Zakynthos, Agios Sostis: Gloria Maris Hotel 4*

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
reggeli
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
4*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
286939
Utolsó frissítés:
2024.06.23. (V)
8 nap/7 éj
506 473 Ft / fő (alap ár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




Általános információk
A 75 szobával rendelkező szálloda Porto Koukla településen található, kb. 12 km-re Zakynthos repülőterétől, közvetlenül a homokos-aprókavicsos tengerparton helyezkedik el. A szállodában központi étterem, a`la carte étteremés bárok várják a vendégeket. A kertben szabadtéri medence ésjakuzzi található. Anapernyők és a napágyak a medencénél térítésmentesen,atengerpartontérítésellenében állnak rendelkezésre. A szórakozásról heti2-3alkalommalélőzenésestek gondoskodnak.Wireless internetezésre a közösségi terekben térítésmentesen van lehetőség. Térítés ellenében igénybe vehető szolgáltatások: szobaszerviz, autó- és biciklibérlés,orvosi ellátás,masszázs.

A rengeteg szolgáltatást nyújtó, magas színvonalú szállodát elsősorban a pihenni, kikapcsolódni vágyófiataloknak ajánljuk.
A szálloda üzletpolitikája alapján csak 16 éven felüli vendégeket fogad.
Felhívjuk Utasaink figyelmét, hogy a szálloda egyes szolgáltatásai csak térítés ellenében vehetők igénybe, valamint a szálloda fenntartja a jogot szolgáltatásainak, koncepciójának megváltoztatására, melyre irodánknak nincs ráhatása! A térítés ellenében igénybe vehető szolgáltatásokról a szálloda recepcióján kérhető bővebb információ.


Ellátás
Reggelis ellátás: a szálloda reggelis ellátása magában foglalja a reggelit (07:30-10:00) büférendszerben, az italok térítés ellenében fogyaszthatók.

Felhívjuk utasaink figyelmét, hogy a szállodák ellátottságától függően akár a nyári szezon megkezdését követően is változhat az egyes ellátástípusok tartalma, a feltüntetett leírások tájékoztató jellegűek. A bárok és éttermek nyitvatartását a hotel határozza meg, irodánk erre nincs befolyással.

Térítés mentes szolgáltatások
csomagmegőrző, külső medence, parkolás, napernyő ( medencénél ), napozóterasz, napágy ( medencénél ), tv sarok, wi-fi,

Térités ellenében igénybevehető szolgáltatások
tengerparti bár, orvosi ügyelet, pénzváltó, medence bár, kerékpár bérlés, autóbérlés, szobaszerviz, üzletek, napernyő ( tengerparton ), napágy ( tengerparton ),

Szórakozás
élő zene, vízi sportok a tengerparton,

Wellness
jakuzzi, masszázs,

Gyermekeknek

Junior suite with sharing pool
Légkondicionáló (egyéni), Erkély vagy terasz, Fürdőköpeny, Közvetlen medencekapcsolat, Hajszárító, kb. 22 nm, Mini hűtő, Széf, Zuhanyzó vagy fürdőkád, Papucs, Tea és kávébekészítési lehetőség, Telefon, Televízió, WC, Wi-fi internet kapcsolat térítésmentesen.

 
Töltődik a foglalási lap
Görögország utazás, nyaralás Zakynthos utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások