Rodosz, Kolymbia: Irene Palace 4*, all inclusive

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
4*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
157198
Utolsó frissítés:
2024.06.29. (Szo)
8 nap/7 éj
467 560 Ft / fő (alap ár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




Általános információk
A 2022-ben részlegesen felújított, összesen 247 szobával rendelkező szálloda kb. 25 km-reRodosz repülőterétől, Kolymbia településen, közvetlenül a homokos-aprókavicsostengerparton helyezkedik el.

A vendégek kellemes időtöltését 24 órás recepció, lobby, lift, minibolt, pénzváltás, szabadtéri medence, jakuzzi, vízicsúszdák, orvosi ügyelet, mosoda, főétterem, bárok szolgálják. A pihenésre, feltöltődésre vágyó utasokról wellness/spa szolgáltatások: fodrászat gondoskodik.
A sportok szerelmeseit minigolf, teniszpálya, asztali tenisz, biliárd, kosárlabda, röplabda, darts, gokart, vízilabda és különböző vízisportolási lehetőségek a tengerparton várják. WiFi internetkapcsolat térítésmentesen elérhető a közös helyiségekben.
A napozóágyak és a napernyők a medencénél térítésmentesen, a tengerparton térítés ellenében vehetők igénybe.
A gyermekek felhőtlen időtöltését gyermekmedence, vízicsúszdák, játszótér, mini klub, gyerek diszkó, tini klub biztosítja. Előzetes kérésre gyermekfelügyelet (térítés ellenében), babaágy és etetőszék igényelhető a szabad kapacitások függvényében.
A szórakozásról napközben animációs programok, este szórakoztató műsorok gondoskodnak.A szálloda egyes szolgáltatásai csak térítés ellenében vehetők igénybe.Felhívjuk Utasaink figyelmét, hogy a csúszdák használatát a szálloda életkorhoz és/vagy testmagassághoz kötheti.


Ellátás
All Inclusive ellátás, mely tartalmazza a reggelit, ebédet és a vacsorát büférendszerben a szálloda központi éttermében. Napközben snack ételeket, délutáni teát és kávét, gyermekeknek fagylaltot, valamint a helyi alkoholos és alkoholmentes italok fogyasztását térítés mentesen a szálloda által meghatározott rendszer szerint a kijelölt bárokban. Egyes import és prémium kategóriás alkoholos és alkoholmentes italok fogyasztása térítés ellenében lehetséges. A szálloda üzletpolitikája alapján az étkezések alkalmával megfelelő (zárt, hosszú) ruházat viselése kötelező. Felhívjuk Utasaink figyelmét, hogy a szállodák ellátottságától és az időjárási körülményektől függően változhat az egyes ellátástípusok tartalma, a feltüntetett leírások tájékoztató jellegűek. A bárok és éttermek nyitvatartását a hotel határozza meg, irodánk erre nincs befolyással.

Térítés mentes szolgáltatások
mozgáskorlátozottaknak kialakított szoba, külső medence, medence bár, központi étterem, snack bár, napernyő ( medencénél ), napozóterasz, napágy ( medencénél ), wi-fi,

Térités ellenében igénybevehető szolgáltatások
orvosi ügyelet, pénzváltó, üzletek, napernyő ( tengerparton ), napágy ( tengerparton ),

Szórakozás
animációs műsorok, kosárlabda, biliárd, darts, esti showműsorok, minigolf, asztalitenisz, teniszpálya világítás, röplabda, vízilabda, vízi sportok a tengerparton,

Wellness
jakuzzi, wellness / spa központ,

Gyermekeknek
rácsos kiságy, gyermekfelügyelet, etetőszék, mini klub, gyermekmedence, gyermek csúszda, játszótér,

Hegyre néző superior szoba
Légkondicionáló (egyéni), Erkély vagy terasz, Hajszárító, kb. 25 nm, Mini hűtő, Széf, Zuhanyzó vagy fürdőkád, Telefon (térítés ellenébe), Televízió, WC, Wi-fi internet kapcsolat térítésmentesen.

 
Töltődik a foglalási lap
Görögország utazás, nyaralás Rodosz utazás, nyaralás Kolymbia utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások