Rodosz, Kolymbia: Lutania Beach 4*, all inclusive

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
4*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
224599
Utolsó frissítés:
2024.06.29. (Szo)
8 nap/7 éj
444 857 Ft / fő (alap ár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




Általános információk
A170szobávalrendelkező szálloda kb. 28 km-re található Rodosz repülőterétől, Kolymbia városában, közvetlenül a homokos-aprókavicsos tengerparton. A szállodában központi étterem,bárokvárják a vendégeket. A kertben szabadtéri medence található. A napágyak, napernyők a medencénél térítésmentesen vehetők igénybe, míg a tengerparton térítés ellenében állnak rendelkezésre. A szórakozásról mini klub, animáció, esti showműsorok gondoskodnak.Térítés ellenében igénybevehető: orvosi ügyelet, mosoda, masszázs, fodrászat, asztalitenisz, biliárd, vízi sportok.A jó minőségű szállodát elsősorban kikapcsolódásra, pihenésre vágyó utasainknak ajánljuk.

Felhívjuk Utasaink figyelmét, hogy a szálloda egyes szolgáltatásai csak térítés ellenében vehetők igénybe, valamint a szálloda fenntartja a jogot szolgáltatásainak, koncepciójának megváltoztatására, melyre irodánknak nincs ráhatása! A térítés ellenében igénybe vehető szolgáltatásokról a szálloda recepcióján kérhető bővebb információ.

Ellátás
All Inclusive ellátás 07:00-24:00 óra között vehető igénybe és az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza: reggeli, ebéd és vacsora a központi étteremben svédasztalos rendszerben, snackek, fagylalt (meghatározott időszakban), éjjeli snack. A bárokban és a főétkezéseknél a helyi alkoholos és alkoholmentes italok térítésmentesen fogyaszthatók. Az import alkoholos és alkoholmentes italok, prémium italok, valamint az a`la carte éttermek szolgáltatásai térítés ellenében állnak rendelkezésre. Az a`la carte étteremben térítés ellenében lehet étkezni, előzetes foglalás szükséges. (Felhívjuk a figyelmet, hogy a legutolsó étkezés kb. 21:00 óráig vehető igénybe.

A szállodában diétás és vegetáriánus étrend előzetes egyeztetés esetén igényelhető.

Az étteremben dress code van érvényben, fürdőruha, papucs és short viselése nem megengedett.

Felhívjuk utasaink figyelmét, hogy a szállodák ellátottságától függően akár a nyári szezon megkezdését követően is változhat az egyes ellátástípusok tartalma, a feltüntetett leírások tájékoztató jellegűek. A bárok és éttermek nyitvatartását a hotel határozza meg, irodánk erre nincs befolyással.

Térítés mentes szolgáltatások
bár, csomagmegőrző, külső medence, parkolás, központi étterem, napernyő ( medencénél ), napágy ( medencénél ), wi-fi,

Térités ellenében igénybevehető szolgáltatások
orvosi ügyelet, fodrászat, mosoda, széf, üzletek, napernyő ( tengerparton ), napágy ( tengerparton ),

Szórakozás
biliárd, darts, esti showműsorok, gyermek animációs programok, élő zene, soft animáció, asztalitenisz, teniszpálya, vízi aerobik, vízilabda, vízi sportok a tengerparton, jóga,

Wellness
masszázs,

Gyermekeknek
rácsos kiságy, etetőszék, mini klub, gyermekmedence, minidiszkó, játszótér,

Tengerre n?z? standard szoba
Légkondiciónáló (Központi), Hajszárító, kb. 20 nm, Mini hűtő, Zuhanyzó vagy fürdőkád, Telefon (térítés ellenébe), WC, wi-fi internet kapcsolat térítésmentesen.

 
Töltődik a foglalási lap
Görögország utazás, nyaralás Rodosz utazás, nyaralás Kolymbia utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások