Rodosz, Koskinou: Virginia Family Resort 4*, all inclusive

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
4*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
319671
Utolsó frissítés:
2024.06.11. (K)
8 nap/7 éj
327 900 Ft / fő (alap ár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




FIGYELEM!
A legtöbb nyári utazás - június és szeptember között - megrendelhető az egy hetestől hosszabb turnusokban is. A 10-11-12 éjszakás ajánlatok a legnépszerűbbek, ezek fogynak el általában legelőször. Kérje, ezzel kapcsolatban is Munkatársaink ajánlatát. Valamint sok utazás elérhető debreceni vagy bécsi indulással is, ezekről is szívesen adunk tájékoztatást, amennyiben érdeklődik Irodáinkban.

aFEKVÉS
A hotel Rodosz városától kb. 5 km-re, Koskinou üdülőben található, csupán kb. 150 méterre a homokos-kavicsos tengerparttól, egy szép zöld övezetben. A főváros közelsége miatt tökéletes választás azon utasainknak is, akik a sziget történelmi és kulturális értekeit szeretnék felfedezni.

ELHELYEZÉS
Szobáinak mindegyike egyénileg szabályozható légkondicionálóval (06.01-09.30. között ingyenesen, elő- és utószezonban térítés ellenében használható), WIFI-vel, Tv-vel, telefonnal, széffel, minihűtővel, tea- és kávékészítési lehetőséggel, hajszárítóval. fürdőszoba/WC-vel és erkéllyel vagy terasszal felszerelt.

Standard kétágyas szobák (Double Or Twin):25 m2-es főépületi szobák.

Luxus kétágyas szobák (Luxury Main Building SSV):26 m2-es, főépületi, oldalról a tengerre néző kilátással rendelkező szobák.

Kétágyas bungalló (Double Bungalow):28 m2-es szobák, melyek a kertben találhatóak.

Deluxe szoba (Deluxe Main Building SSV):28 m2alapterületű, főépületi, oldalról a tengerre néző kilátással rendelkező szoba.

Tolóajtós családi szoba (Family Sliding Door):a medence környezetében elhelyezkedő, 36 m2-es családi szoba, melynek szobái tolóajtóval vannak elválasztva.

Kétszobás családi szoba (Family Two Space):):a medence környezetében elhelyezkedő ,41 m2-es, kétszobás családi szoba.

Kétszobás családi bungalló (Family Bungalow Two Bedroom): 46 m2 alapterületű, két hálószobás bungalló.

Suite Private Pool: 45 m2-es lakosztályok saját medencével.

ÉTEL ÉS ITAL
All inclusive ellátással foglalható, mely tartalmazza a reggelit, késői reggelit, ebédet, vacsorát, illetve helyi alkoholos- és alkoholmentes italokat. Két tematikus éttermében (tradicionális görög ízek, halételek) a vendégek tartózkodásuk alatt egyszer ingyenesen fogyaszthatnak, melyhez előzetes foglalás szükséges. Napközben snackételeket, kávét, teát, süteményeket, fagylaltot kínálnak. A szálloda bárjaiban alkoholos italok fogyasztása 12:00 és 23:00 óra között lehetséges. Az import italok, valamint az ír- és arabica kávék térítés ellenében kérhetőek.

SPORT ÉS SZABADIDŐ
Két kültéri medence, csúszda, gyermekmedence, fitneszterem, strandröplabda, darts, asztalitenisz, sakk, aerobic, víziaerobic, térítés ellenében masszázs áll a vendégek rendelkezésére. Az animátorok showműsorokkal, sportprogramokkal, élő zenés fellépésekkel és játékokkal szórakoztatják a felnőtteket, míg a kicsiket miniklub és a játszótér várja.

EGYÉB INFORMÁCIÓ
24 órás recepció, csomagmegőrzés, térítés ellenében mosodai szolgáltatások, orvos, mini market szélesíti a szolgáltatások körét. A WIFI ingyenesen használható. A napernyők és napágyak a medencénél térítés nélkül vehetők igénybe, a strandtörülközőkért letétet kérnek.

A hotel honlapja:http://www.virginiahotel.gr/

A szálláshely címe:RENH - KOSKINOU, 85100

Charteres utazási csomag részleteiCharteres utazási csomag:
Az árak tartalmazzák: a szállást a választott szobatípussal és ellátással, repülőjegyet, feladható (23 kg)- és kézipoggyászt (8 kg), repülőtéri illetéket, kerozin pótdíjat (az Utazási Feltételekben meghatározott számítás szerint), transzfert és magyar nyelvű képviseletet.

Az árak NEM tartalmazzák: azútlemondási biztosítást,BBP prémium biztosítást (950 Ft/fő/nap ártól), reptéri parkolást (12 720 Ft/ hét/autó).






TájékoztatóA leírás tájékoztató jellegű, és a szálláshelyszolgáltató hivatalos, angol nyelvű leírása alapján került lefordításra. Az esetleges eltérésekért, illetve a szálloda szolgáltatásainak változásáért Irodánk felelősséget nem vállal. További információkért javasoljuk a szállodák hivatalos weboldalának felkeresését. A hotelek fenntartják a változtatás jogát.









 
Töltődik a foglalási lap
Görögország utazás, nyaralás Rodosz utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások