Kréta, Almyrida: Almyrida Village & Waterpark (ex. Almyrida Bay) 4*

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
félpanzió
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
4*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
379727
Utolsó frissítés:
2024.08.14. (Sze)
8 nap/7 éj
414 839 Ft / fő (akciós alapár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




FIGYELEM!
A legtöbb nyári utazás - június és szeptember között - megrendelhető az egy hetestől hosszabb turnusokban is. A 10-11-12 éjszakás ajánlatok a legnépszerűbbek, ezek fogynak el általában legelőször. Kérje, ezzel kapcsolatban is Munkatársaink ajánlatát. Valamint sok utazás elérhető debreceni vagy bécsi indulással is, ezekről is szívesen adunk tájékoztatást, amennyiben érdeklődik Irodáinkban.

FEKVÉS:
Az Almyrida Village & Waterpark Hotel (ex. Almyrida Bay Hotel) Almyrida falu szívében található. Csak egy rövid sétára a tengerparttól és az éttermektől, a szálloda ideális helyen található a nyugodt, pihentető nyaraláshoz, ugyanakkor pár lépésre a nyüzsgő Almyridától. A szálloda kb. 32 km-re fekszik a chaniai nemzetközi repülőtértől és kb. 28 km-re Chania központjától.
ELHELYEZÉS:
A szálloda 118 kényelmes szobával várja Önt, amelyek többsége kivételes kilátással a tengerre, sokuk pedig erkéllyel rendelkezik. mindegyikben egyéni klímaberendezés, zuhanyzó, TV, mini hűtőszekrény található.

Szobatípusok:

Double Room Sea View / 2-3 fő:
A kétágyas szobák 20 négyzetméteresek, két különálló ággyal, légkondicionálóval, csempézett padlóval, zuhanyzóval, egyéni klímaberendezéssel, TV-vel, mini hűtőszekrénnyel felszereltek. Ezekhez a szobákhoz erkély vagy terasz is tartozik, gyönyörű kilátással a tengerre és a Souda-öbölre.

Family Open Garden View / 2-4 fő:
Szoba mérete:30 négyzetméter |min pax: 2 max pax: A családi szobák 30 négyzetméteresek és két egyszemélyes ággyal, emeletes ágyon egy kanapéággyal,csempézett padlóval, fürdőkáddal, egyéni klímával, TV-vel, mini hűtőszekrénnyel rendelkeznek. A szobák belső berendezése magas színvonalú, és erkéllyel rendelkeznek, amely a medencére vagy a kertre néz.

Family Open Plan Sea View / 2-4 fő:
A családi szoba tengerre néző kilátással 30 négyzetméteres. ez a szoba családok vagy kisebb csoportok számára alkalmas, maximum négy személy számára, két egyszemélyes ággyal, egy emeletes ággyal és egy kanapéággyal. A szoba légkondicionálóval, csempézett padlóval, fürdőkáddal, TV-vel, mini hűtőszekrénnyel felszerelt, és sok szobához erkély is tartozik, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a Souda-öbölre.

Superior Double Room Sea View / 2-3 fő:
Szobaméret:24 m2 alapterületű szobák. A kétágyas szobák 24 négyzetméteresek és elegáns, magas színvonalú berendezéssel rendelkeznek. Ez a szoba családok vagy kisebb csoportok számára alkalmas, legfeljebb három főig, két egyszemélyes ággyal és egy kanapéággyal. A szoba légkondicionálóval, csempézett padlóval, zuhanyzóval, TV-vel, mini hűtőszekrénnyel felszerelt, és sok szobához erkély is tartozik, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a Souda-öbölre.

Family Suite / 2-5 fő:
Szobaméret: 40 négyzetméter. Mindegyik erkéllyel vagy terasszal, csempézett padlóval, zuhanyzóval, egyéni klímaberendezéssel, TV-vel, mini hűtőszekrénnyel rendelkezik.

ÉTEL ÉS ITAL:
A szálloda reggelis, félpanziós és all inclusive ellátással foglalható. Napközben a medencebárban élvezheti italait és harapnivalóit, de étvágyát a főétteremben elfogyasztott vacsorára tartogassa. A hagyományos és a nemzetközi konyha keveredésével garantáltan emlékezetes étkezést kap.

SPORT ÉS SZABADIDŐ:
A szállodában egy úszómedence és egy gyerekmedence is található. A gyerekeket játszótér várja, míg a felnőttek felár ellenében masszázson vehetnek részt. Teniszezésre is lehetőség van térítés ellenében 2 teniszpálya áll rendelkezésre.

EGYÉB INFORMÁCIÓ:
A szállodában 24 órás recepció, parkoló, Wifi, poggyászmegőrző használható. Térítés ellenében széfek is igénybe vehetők.

A szálloda címe: Epar.Od. Kalivon-Kefalas 14, Almirida 730 08, Görögország



Egyéni utazási csomag részleteiFigyelem!Az egyéni (dinamikus) utazási csomagra érvényes azUtazási Szerződés kiegészítéseis!A szerződéskötést követően a foglalás részleteinek módosítása nem lehetséges. Továbbá, a foglalással egyidejűleg, vagy legkésőbb 48 órán belül az úti okmány (személyi igazolvány / útlevél) adatok megküldése szükséges.

WIZZAIR
Az árak tartalmazzák:szállást a választott szobatípussal és ellátással, menetrend szerinti repülőjegyet Wizzair járaton, repülőtéri illetéket, kerozin pótdíjat (az Utazási Feltételekben meghatározott számítás szerint), WIZZPriorityt (fejenként 2 kézipoggyász: 1 db max. 10 kg-os 55Ă—40Ă—23cm és 1 db 40Ă—30Ă—20 cm), fix ülőhelyet, magyar nyelvű asszisztenciát és transzfert.

Az árak NEM tartalmazzák: feladható poggyászt (10 kg-os poggyász: kb. 35.000 Ft/fő/retúr,20 kg-os poggyász kb. 50.000 Ft/fő/retúr - az ár változhat a repülőjegy tényleges kiállításáig),útlemondási és BBP biztosítást (950 Ft/fő/nap ártól),reptéri parkolást (12 720 Ft/hét/autó).

Figyelem! 10 fő feletti foglalás esetén az árak lekérésre vannak, mivel a légitársaságok felárat számolhatnak fel.

TájékoztatóA leírás tájékoztató jellegű, és a szálláshelyszolgáltató hivatalos, angol nyelvű leírása alapján került lefordításra. Az esetleges eltérésekért, illetve a szálloda szolgáltatásainak változásáért Irodánk felelősséget nem vállal. További információkért javasoljuk a szállodák hivatalos weboldalának felkeresését. A hotelek fenntartják a változtatás jogát.









 
Töltődik a foglalási lap
Görögország utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások