Csoportos hajóút: Dél-Karibi álmok

4.9pont - 2 értékelés   
Ellátás:
teljes ellátás
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
hotel 4*
Típus:
hajóút
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
239225
Utolsó frissítés:
2020.06.28. (V)
366 400 Ft / fő (alap ár)
8 nap/7 éj
373 396 Ft / fő teljes ár
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »

Start Utazás Védőháló »
Csődvédelem felső fokon
az Ön teljes biztonságáért

2019. NOV. 23. ELINDULÁS BUDAPESTRŐL AZ AIR FRANCE JÁRATAIVAL – MEGÉRKEZÉS MIAMIBA, MAJD TRANSZFER A SZÁLLODÁBA

MIAMI - 2019. NOV. 24.
PRIVÁT 3 ÓRA MIAMI CITY TOUR + EVERGLADES SAFARI PARK TOUR
Időtartam: 9:00 – 16:00
Pick-up / drop-off a szállodában

Ezen a kiránduláson teljeskörű ízelítőt fog kapni az izgalmas és lüktető Miami-ból és annak látnivalóiból: Kastélyok, jachtok, Miami kikötője, Little Havana and Calle Ocho, a South Beach Art Deco negyed, a Coconut Grove, a Brickel Avenue és a Coral Gables városrész. Miután betekintést kaptunk a városról, felfedezzük a természetet is az Everglades Safari parki túránk során. A River of Grass természeti szépségét egy Eco-Adventure túrán többek között egy kis privát légpárnás hajón csodáljuk meg. Tapasztalt túravezetőink bemutatják Önöknek ennek az egyedülálló ökoszisztémának a csodáit és a benne élő őshonos és egzotikus vadvilágot (pl. aligátorok, krokodilok stb.)

Részvételi díj: 28.500 FT / fő

Az ár tartalmazza:

A magyar nyelvű idegenvezetést a kirándulás teljes idejére
A 3 órás Miami városnézést
Az Everglades Safari Park programot és belépőjegyet
A HAJÓÚT KEZDETE – 2019. NOV. 25.

TENGEREN - 2019. NOV. 26.

Ezt a napot a tengeren töltjük ezen a varázslatos hajón, mely egy hétig szolgál otthonunként.

VÉGTELEN ELEGANCIA MODERN KÉNYELEMBEN -- A fedélzeten számos sportolási és szabadidős lehetőséget talál, míg a gyerekek rendelkezésére állnak a Kids- és Teen Clubok, hogy mindenki megtalálhassa magának a kedvelt szabadidős tevékenységét. A stílus, a luxus és a részletekre való figyelem jellemzi az MSC Divina hajót.
Kóstolja meg az Eataly étterem autentikus ételek finomságait és vacsora után foglaljon helyet a Broadway-stílusú Pantheon Színházban, ahol világszínvonalú műsorokkal nyűgözik le a nagyérdeműt.
A lenyűgöző MSC Aurea Spa, valamint a napsütéses Top 18 prémium fedélzet lenyűgöző kilátással a tengerre, külön bármenüvel, ingyenes gyümölcsös nyársokkal, profi masszőrökkel és wellness kezelésekkel várja vendégeit.
Minden nap új felfedezések várják az MSC Divina fedélzetén, melyen mediterrán stílusban élve, minden pillanatban teljességgel élvezheti a tengerek legszebb helyszínein való hajózást.

OCHO RIOS - 2019. NOV. 27.

A hajót elhagyva buszos kirándulásunk Jamaica egyik leghíresebb turistalátványosságához, a Dunn Folyó Vízeséshez vezet, ami valóban festői zuhatagok sokasága. A vízesést magas víz kalcium-karbonát-koncentrációjú forrásvíz táplálja, amely mészkő lerakódását eredményezi. A látványosságot körülölelő erdő tökéletes környezetet biztosít a trópusi növényzetnek, amiben páfrányok, bambuszok, liliomok, orchideák, pálmák és kenyérfák, valamint gyömbér található. Ehhez a túrához törülköző, napvédő krém és vízálló cipő szükséges. A vízesés megmászására alkalmas cipőt a helyszínen is lehet bérelni. Felhívjuk az utasok figyelmét, hogy 92 cm-es magasság alatt biztonsági okokból a vízesés nem mászható meg, illetve tilos róla leugrani. A kirándulás végén transzfer vissza a kikötőbe.

Részvételi díj: 23.000 Ft/fő - Min. létszám 16 fő

TENGEREN - 2019. NOV. 28.

CARTAGENA - 2019. NOV. 29.

Fedezzük fel Cartagena városát, amely hírnevét építkezései és a lenyűgöző erődítményei után kapta. A mólótól elindulva, áthaladunk a mangai városrészen. Az első megállónk a spanyolok legkiemelkedőbb alkotása, a híres San Felipe de Barajas erődítmény, ahol lehetőségünk lesz fotókat készíteni. A következő látnivalónk a Las Bovedas kézműves központ, amit Antonio de Arevelo tervezett a 18. században. A látványosság várbörtönnek épült eredetileg, napjainkban azonban helyi kézművesek munkáját csodálhatjuk meg. Itt vásárlási lehetőséget is biztosítunk a csoportnak. A keskeny macskaköves utcákon, tereken vándorolva, a fallal körülvett városban megcsodáljuk a San Pedro Claver monostorát,aki a rabszolgák védőszentje volt. Egy kellemes séta után megérkezünk a Bolivár térhez, ahol névadójának szobrát tekinthetjük meg. Az út túloldalán található a Cartagena Történeti Múzeum, korábbi nevén az Inkvizíció palotája. Az egyházi törvényszéket 1610-ben alapították Cartagenaban, amely arra szolgált, hogy megbüntessék azokat, akik bűncselekményt követnek el a katolikus hit ellen. Az épület belsejében megtekinthetik a börtönöket, illetve a kínzó eszközöket. A büntetési szertartás nyilvánosan zajlott a tér közepén. A kirándulásunkat a Haditengerészeti Múzeumban folytatjuk, amelyet 1986-ban alapítottak. A kiránduláson résztvevőknek szabadidő keretein belül lehetőségük lesz önállóan felfedezni a várost mielőtt visszatérünk a hajóra. Kérjük vegyék figyelembe, hogy a városnézés része az óváros, amely hosszabb sétát és állást igényel.

Részvételi díj: 23.000 Ft/fő - Min. létszám 16 fő

COLÓN - 2019. NOV. 30.

Egy elképesztően izgalmas kirándulás, amely során megismerkedhetünk az érintetlen formában megőrzött paradicsommal, a Chagres dzsungellel. Kalandunk egy kb. 10 perces kenu túrával kezdődik a festői Chagres folyón. A rendkívül izgalmas túra alkalmával lehetőségünk lesz megismerkedni az Embera törzshöz tartozó indiánokkal, akik kulturális táncukkal és zenéjükkel gondoskodni fognak arról, hogy legalább egy kis időre elfelejtsük a külvilágot és ezáltal mi is a törzs tagjainak érezzük magunkat. Ezalatt az idő alatt lehetőségünk lesz a Embera hagyományoknak megfelelően kifesteni testünket az úgynevezett természetes gyümölcsfestékkel, a Jaguával. Az indiánok lenyűgöző kézműves tudása mellett megcsodálhatjuk, hogy mennyire mély botanikai ismeretekkel rendelkeznek és hogyan járulnak hozzá a modern gyógyszeriparhoz. A kirándulás végén transzfer vissza a kikötőbe.

Részvételi díj: 33.000 Ft/fő - Min. létszám 16 fő

PERTO LIMON - 2019. DEC. 01.

Kirándulásunk ideje alatt Costa Rica legjobban őrzött titkait fedezhetjük fel: a burjánzó Veragua esőerdőt és kalandparkot. Amíg meg nem érkezünk a légkondicionált autóbusszal a parkba, az idegenvezető a terület történelméről és a biológiai sokszínűségről mesél Önöknek. A park területén libegőre szállunk, amivel átszárnyalunk a lombkoronák felett és megcsodáljuk a vízeséseket,a csodálatos pillangó különlegességeket, továbbá szemügyre vesszük az esőerdő lakosait. A park laboratóriumának megtekintése után ismét megérkezünk a libegő fedélzetére, ahonnan egy lélegzetelállító utazásban lesz részünk a magasban. Lehetőségünk lesz fotót készíteni a lenyűgöző kilátásról, majd megfigyelni természetes élőhelyükön a lajhárokat, tukánokat és az üvöltő majmokat a fákon. Ezt követően az esőerdőben eltöltött idő alatt olyan látványosságokat tekinthetünk meg, mint például „Trail Of The Giants” vagy eltúrázhatunk a gyönyörű Puma Vízeséshez. A libegő visszaviszi Önöket a látogatóközpontba, ahol elfogyaszthatnak egy könnyű snack ebédet, amit a részvételi díj már tartalmaz. Mielőtt visszaindulnánk az autóbuszhoz, biztosítunk még egy kis időt az ajándékok megvásárlására is. A kirándulás végén transzfer vissza a kikötőbe. A kiránduláson résztvevők számára ajánlott kényelmes vízálló öltözet, hosszabb túra megtételére alkalmas cipő, napvédő krém, fényképezőgép. A túra nem alkalmas mozgásában korlátozott, illetve várandós utasaink számára. A Puma vízesést 350 lépcsőn át lehet megközelíteni, így a megfelelő fizikai erőnlét elengedhetetlen.

Részvételi díj: 41.500 Ft/fő - Min. létszám 16 fő

TENGEREN - 2019. DEC. 02.

COSTA MAYA - 2019. DEC. 03.

A Yucatán-félszigeten helyezkedik el Kohunlich régészeti lelőhelye, amely Mexikó egyik legnépszerűbb látványossága. A teraszos várost a Maják építették körülbelül Kr.u. 250 és 600 között. A hely szokatlan hangzású neve az angol „cohune palm” (egyfajta pálmatermés) nevéből származik, ami egy közismert sajátossága a térségnek. A kulturális felfedező túránk alatt egy történelmi komplexumot tekintünk meg, melynek kiemelt látnivalója az elsüllyedt palota, az akropolisz, sőt még az ősi szertásként szolgált labdajátékok területe is. Azonban a térség fő látnivalója kétségtelenül a Kőmaszkok Temploma, amelyet a Nap Istenének építettek, Kinich Ahaunak. Habár a rendkívüli méretű stukkó maszkok a templom mindkét oldalán láthatók, viszont ha közelebbről meg akarjuk csodálni, akkor célszerű felmászni a piramisszerű szerkezetre. A kirándulás végén transzfer vissza a kikötőbe. Kérjük vegyék figyelembe, hogy a kirándulás irányonként kétórás buszos utat tartalmaz. A túra nem javasolt azon utasainknak, akik mobilitási problémával rendelkeznek, vagy kerekesszékkel közlekednek. A kiránduláson résztvevők számára ajánlott magas faktorszámú napvédőkrém, rovarriasztó és kényelmes cipő használata. Azon vendégeink, akik videó felvételre alkalmas eszközt, beleértve mobiltelefont szeretnének használni a régészeti lelőhelyen, 5$ tól – 8$-ig terjedő összeget kell kifizetniük. A lelőhelyen nem megengedett a fényképezésre alkalmas állványok, profi fényképezőgépek, illetve a vaku használata. A kirándulás szintén tartalmaz egy körülbelül 5 perces sétát az autóbusz és a park, illetve a Kohunlich bejárata között.

Részvételi díj: 29.000 Ft/fő - Min. létszám 16 fő

TENGEREN - 2019. DEC. 04.

OCEAN CAY MSC MARINE RESERVE - 2019. DEC. 05.

A csodás festői hajókázás után lehetőséget biztosítunk snorkelezésre a terület egyik legszebb zátonyán. A másfél órás program előtt természetesen utasaink megkapják a megfelelő oktatást, így aki előtte nem folytatott hasonló tevékenységet, annak sem kell izgulnia. Az oktatót követve megcsodálhatjuk a tenger gyönyörű élővilágát, melyhez a szükséges felszerelés a helyszínen a hajótársaság által biztosítva lesz. A snorkelezést követően egy privát tengerpartra jutunk el, ahol felfrissíthetik magukat egy ízletes rum vagy gyümölcs punccsal. Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy azon utasainknál, akiknél az alábbi betegségek fennállnak: asztma, epilepszia, cukorbetegség stb., nem ajánljuk ezt a programot, hiszen olyan kedvezőtlen tengeri feltételek is lehetnek, mint például erős szél, nagy hullámok, tengeri áramlatok, amelyek megnehezíthetik a túra teljesítését. Ha mégis úgy döntenének, hogy betegségük ellenére szeretnének részt venni a programon, mindenféleképpen konzultáljanak előtte orvosukkal. Mozgásában korlátozott személyeknek a program nem ajánlott. A fakultatív kiránduláson való részvételhez utasoknak a helyszínen egy nyilatkozatot kell majd aláírniuk.

Részvételi díj: 19.000 Ft/fő - Min. létszám 16 fő

2019. DEC. 06. - VISSZAÉRKEZÉS MIAMIBA, MAJD EGY RÖVID VÁROSNÉZÉS UTÁN TRANSZFER A REPTÉRRE ÉS VISSZAINDULÁS BUDAPESTRE

2019. DEC. 07. – MEGÉRKEZÉS BUDAPESTRE


 
Töltődik a foglalási lap
Amerikai Egyesült Államok utazás, nyaralás Jamaika utazás, nyaralás Kolumbia utazás, nyaralás Panama utazás, nyaralás Costa Rica utazás, nyaralás Mexikó utazás, nyaralás Bahama-szigetek utazás, nyaralás Miami utazás, nyaralás Ocho Rios utazás, nyaralás Cartagena utazás, nyaralás Colon utazás, nyaralás Puerto Limon utazás, nyaralás Costa Maya utazás, nyaralás

(06 20) 884 94 00
Irodáink
Családi ár számolás
Hírlevél feliratkozás
Kedvencek