Kréta, Kavros chania: Eliros Mare Hotel 5*, all inclusive

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
5*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
374406
Utolsó frissítés:
2024.06.28. (P)
8 nap/7 éj
1 037 121 Ft / fő (alap ár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




FIGYELEM!
A legtöbb nyári utazás - június és szeptember között - megrendelhető az egy hetestől hosszabb turnusokban is. A 10-11-12 éjszakás ajánlatok a legnépszerűbbek, ezek fogynak el általában legelőször. Kérje, ezzel kapcsolatban is Munkatársaink ajánlatát. Valamint sok utazás elérhető debreceni vagy bécsi indulással is, ezekről is szívesen adunk tájékoztatást, amennyiben érdeklődik Irodáinkban.

FEKVÉS:
Eliros Mare kedvező helyen található, amely lehetővé teszi, hogy ne csak a hatalmas Kournas strandot érje el, hanem közvetlen hozzáférést biztosít mind Rethymnon, mind Chania területéhez, és lehetőséget nyújt a látogatóknak, hogy egy nagy területet látogassanak meg, számos természeti látnivalóval és számos történelmi emlékkel. A szálloda család és gyerekbarát szálloda.

Szobatípusok:
Superior Double Room Garden/ Side Sea/Sea View / 2-3 fő:

Szobaméret 24-34 m2. Minden Superior szoba hegyre/kertre néző, a szálloda zöld kertje által körülvett, a főépületben és a melléképületekben található. Egy hálószobából állnak, ahol 2 felnőtt és 1 gyermek vagy 3 felnőtt elhelyezésére van lehetőség. Tágasak és modern berendezésűek, felszereltségük a következő:

Minden szoba egyéni légkondicionálóval (hűtés és fűtés), közvetlen tárcsás telefonnal (térítés ellenében), mini hűtőszekrénnyel, elektronikus széffel, TV-vel, saját fürdőszoba káddal vagy zuhanyzóval, hajszárítóval, fürdőköpennyel és papuccsal, fürdőkellékekkel, mérleggel, ruhatisztítóval az erkélyeken, kávé-tea készlettel, vasalódeszkával és vasalóval felszerelt.
Erkély vagy terasz kertre/oldalról tengerre/tengerre/ hegyre néző kilátással.A Wi-Fi hozzáférés biztosított.

ÉTEL ÉS ITAL:
A szálloda félpanziós és ultra all inclusive ellátással foglalható. A szálloda elegáns étterme a nap minden étkezését (reggeli, ebéd és vacsora) gazdag svédasztalos kínálatban kínálja, amely minden ízlésnek megfelelő finomságokat kínál. A tengerparti étterem olyan élvezetes élményt kínál, amelyet nem szabad kihagyni. A fő bár nagy és élvezetes étlapja frissítő italokat és koktélokat kínál.



SPORT ÉS SZABADIDŐ:
A szálloda egy édesvízi medencével és Spa részleggel (Fitness felszerelés (FOC),szauna(FOC),gőzfürdő (térítés ellenében),arc - test - köröm kezelések(térítés ellenében),masszázs(térítés ellenében) rendelkezik. A gyerekeket a gyerekmedence és a gyerekklub várja.

EGYÉB INFORMÁCIÓ:
24 órás recepció, poggyászmegőrzés, ingyenes Wifi, tágas recepció lobby részleggel, műholdas Tv sarok, mini piac, napi takarítószolgálat és szobaszervíz felár ellenében igényelhető. Napágyak és napernyők a medencénél és strandon is ingyenesen használhatók. Strandtörölközők a szobákban ingyenesek, napi cserével (vasárnap kivételével). Pavilonok a strand mellett térítés ellenében igényelhetők.

Egyéni utazási csomag részleteiFigyelem!Az egyéni (dinamikus) utazási csomagra érvényes azUtazási Szerződés kiegészítéseis!A szerződéskötést követően a foglalás részleteinek módosítása nem lehetséges. Továbbá, a foglalással egyidejűleg, vagy legkésőbb 48 órán belül az úti okmány (személyi igazolvány / útlevél) adatok megküldése szükséges.

WIZZAIR
Az árak tartalmazzák:szállást a választott szobatípussal és ellátással, menetrend szerinti repülőjegyet Wizzair járaton, repülőtéri illetéket, kerozin pótdíjat (az Utazási Feltételekben meghatározott számítás szerint), WIZZPriorityt (fejenként 2 kézipoggyász: 1 db max. 10 kg-os 55Ă—40Ă—23cm és 1 db 40Ă—30Ă—20 cm), fix ülőhelyet, magyar nyelvű asszisztenciát és transzfert.

Az árak NEM tartalmazzák: feladható poggyászt (10 kg-os poggyász: kb. 35.000 Ft/fő/retúr,20 kg-os poggyász kb. 50.000 Ft/fő/retúr - az ár változhat a repülőjegy tényleges kiállításáig),útlemondási és BBP biztosítást (950 Ft/fő/nap ártól),reptéri parkolást (12 720 Ft/hét/autó).

Figyelem! 10 fő feletti foglalás esetén az árak lekérésre vannak, mivel a légitársaságok felárat számolhatnak fel.

TájékoztatóA leírás tájékoztató jellegű, és a szálláshelyszolgáltató hivatalos, angol nyelvű leírása alapján került lefordításra. Az esetleges eltérésekért, illetve a szálloda szolgáltatásainak változásáért Irodánk felelősséget nem vállal. További információkért javasoljuk a szállodák hivatalos weboldalának felkeresését. A hotelek fenntartják a változtatás jogát.









 
Töltődik a foglalási lap
Görögország utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások