Kréta, Kalamaki: Hotel Panorama 3*+, all inclusive

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
5*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
243712
Utolsó frissítés:
2024.06.16. (V)
8 nap/7 éj
494 900 Ft / fő (alap ár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




Fekvése
Kalamaki kis kikötője előtti domboldalon található, a mediterrán stílusban épült magas szinvonalú szálloda. A hotel egy háromszintes főépületből (liftes), é egy melléképületből áll, összesen 199 szobával rendelkezik. A medence melletti bár és az étterem gyönyörű kilátást nyújt Chania-öbölre és a Thodorou-szigetre. Fürdésre alkalmas kavicsos/köves tengerpart kb.150 m, a kis település központja kb. 1 km-re található (a közelben is van egy kisebb, strandolásra alkalmas partszakasz, melyre egy felüljárón lehet lejutni). A szálloda területén 2021-ben jelentős felújítás történt.

Szolgáltatások
24 órás recepció áll a vendégek rendelkezésére. A hotel 1 étteremmel: ?Symposium? központi étterem, és több bárral :?Panoramic? bár, ?Almira? snack/pool bár rendelkezik. A feltöltődésről, kikapcsolódásról, tengervizes felnőtt/gyerekmedencék (körülöttük ingyenes napozóágy/napernyő), napozóterasz, ingyenes WIFI (a szobákban is), mini klub (4-12 év), játszótér, asztalitenisz, tenisz, napközben és este animációs és szórakoztató programok gondoskodnak. Parkolás a hotel előtt megoldható. Felár ellenében széf, játékterem, gyerekfelügyelet, biliárd, spa részleg (szauna, masszázs, szépségápolás, fodrász), fitneszterem szobaszerviz, ruhatisztítás, vehető igénybe.

Elhelyezés
Igényesen berendezett kétágyas (pótágyazható), hegyre néző szobában, melyben légkondicionáló, sat-tévé, telefon, minihűtő, hajszárító, balkon/terasz szolgálja a vendégek kényelmét. Széf térítés ellenében vehető igénybe. Az oldalról tengerre néző szobák felszereltsége megegyezik a hegyre nézőével, de erkélyük oldalról tengerre néz.

Ellátás
All inclusive. (Bőseges reggeli, ebéd és vacsora büférendszerben. Helyi alkoholos és alkoholmentes italok fogyasztása 10:00-24:00 között. Napközben édes és sós harapnivalók, snackek, sütemények, fagylaltok, kávé tea a meghatározott időpontokban.)





 
Töltődik a foglalási lap
Görögország utazás, nyaralás Zakynthos utazás, nyaralás Kalamaki utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások