Rodosz, Faliraki: Evita Resort 4*, all inclusive

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
4*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
225768
Utolsó frissítés:
2024.06.18. (K)
8 nap/7 éj
365 563 Ft / fő (alap ár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




Általános információk
A 219 szobával rendelkező szálloda Faliraki településéhez közel fekszik, kb. 18 km-re Rodosz repülőterétől, kb. 600 m-re a homokos tengerparttól. A szállodától kb. 2,5 km-re található Faliraki városa. A szállodában központi étterem, bárok várják a vendégeket. A kertben szabadtéri medence, vízi csúszdák, játszótér és napozóterasz találhatóak. A napernyők, napágyak, a medencénél térítésmentesen állnak rendelkezésre. A szórakozásról animáció és esti showműsorok gondoskodnak.Wirelessinternetezésretérítésmentesenaszállodateljesterületénvanlehetőség. Térítés ellenében igénybe vehető szolgáltatások: mosoda, orvosi ellátás,biliárd, masszázs, fodrászat. A szállodát elsősorban családoknak, fiataloknak ajánljuk.Felhívjuk Utasaink figyelmét, hogy a szállodák a csúszdák használatát életkorhoz és/vagy magassághoz köthetik, valamint az őszi időszakban a csúszdák használatának időpontját a szálloda határozza meg, adott esetben korlátozhatja a működési idejüket.A szálloda egyes szolgáltatásai csak térítés ellenében vehetők igénybe, valamint a szálloda fenntartja a jogot szolgáltatásainak, koncepciójának megváltoztatására, melyre irodánknak nincs ráhatása! A térítés ellenében igénybe vehető szolgáltatásokról a szálloda recepcióján kérhető bővebb információ.

Ellátás
All Inclusive ellátás, mely 10:00-23:00 óra között vehető igénybe és az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza: reggeli, ebéd, vacsora a központi étteremben svédasztalos rendszerben, napközbeni snackek, tea, kávé, sütemény, fagylalt (meghatározott időszakokban). A bárokban és a főétkezéseknél a helyi alkoholos és alkoholmentes italok térítésmentesen fogyaszthatók. Az import alkoholos és alkoholmentes italok térítés ellenében állnak rendelkezésre. (Felhívjuk a figyelmet, hogy a legutolsó étkezés kb. 21:00 óráig vehető igénybe.)

A szállodában gyermek és diétás étrend előzetes egyeztetés esetén igényelhető.Felhívjuk utasaink figyelmét, hogy a szállodák ellátottságától függően akár a nyári szezon megkezdését követően is változhat az egyes ellátástípusok tartalma, a feltüntetett leírások tájékoztató jellegűek. A bárok és éttermek nyitvatartását a hotel határozza meg, irodánk erre nincs befolyással.

Térítés mentes szolgáltatások
csomagmegőrző, külső medence, parkolás, medence bár, központi étterem, snack bár, napernyő ( medencénél ), napozóterasz, napágy ( medencénél ), vízi csúszda(k), wi-fi,

Térités ellenében igénybevehető szolgáltatások
strandtörölközö, orvosi ügyelet, fodrászat, internet kávézó, mosoda, kerékpár bérlés, autóbérlés, üzletek, napernyő ( tengerparton ), napágy ( tengerparton ),

Szórakozás
animációs műsorok, biliárd, darts, esti showműsorok, karaoke, gyermek animációs programok, asztalitenisz, vízi aerobik,

Wellness
masszázs,

Gyermekeknek
rácsos kiságy, gyermekfelügyelet, gyermekmenü, etetőszék, mini klub, gyermekmedence, gyermekpancsoló, játszótér,

Egy hálószobás családi szoba
Légkondicionáló (egyéni), Erkély vagy terasz, Hálószoba, Hajszárító, kb. 36 nm, Nappali sarok, Mini hűtő, Széf (térítés ellenébe), Zuhanyzó vagy fürdőkád, Telefon, Televízió, WC, Wi-fi internet kapcsolat térítésmentesen.





 
Töltődik a foglalási lap
Görögország utazás, nyaralás Rodosz utazás, nyaralás Faliraki utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások