Rodosz, Faliraki: Mitsis Faliraki Beach 5*, all inclusive, 11-12 nap

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
5*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
325469
Utolsó frissítés:
2024.06.18. (K)
12 nap/11 éj
1 136 434 Ft / fő (alap ár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




Általános információk
A348 szobával rendelkező szálloda Faliraki településen található, kb. 17 km-reRodosz repülőterétől, közvetlenül a homokos tengerparton helyezkedik el.
A vendégeket központi étterem,hat a`la carte étterem éshárom bár várja. A kertbenhárom szabadtéri medenceéskétcsúszda található. A napernyők és napágyak a medencénél és a tengerparton térítésmentesen vehetők igénybe. Wireless internetezésrea recepció és a központi bár területén van lehetőség térítésmentesen. A gyermekek felhőtlen időtöltését gyermekmedence, játszótér, mini klub biztosítja. A szórakozásról napközben sport és animációs programok, este szórakoztató műsorok gondoskodnak. Térítés ellenében igénybe vehető szolgáltatások: mosoda, orvosi ellátás, SPArészleg, biliárd, játékterem, biciklibérlés, lovaglás, vízi sportok.Felhívjuk Utasaink figyelmét, hogy a szálloda egyes szolgáltatásai csak térítés ellenében vehetők igénybe, valamint a szálloda fenntartja a jogot szolgáltatásainak, koncepciójának megváltoztatására, melyre irodánknak nincs ráhatása! A térítés ellenében igénybe vehető szolgáltatásokról a szálloda recepcióján kérhető bővebb információ.A csúszdák használatát a szálloda életkorhoz és/vagy testmagassághoz kötheti, illetve a SPA részleget csak a 16 éven felüli vendégek vehetik igénybe.

Ellátás
Ultra All Inclusive ellátás, amely a nap 24 órájábanelérhető, tartalmazza a reggelit, ebédet és a vacsorát büférendszerben a szálloda központi éttermében. Napközbentartalmazzaa snack ételeket, a délutáni teát és kávét,a fagylaltot,a süteményeket, valamint a helyi alkoholos és alkoholmentes italok fogyasztását térítésmentesen, a szálloda által meghatározott rendszer szerint a kijelölt bárokban. Egyes import és prémium kategóriás alkoholos és alkoholmentes italok fogyasztása térítés ellenében lehetséges.
A szálloda tematikus esteket tart a központi étteremben a vacsorák alkalmával. Az étteremben található külön részleg gyermek, valamint egészséges ételekkel. Bébiételésdiétás menü előzetes kérés esetén igényelhető az étteremben.Az a`la carte éttermek szolgáltatásai térítésmentesen állnak rendelkezésre tartózkodásonként egy alkalommal, azonban előzetes foglalás szükséges. (Felhívjuk a figyelmet, hogy a legutolsó étkezés kb. 21:30 óráig vehető igénybe.)A szálloda üzletpolitikája alapján az étkezések alkalmával megfelelő (zárt, hosszú) ruházat viselése kötelező. Felhívjuk Utasaink figyelmét, hogy a szállodák ellátottságától és az időjárási körülményektől függően változhat az egyes ellátástípusok tartalma, a feltüntetett leírások tájékoztató jellegűek. A bárok és éttermek nyitvatartását a hotel határozza meg, irodánk erre nincs befolyással.

Térítés mentes szolgáltatások
bár, strandtörölközö, csomagmegőrző, külső medence, parkolás, központi étterem, napernyő ( tengerparton ), napernyő ( medencénél ), napágy ( tengerparton ), napágy ( medencénél ), tv sarok, vízi csúszda(k), wi-fi,

Térités ellenében igénybevehető szolgáltatások
orvosi ügyelet, pénzváltó, mosoda, kerékpár bérlés, autóbérlés, szobaszerviz, üzletek,

Szórakozás
aerobik, animációs műsorok, kosárlabda, strandfoci, strandröplabda, biliárd, boccia, darts, esti showműsorok, fitneszterem, lovaglási lehetőség, gyermek animációs programok, asztalitenisz, teniszpálya, vízi aerobik, vízilabda, vízi sportok a tengerparton,

Wellness
aromaterápia, szépségszalon, manikűr, masszázs, pedikűr, wellness / spa központ,

Gyermekeknek
rácsos kiságy, gyermekfelügyelet, gyermekmenü, etetőszék, mini klub, gyermekpancsoló, játszótér,

Tájra néző standard szoba
Légkondicionáló (egyéni), Erkély vagy terasz, Fürdőszobai bekészítés, Fürdőköpeny, Hajszárító, kb. 20 nm, Minibár, Széf, Zuhanyzó vagy fürdőkád, Papucs, Tea és kávébekészítési lehetőség, Telefon, Televízió, WC, Wi-fi internet kapcsolat térítésmentesen.





 
Töltődik a foglalási lap
Görögország utazás, nyaralás Rodosz utazás, nyaralás Faliraki utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások