Korfu, Moraitika-Messonghi: Delfinia 4*

4.7pont - 1 értékelés   
Ellátás:
félpanzió
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
4*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
66015
Utolsó frissítés:
2024.07.09. (K)
8 nap/7 éj
478 900 Ft / fő (alap ár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




Fekvése
Moraitika elején, közvetlen a homokos, kavicsos tengerparton elhelyezkedő, négyszintes főépületből (liftes) és kétszintes melléképületekből álló 184 szobás szállodaegyüttes. A város központja néhány perces sétával gyalogosan is elérhető (kb. 400 méter), buszközlekedés a közelben található.

Szolgáltatások
A hotel egy főétteremmel és bárral rendelkezik. Az aktív kikapcsolódást keresőknek kültéri úszómedence, fitneszterem, asztalitenisz és teniszpálya nyújtanak megfelelő időtöltést. A pihentetőbb nyaralásra vágyók a jakuzziban vagy a medencénél lévő napágyakon lazíthatnak. A gyereket játszótér és gyerekmedence várja. WIFI ingyenesen vehető igénybe néhány közösségi területen. A hotel animációs programokkal, játékokkal is szórakoztatja a vendégeket. Térítés ellenében SPA és masszázs szolgáltatások, napágyak és napernyők a tengerparton és a medencénél, mosoda, szobaszervíz, autó- és kerékpárbérlés vehető igénybe.

Elhelyezés
2 ágyas, pótágyazható standard szobákban, melyek felszereltségéhez egyénileg szabályozható légkondicionáló, síkképernyős sat-tévé, telefon, bérelhető széf, mini hűtő, fürdőszoba hajszárítóval tartozik. A szobák mindegyike balkonnal vagy terasszal rendelkezik. WIFI a szobákban ingyenesen vehető igénybe.

Ellátás
Félpanzió (büféreggeli és -vacsora).





 
Töltődik a foglalási lap
Görögország utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások