Galaxy Hotel 5*


3.2 pont - 1 értékelés   
Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Város:
Laganas 
Besorolás:
 

Értékelések az nevű ajánlathoz

Értékelések az nevű szállodához


Írja meg tapasztalatait!
Név:
- Család kiskorú gyermekkel
Dátum:
2019.07.20 20:14
Visszatérne:
nem
Általános benyomás:
Elhelyezkedés:
csillag csillag csillag csillag csillag
Szolgáltatások:
csillag csillag csillag csillag csillag
Tisztaság:
csillag csillag csillag csillag csillag
Ellátás:
csillag csillag csillag csillag csillag
Szobák:
csillag csillag csillag csillag csillag
Általános benyomás:
csillag csillag csillag csillag csillag
Tetszik:
A táj (sziklák, öblök) valóban nagyon szép. A pool bárnál és az esti tetőteraszos bárnál a fiatalok kedvesen és készségesen szolgáltak ki, röviden el is beszélgettek velünk. A hajóról a sziklák alatt a partra való kiúszás érdekes és izgalmas program volt. A velünk utazó magyarok között nagyon vicces, jó fej családok is voltak.

Nem tetszik:
Volt viszont rengeteg dolog, ami nem tetszett. Előző évben egy tökéletes mallorcai nyaralásunk volt feleennyiért, minden elvárásunkat meghaladó szolgáltatási színvonallal, fehér homokkal, gyönyörű időjárással, vidám és kedves emberekkel, tiszta környezetben. Az idei zakynthosi nyaralásunkkal szemben is hasonlót vártunk. Ehhez képest a tapasztalatunk a következő: az ötcsillagosnak kamuzott hotel nyugati mércével jóindulattal 3* lehetne. Az ételkínálatban egy hét alatt egyszer volt csirkehús (az is szárny), de másféle hús is alig. Az újrahasznosítás magától értetődő volt (az előző napi pörköltmaradékból simán húsgolyó lett másnapra). Az all inclusive azt jelenti, hogy ha nem a felsoroltakból választ az ember, akkor külön kell fizetni (egy Aperol Spritz 5 EUR). Amint kilépünk a hotelból, szemétkupacot látunk mindenhol, ami senkit se zavar. A különprogramokkal durván lehúzott a Sun&Fun idegenvezetője (a helyi irodák árainál 15, a velünk együtt utazó Karthago-s ügyfeleknél 5 euróval többet kért fejenként), ráadásul a programok többsége inkább nevetséges/szánalmas volt, mint érdekes. Sorrendben: (1) Teknős nézés: 2 db teknős fejét láttuk 1-1 másodpercig. Itt volt az egyetlen pozitívum, amikor a sziklák között kiúszhattunk egy szép partszakaszra. (2) Hajózás a Navagio-öbölbe: a rossz időjárás ellenére nem fújták le, hanem végigmentünk a hullámzó tengeren, a hajó túlterhelt volt, az utasok 80%-a végighányta az egészet. A lényeg persze elmaradt, mert "a kapitány döntése szerint" nem úszhattunk ki a hajóroncshoz. A hajó személyzete pedig igazi faragatlan bunkó volt, két lábbal rúgtak odébb mindenkit, aki le merészelt ülni a nekik fenntartott asztalhoz (miközben másik ülőhely nem volt). (3) Jeep-safari: egy lelkes, de végletesen infantilis sofőr olyan látványosságokat mutatott meg és fényképeztetett le velünk, mint fél centis pók, kert címén 1 db paprika és néhány szőlőtőke. Őszintén azt hitte szegény, hogy életünkben nem láttunk még pókot, paprikát meg szőlőt. A program részét képező ebéd és barlangi hajókázás (már aki akarta zuhogó esőben) mind plusz pénzbe került.

Emellett megnéztük még a Banana Beachet, ami szép volt, de az ingyenbusz azt jelentette, hogy nem mi választjuk meg, melyik járattal szeretnénk visszamenni a hotelhez, hanem a sofőr megmondja, melyikkel hajlandó hazavinni. Mi délre értünk oda, négykor meg már muszáj volt visszaindulni.

Egyéb:
Aki nyaralt már nyugaton (spanyol, olasz stb.), annak semmiképpen nem ajánlom, mert igen nagyot fog csalódni. Átverve érzem magamat minden szempontból. Aranyáron méltatlan szolgáltatást kaptunk. Ár-érték arány szempontjából ennél a Balaton is sokkal jobb. Egy másik cég idegenvezetője fogalmazta meg jól, amikor panaszkodtunk: a spanyol meg az olasz az Európa, ez meg itt a Balkán. Hát nagyon igaza volt. Görög vidékre biztos nem megyek hátralévő életemben.









(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások