Valószerűtlen élőlények, változatos, színes állatkák alkotják a vízi világot. Az egyenlítőnél pingvinek úszkálnak. Ha egy szóval kellene jellemezni: ’különleges’ helyszín. 2. Észak-Karolina, Egyesült ÁllamokA roncsbúvárok paradicsoma. A második világháborús tengeralattjáró gyakorlóterepeként sok roncsot lehet felfedezni a víz alatt. Ezen kívül a Golf-áramalton itt elhajózó kereskedő hajók is hagytak akár egész hajókat, fémpénzeket és más tárgyakat a tengerfenéken. 3. Kajmán-szigetekAz itt található Bloody Bay Wall egy sziklafal, ami szép növény és állatvilággal több kilométer hosszan húzódik a [...]
Teljes cikk
Holland-Antillák hajóút foglalásához forduljon a Start Utazáshoz. Az utazási iroda elérhetőségeit megtalálja az oldal tetején.

Az összes Holland-Antillák hajóút »
 

Holland-Antillák hajóút foglalásához forduljon a Start Utazáshoz. Az utazási iroda elérhetőségeit megtalálja az oldal tetején.

Az összes Holland-Antillák hajóút »

Holland-Antillák leírás



Vízum, követség



Holland-Antillák adatlap





(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások
|[REM_CODE]|