Rodosz, Ialyssos: Blue Horizon 4*

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
félpanzió
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
4*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
225763
Utolsó frissítés:
2024.06.29. (Szo)
8 nap/7 éj
475 261 Ft / fő (alap ár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




Általános információk
A 222 szobával rendelkező szálloda Ialyssos településen található, kb. 7 km-re a repülőtértől, közvetlenül a homokos-aprókavicsos tengerparton.A vendégeket központi étterem ésbárokvárják.A kertbenszabadtérimedencetalálható. Anapernyőkésanapágyakamedencénéltérítésmentesen,atengerpartontérítésellenébenvehetőkigénybe.Wirelessinternetezésre térítésmentesena szálloda teljes területén van lehetőség.
A sportok szerelmeseit asztalitenisz, biliárd, kosárlabda, vízilabda, darts, boccia, strandröplabda és különböző vízisportok várják.
A gyermekek felhőtlen időtöltését gyermekmedence, játszótér, mini klub, gyerek diszkó biztosítja.A szórakozásról sport és soft animációs programok gondoskodnak. Térítés ellenében igénybe vehető: orvosi ügyelet, mosoda, játékterem.

Felhívjuk Utasaink figyelmét, hogy a szálloda egyes szolgáltatásai csak térítés ellenében vehetők igénybe, valamint a szálloda fenntartja a jogot szolgáltatásainak, koncepciójának megváltoztatására, melyre irodánknak nincs ráhatása! A térítés ellenében igénybe vehető szolgáltatásokról a szálloda recepcióján kérhető bővebb információ.



Ellátás
Félpanziós ellátás, mely az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza: bőséges reggeli és vacsora svédasztalos rendszerben a központi étteremben.Avacsora látványkonyháttartalmaz.Az italok térítés ellenében fogyaszthatók. All Inclusive ellátás mely 10:00-23:00 óra között vehető igénybe és az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza: reggeli, ebéd és vacsora a központi étteremben svédasztalos rendszerben, látványkonyhával. Napközbeni snackek, fagylalt, délutáni tea, kávé és aprósütemények, valamint a helyi alkoholos és alkoholmentes italok térítésmentesen fogyaszthatók a szálloda által meghatározott rendszer szerint a kijelölt bárokban. Egyes import és prémium kategóriás alkoholos és alkoholmentes italok fogyasztása térítés ellenében áll rendelkezésre. A szállodában gyermek, gluténmentes és vegetáriánus étrend előzetes egyeztetés esetén igényelhető.

A szálloda üzletpolitikája alapján az étkezések alkalmával megfelelő (zárt, hosszú) ruházat viselése kötelező. Felhívjuk Utasaink figyelmét, hogy a szállodák ellátottságától és az időjárási körülményektől függően változhat az egyes ellátástípusok tartalma, a feltüntetett leírások tájékoztató jellegűek. A bárok és éttermek nyitvatartását a hotel határozza meg, irodánk erre nincs befolyással.



Térítés mentes szolgáltatások
strandtörölközö, lift, külső medence, parkolás, központi étterem, snack bár, napernyő ( medencénél ), napozóterasz, napágy ( medencénél ), tv sarok, wi-fi,

Térités ellenében igénybevehető szolgáltatások
orvosi ügyelet, mosoda, napernyő ( tengerparton ), napágy ( tengerparton ),

Szórakozás
animációs műsorok, strandröplabda, biliárd, boccia, darts, gyermek animációs programok, asztalitenisz, teniszpálya világítás, teniszpálya, vízilabda, vízi sportok a tengerparton,

Wellness

Gyermekeknek
rácsos kiságy, gyermekmenü, etetőszék, mini klub, gyermekmedence, minidiszkó, játszótér,

Tengerre néző bungaló
Légkondicionáló (Központi), Erkély vagy terasz, Hajszárító, kb. 22 nm, Mini hűtő, Széf (térítés ellenébe), Zuhanyzó vagy fürdőkád, Telefon, Televízió, WC, Wi-fi internet kapcsolat térítésmentesen.

 
Töltődik a foglalási lap
Görögország utazás, nyaralás Rodosz utazás, nyaralás Ialyssos utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások