Zakynthos, Laganas: Astir Palace 4*

4pont - 1 értékelés   
Ellátás:
reggeli
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
4*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
286933
Utolsó frissítés:
2024.06.20. (Cs)
8 nap/7 éj
383 648 Ft / fő (alap ár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




Általános információk
A 116 szobával rendelkező szálloda Laganas központjától kb. 500 m-re fekszik, Zakynthos repülőterétől kb. 4 km-re, közvetlenül a homokos-aprókavicsos tengerparton. A szállodában a vendégeket központi étterem és bárok várják. A kertben szabadtéri medence található. A napernyők és a napágyak a medencénél és a tengerparton térítés ellenében vehetők igénybe. A gyermekek felhőtlen időtöltéséről egy gyermekmedence gondoskodik. Wireless internetezésre térítésmentesen a szálloda néhány közösségi terében van lehetőség. A szórakozásról esti show műsorok gondoskodnak. Térítés ellenében igénybe vehető szolgáltatások: orvosi ellátás, légkondicionáló berendezés.

Felhívjuk Utasaink figyelmét, hogy a szálloda egyes szolgáltatásai csak térítés ellenében vehetők igénybe, valamint a szálloda fenntartja a jogot szolgáltatásainak, koncepciójának megváltoztatására, melyre irodánknak nincs ráhatása! A térítés ellenében igénybe vehető szolgáltatásokról a szálloda recepcióján kérhető bővebb információ.Felhívjuk Utasaink figyelmét, hogy egyes szolgáltatások a testvér szállodában az Astir Beach Hotel 3*-ban vehetők igénybe.

Ellátás
Reggelis ellátás, mely tartalmazza: a kontinentális büfé reggelit a központi étteremben, az italok térítés ellenében fogyaszthatók.
Félpanziós ellátás, mely tartalmazza: kontinentális büfé reggelit és vacsorát büférendszerben a központi étteremben, az italok térítés ellenében fogyaszthatók.

Teljes panziós ellátás, mely tartalmazza: kontinentális büfé reggelit, ebédet és vacsorát büférendszerben a központi étteremben, az italok térítés ellenében fogyaszthatók.

Korai reggeli büférendszerben igényelhető.
All inclusive ellátás, mely 11:00-23:00 óra között vehető igénybe és az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza:
Kontinentális büfé reggeli, ebéd és vacsora büférendszerben a központi étteremben. Az ebéd és vacsora alatt térítésmentesen fogyaszthatóak a helyi alkoholos és alkoholmentes italok.
Napközben snack ételek, fagylalt (gyermekek részére, 12 éves korig), sütemény, saláták, szendvicsek, kávé, tea, valamint a helyi alkoholos és alkoholmentes italok térítésmentesen fogyaszthatóak a testvérszálloda (Astir Beach) hotel medence bárjában.A szálloda üzletpolitikája alapján, hosszú,zártruházat viselése kötelező a vacsorák alkalmával.
Felhívjuk utasaink figyelmét, hogy a szállodák ellátottságától függően akár a nyári szezon megkezdését követően is változhat az egyes ellátástípusok tartalma, a feltüntetett leírások tájékoztató jellegűek. A bárok és éttermek nyitvatartását a hotel határozza meg, irodánk erre nincs befolyással.

Térítés mentes szolgáltatások
bár, csomagmegőrző, külső medence, parkolás, medence bár, központi étterem, snack bár, napernyő ( medencénél ), napozóterasz, napágy ( medencénél ), tv sarok, wi-fi,

Térités ellenében igénybevehető szolgáltatások
orvosi ügyelet, pénzváltó, autóbérlés, napernyő ( tengerparton ), napágy ( tengerparton ),

Szórakozás

Wellness

Gyermekeknek
rácsos kiságy, etetőszék, gyermekmedence,

Standard kertre néző szoba
Légkondicionáló (egyéni) (térítés ellenébe), Erkély vagy terasz, Fürdőszobai bekészítés, Hajszárító, kb. 25 nm, Mini hűtő, Széf (térítés ellenébe), Zuhanyzó vagy fürdőkád, Telefon, Televízió, WC, Wi-fi internet kapcsolat térítésmentesen.





 
Töltődik a foglalási lap
Görögország utazás, nyaralás Zakynthos utazás, nyaralás Laganas utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások