Rodosz, Kolymbia: Atlantica Mikri Poli 4*, all inclusive

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
4*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
264643
Utolsó frissítés:
2024.06.11. (K)
8 nap/7 éj
589 900 Ft / fő (alap ár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




FIGYELEM!
A legtöbb nyári utazás - június és szeptember között - megrendelhető az egy hetestől hosszabb turnusokban is. A 10-11-12 éjszakás ajánlatok a legnépszerűbbek, ezek fogynak el általában legelőször. Kérje, ezzel kapcsolatban is Munkatársaink ajánlatát. Valamint sok utazás elérhető debreceni vagy bécsi indulással is, ezekről is szívesen adunk tájékoztatást, amennyiben érdeklődik Irodáinkban.

aFEKVÉS
A négycsillagos szálloda Kolymbia városában, csendes környezetben fekszik. Rodosz központjától 30 km-re, a repülőtértől 35 km-re, a tengerparttól pedig mindössze 150 méterre helyezkedik el. A közelben számos étterem, taverna és bár található.

ELHELYEZÉS
Szobái erkéllyel vagy terasszal, egyénileg szabályozható légkondicionálóval, szatellit Tv-vel, ingyenes WIFI-vel, telefonnal, széffel, minihűtővel, tea- és kávékészítési lehetőséggel, hajszárítóval és fürdőszoba/WC-vel felszereltek.

Double or Twin:franciaággyal vagy két különálló ággyal felszerelt, 20 m2-es szoba.

Family Pool/ Side Sea View:medencére vagy oldalról tengerre néző, 29 m2-es családi szoba.

Family Superior Two Rooms:kb. 32 m2alapterületű, kétlégterű családi szoba.

Sea Side Suite:oldalról a tengerre néző, kb. 38 m2alapterületű lakosztály.

ÉTEL ÉS ITAL
All inclusive ellátással foglalható, mely tartalmazza a reggelit, ebédet, vacsorát, éjszakai snacket, valamint a helyi alkoholos- és alkoholmentes italokat. Napközben snackételeket, süteményeket és fagylaltot kínálnak. A szállodában működő mediterrán és olasz a`la carte éttermekben történő fogyasztáshoz előzetes foglalás szükséges.

SPORT ÉS SZABADIDŐ
Kültéri medencék, két gyermekmedence, felnőtt és gyermek csúszdák, asztalitenisz, darts, strandröplabda, futball, teniszpálya, aerobic, fitneszterem, térítés ellenében vízi sportok, billiárd, játékterem és masszázs szolgálja a vendégek kényelmét. A felnőtteket napközben és este különböző showműsorokkal szórakoztatják, míg a kicsiket a mini klub és a játszótér várja.

EGYÉB INFORMÁCIÓ
24 órás recepció, térítés ellenében mosodai szolgáltatások, mini market, autó- és motorbérlés, internetsarok várja a vendégeket. A WIFI a közösségi terekben és a szobákban ingyenes. A napernyők és napágyak a medence mellett díjmentesen használhatóak, a tengerparton azonban fizetni kell értük. A strandtörülközőket a szálloda a medence mellett és a tengerparton is csak térítés ellenében biztosítja.

A hotel honlapja:https://www.atlanticahotels.com/hotels-in-rhodos/atlantica-mikri-poli-rhodes

A szálláshely címe: Kolymbia-Afandou, 85 103 Rhodes

Charteres utazási csomag részleteiCharteres utazási csomag:
Az árak tartalmazzák: a szállást a választott szobatípussal és ellátással, repülőjegyet, feladható (23 kg)- és kézipoggyászt (8 kg), repülőtéri illetéket, kerozin pótdíjat (az Utazási Feltételekben meghatározott számítás szerint), transzfert és magyar nyelvű képviseletet.

Az árak NEM tartalmazzák: azútlemondási biztosítást,BBP prémium biztosítást (950 Ft/fő/nap ártól), reptéri parkolást (12 720 Ft/ hét/autó).






TájékoztatóA leírás tájékoztató jellegű, és a szálláshelyszolgáltató hivatalos, angol nyelvű leírása alapján került lefordításra. Az esetleges eltérésekért, illetve a szálloda szolgáltatásainak változásáért Irodánk felelősséget nem vállal. További információkért javasoljuk a szállodák hivatalos weboldalának felkeresését. A hotelek fenntartják a változtatás jogát.









 
Töltődik a foglalási lap
Görögország utazás, nyaralás Rodosz utazás, nyaralás Kolymbia utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások