Hajóutak, hajós utazások

Hajóútra induljon innen! Olcsó akciós, last minute hajós utazások, a hajóutakkal kapcsolatos legfontosabb információi és hajós utazási ajánlatai egy helyen.

Hajóút foglalásához forduljon a Start Utazáshoz.

All inclusive hajóutak

All inclusive hajóutak

Tenger, utazás, kényelem, remek ételek. Ha mindezt fontosnak találja a nyaralás során, akkor a következő hajóutakat Önnek találták ki.

Most mind a Karib-, mind a Földközi-tengerre nagyon jó all inclusive hajóutakat kínálunk. Érdemes minél előbb érdeklődni és lefoglalni az utat. Ezek nagyon keresett nyaralások, viszonylag hamar elfogynak a legjobb és a legolcsóbb helyek.

479 298 Ft / fő-től
Ez itt a Start Utazás Karib-, mediterrán, és általában hajóutakkal foglalkozó melléklete. Rengeteg hajóutat, hajós utazást kínálunk. A Föld szinte bármelyik részére talál itt hajós utazás.

Ha nem találja meg pontosan, amit szeretne, vagy kérdése, kétséges van, forduljon az utazási tanácsadóinkhoz a fenti elérhetőségeinken (telefonon, levélben vagy személyesen). Hatalmas tapasztalatunk van hajós utazások szervezésében, egészen biztosan tudunk segíteni, nem csak hajóutakkal kapcsolatban.

Hajóút keresését, szervezését kezdje innen!

TOP 610 egzotikus utazás



Egzotikus utazások

Miért jó egy hajóút?!

Miért jók a hajóutak

Egy nagyobb terület legszebb helyeinek végélátogatására nncs jobb, kényelmesebb és kellemesebb módszer, mint egy luxushajó fedélzetén.

Egyáltalán nem véletlen, hogy ennyire népszerűvé váltak az elmúlt néhány évben a hajóutak, különös tekintettel a Karib-tengeri és a mediterrán (Földközi-tengeri) hajózásokra. Hatalmas területen rengeteg látnivalót lehet bejárni, miközben az utazási időkben egy gyönyörű szálloda hajó kényelmét és vendégszeretetét élvezi.

És a luxus ellátáshoz, a hatalmas utazáshoz és a tartalomhoz képest meglepően alacsony áron részesülhet Ön is egy hajóút élményében.

45 614 Ft / fő-től
167 054 Ft / fő-től

Hajóutak - miért is jó egy hajós utazás

Az óriás luxushajós utazások a Karib-tengerről kiindulva hódították meg a világot, és bizton állíthatjuk, hogy megváltoztatták a turizmus arculatát az egész világon. Mára már nincs olyan tengerparton fekvő ország, ahol ne kötnének ki óriás tengerjáró luxus hajók, és nincs olyan nagyobb folyó, ahol ne közlekednének kiránduló szálloda hajók.

A hajós utazás viszonylag megfizethető áron, kényelmesen, alapos felkészülés, fizikai terhelés nélkül elérhetővé tett olyan érdekes helyeket is, ahová néhány éve, évtizede még nagyon drágán, nagy fáradság, erőfeszítés árán és nagyon hosszú idő alatt tudtak csak eljutni a legkitartóbbak. Turista paradicsommá vált például Burma, vagy az Amazonas felső folyása, Európa egyik leglátogatottabb nem fővárosi nevezetessége lett a korábban csak kevesek által megcsodált Ephesos Törökországban, vagy az alig ismert Kotor Montenegróban.

A hajóutakkal nem maradt olyan tengerhez közeli része a világnak, ami elzárva maradna a nehezebben mozgó, vagy előrehaladottabb korú utasok előtt. Az utazáshoz ráadásul kényelem és tökéletes kiszolgálás is párosul. A tengerjáró hajók valódi úszó szállodák remek éttermekkel, bárokkal, szórakoztató központokkal, kaszinóval, színházzal, mozikkal. A hajós utazások között is vannak a szálloda csillagokhoz hasonló minősítések, de általánosságban mondható, hogy a luxus az alapszolgáltatás része mindenütt. És ha az árakat összevetjük egy hasonló minőségű és szolgáltatású száloda árával, azt találjuk, hogy a hajóutak bizony kifejezetetten olcsóak. És az élményt egyáltalán nem tettük a hideg számítás részévé.

Ami nagy különbség az tengerparti szállodák és a hajóutak között, hogy a hajókon nagyon nagy szerepetet kap a szórakoztatás. A hosszú esték és a tengeren töltött napok kitöltésére számos, egészen magas színvonalú programot kínálnak a hajók. Sok esetben Las vegasi revük, Broadway darabok vendégszerepelnek a fedélzeten, általában külön jegy nélkül; a belépőt a hajós utazás díja tartalmazza.

A nálunk legnépszerűbb karibi és mediterrán hajóutak. A Karib-tengeri utaknál a hajózás rendszerint Miamiból vagy Dominikáról indul, és számos karib szigetek látogat végig. A Karib-tenger és a szigetvilág legfontosabb jellemzője fanasztikus szépsége. Minden bizonnyal a világ egyik legszebb tengere a Karib-tenger, a karib hajóút pedig minden bizonnyal az egyik leggyönyörűbb hajós utazás. A szigetek kevesebb kultutális kínálatát a meseszerű tengeri környezet, az utazás és a hajó szolgáltatásai helyettesítik. A mediterrán hajóutak esetén a hangsúly egyértelműen a látnivalókon, a kulturális élményeken van. Hogy máshogy indulhatunk Rómából, borzonghatunk Palermó kapucinus kazamatáiban, mászhatjuk meg a Vezuvot és csodálhatjuk meg a felkelő nap sugaraiban az ébredező Velencét egyetlen hét leforgása alatt, miközben végigkóstoltuk Olaszország legjobb borait és elvezzük az olasz chef-ek kreációit egyetlen hét alatt. És meg fog lepődni, hogy mindezt milyen áron.

A következő nyaralásnál gondoljon egy hajóútra is, kérjen ajánlatot minél előbb.




(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások