Rodosz, Faliraki: Apollo Beach 4*, all inclusive

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
4*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
225947
Utolsó frissítés:
2024.07.23. (K)
8 nap/7 éj
634 900 Ft / fő (alap ár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




FIGYELEM!
A legtöbb nyári utazás - június és szeptember között - megrendelhető az egy hetestől hosszabb turnusokban is. A 10-11-12 éjszakás ajánlatok a legnépszerűbbek, ezek fogynak el általában legelőször. Kérje, ezzel kapcsolatban is Munkatársaink ajánlatát. Valamint sok utazás elérhető debreceni vagy bécsi indulással is, ezekről is szívesen adunk tájékoztatást, amennyiben érdeklődik Irodáinkban.

aFEKVÉS
A szálloda közvetlenül a homokos tengerparton, Faliraki üdülőben, a sziget északi részén, egy csodás zöld övezetben fekszik. A repülőtértől kb. 17 km-re, Rodosz történelmi óvárosától kb. 14 km-re, Faliraki központjától pedig kb. 2,6 km-re található. Buszmegálló a hoteltől kb. 150 méterre érhető el

ELHELYEZÉS
A szálloda szobáinak mindegyike kb. 22 m2alapterületű légkondicionálóval, mini hűtővel, Tv-vel, telefonnal, WIFI-vel, tea- és kávékészítési lehetőséggel, hajszárítóval, fürdőszoba/WC-vel felszerelt. A Promo szobák erkéllyel nem rendelkeznek, míg a Double Side Sea View szoba oldalról a tengerre néző kilátással és erkéllyel vagy terasszal felszerelt.

ÉTEL ÉS ITAL
Félpanziósellátással foglalható, mely tartalmazza a reggelit és a vacsorát, az italok és a szállodában kínált snackételek fogyasztása csak térítés ellenében lehetséges.

All inclusiveellátással foglalható, mely tartalmazza a reggelit, ebédet, vacsorát, illetve a helyi alkoholos és alkoholmentes italokat. Napközben snackételeket, kávét, teát, süteményt és fagylaltot kínálnak. A pezsgőért, whiskykülönlegességekért és röviditalokért, habzóborokért, szénsavas ásványvízért, frissen facsart gyümölcslevekért és minden 24:00 óra utáni fogyasztásért fizetni kell.

SPORT ÉS SZABADIDŐ
Kültéri- és beltéri medence, gyermekmedence, nappali és esti animációs programok, strandröplabda, minifutball, fitneszterem, játszótér, internetsarok, térítés ellenében tenisz, fodrászat, motorizált és nem motorizált vízi sportok segítik a kikapcsolódást. A vendégek külön díj ellenében használhatják a kb. 100 méterre található Apollo Blue testvérhotel wellness részlegét.

EGYÉB INFORMÁCIÓ
A WIFI használata a szálloda területén ingyenes. 24 órás recepció, csomagmegőrzés, térítés ellenében mosodai szolgáltatások, vásárlási lehetőség, orvosi ügyelet bővíti a szolgáltatások körét. A napágyak és napernyők használata ingyenes a medence mellett, azonban a tengerparton csak térítés ellenében állnak rendelkezésre. A strandtörülközők használata díjmentes.

A hotel honlapjahttp://www.apollobeach.gr/home/en

A szálláshely címe: Kallithea Avenue, Faliraki 851 05 Rhodes

Charteres utazási csomag részleteiCharteres utazási csomag:
Az árak tartalmazzák: a szállást a választott szobatípussal és ellátással, repülőjegyet, feladható (23 kg)- és kézipoggyászt (8 kg), repülőtéri illetéket, kerozin pótdíjat (az Utazási Feltételekben meghatározott számítás szerint), transzfert és magyar nyelvű képviseletet.

Az árak NEM tartalmazzák: azútlemondási biztosítást,BBP prémium biztosítást (950 Ft/fő/nap ártól), reptéri parkolást (12 720 Ft/ hét/autó).






TájékoztatóA leírás tájékoztató jellegű, és a szálláshelyszolgáltató hivatalos, angol nyelvű leírása alapján került lefordításra. Az esetleges eltérésekért, illetve a szálloda szolgáltatásainak változásáért Irodánk felelősséget nem vállal. További információkért javasoljuk a szállodák hivatalos weboldalának felkeresését. A hotelek fenntartják a változtatás jogát.









 
Töltődik a foglalási lap
Görögország utazás, nyaralás Rodosz utazás, nyaralás Faliraki utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások