Kréta, Tavronitis: Antilia Apartments, 3 fős apartman

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
reggeli
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
apartman
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
374371
Utolsó frissítés:
2024.08.14. (Sze)
8 nap/7 éj
562 730 Ft / fő / turnus (3 személyes apartman)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




FIGYELEM!
A legtöbb nyári utazás - június és szeptember között - megrendelhető az egy hetestől hosszabb turnusokban is. A 10-11-12 éjszakás ajánlatok a legnépszerűbbek, ezek fogynak el általában legelőször. Kérje, ezzel kapcsolatban is Munkatársaink ajánlatát. Valamint sok utazás elérhető debreceni vagy bécsi indulással is, ezekről is szívesen adunk tájékoztatást, amennyiben érdeklődik Irodáinkban.

Az Antilia apartmanok Platanias kozmopolita településen, a tengerparti út északnyugati oldalán találhatók.

Az apartmanok a történelmi, hagyományos Tavronitis faluban épültek egy domboldalon, ahonnan kilátás nyílik a Tavronitis folyó partjára és magára a falura. Az Antilia minden látogatót lenyűgöz egyedi építészetével, kiterjedt kertjeivel, de legfőképpen a lélegzetelállító kilátással az Égei-tenger türkizkék színére, amely a Spatha-félszigettől egészen a Thodorou-szigetig és Akrotiriig terjed.Az Antilia egy kis ingatlan, amely 20 magas színvonalú apartmanból áll, amelyek három kis önálló egységben épültek.

Minden egységet jázmin és bunganvillea vesz körül, egy domboldalon helyezkedik el, mindössze 250 méterre a főúttól, egy színpompás foltokban, a háttérben a lenyűgöző Fehér-hegységgel, elöl pedig az Égei-tenger sötétkék tengerével. A három egységet szép, virágokkal teli kertek választják el egymástól, tele rózsákkal, muskátlikkal és hibiszkuszokkal. A lapis lazuli színű úszómedence (20 m x 8 m) egy nagy panorámateraszra épült. A medencetér körül gyönyörű virágcserepek vannak, tele színes muskátlikkal és rózsákkal, így ideális hely a pihenésre és napozásra, és ez minden bizonnyal a legjobb hely a tengerparton, ahonnan a naplementét lehet nézni a Spatha-félsziget felett.

A helyszínen egy nagy panorámaterasszal rendelkező, barátságos snack bár várja a vendégeket, amely rágcsálnivalókat, frissítőket, koktélokat és reggelit kínál minden vendégnek. Gyakran szerveznek grillezést is, sok-sok étellel és helyi borral, amely egyébként egyenesen az Antilia pincéjének hordóiból származik.

Szolgáltatások:
RecepcióMedence bárSzéfPoggyászmegőrzőLégkondicionálásHajszárítóIngyenes wifiSzatelit TVIngyenes parkolás a helyszínenKültéri medenceMosodaFax/fénymásolásInternet: A wifi a nyilvános helyiségekben ingyenesen elérhető. Vezetékes internet a szállodai szobákban áll rendelkezésre és ingyenes. Parkolás. Ingyenes privát parkolás lehetséges a helyszínen (foglalás nem szükséges).

Gyermekek és pótágyak - Minden gyermek kanapéágyon száll meg.

A felárakat nem számítják bele automatikusan a teljes költségbe, és azokat külön kell fizetni a tartózkodás során.

Háziállatok: Háziállatok csak az igazgatóság engedélyével engedélyezettek.

Elfogadott hitelkártyák: Visa, Euro/Mastercard, Diners Club.



Szobatípusok:

Stúdió / 2 felnőtt
A stúdiók a földszinten helyezkednek el, elöl panorámás kilátással az Égei-tengerre, hátul pedig a Fehér-hegységre. Bőséges térrel rendelkeznek ( 27 négyzetméter), nagyon jól felszerelt konyhasarokkal, amelyek vonzó cseresznyefából készült szekrényekkel vannak felszerelve, és egy beépített tűzhely sütőgrillel, valamint egy kis hűtőszekrény, kenyérpirító, kávéfőző, vízforraló, konyhai eszközök, étkező asztal és székek, valamint egy saját fürdőszoba zuhanyzóval.|||| Minden stúdió a következő felszereltséggel rendelkezik: Szoba felszereltsége: A szoba felszereltsége: Szekrény/szekrény, étkezőasztal, vasaló (kérésre). Fürdőszoba: Zuhanyzó, hajszárító, törölközők. Média és technológia: TV, Ingyenes Wi-Fi| Ételek és italok: Konyhasarok, Hűtőszekrény, Elektromos vízforraló, Konyhai edények, Kávéfőző, Konyhai eszközök (kanalak, villák, kések, tányérok, bögrék, poharak, stb.), Étkező| Szolgáltatások és extrák: | Kültéri és kilátás: Ébresztőóra, Napi takarítás (kivéve vasárnap és ünnepnapokon)| Outdoor & View: | Szobák mérete: 27 nm| Hálószoba: 2 saját erkély, kilátás a tengerre/kertre/medencére/hegyre | Szoba mérete: 27 nm| Hálószoba: 1 db: Két éjjeliszekrénnyel, valamint egy elegáns öltözőasztallal.

Egy hálószobás apartman / 2 felnőtt; 2 felnőtt +1 gyerek
A földszinten , illetve az első emeleten található, egy hálószobás apartmanok nagyon tágasak (40 négyzetméter), konyha/étkező/nappali és külön hálószobával. Belül az apartmanok berendezése és díszítése lágy krémszínű színekkel, elegáns és kényelmes kanapékkal, francia dizájner függönyökkel és ágytakarókkal, lágy világítással és szép festményekkel.Míg minden hálószobának sajátos karaktere van, mindannyian figyelemre méltóan elegáns beépített szekrényekkel, éjjeliszekrényekkel, valamint nagyon elegáns öltözőasztalokkal rendelkeznek. A/C és széf, ingyenes, szekrény/szekrény, asztal, kanapé, vasaló (kérésre).| Fürdőszoba: A/C és széf, ingyenes, szekrény/szekrény, asztal, kanapé, vasaló (kérésre): Élelmiszer és ital: TV, ingyenes Wi-Fi.| ÉTEL ÉS ITAL: Konyhasarok, Hűtőszekrény, Vízforraló, Konyhai eszközök (kanál, villa, kés, tányér, bögre, pohár, stb.) | Szolgáltatások és extrák: | Kültéri szolgáltatások: Ébresztőóra, Napi takarítás (vasárnap és ünnepnapok kivételével)| Kültér és kilátás: | Szoba mérete: 40 nm| Hálószoba: 40 nm| Hálószoba: 2 saját erkély, kilátás a tengerre/kertre/medencére/hegyre: 1 franciaágy vagy két egyszemélyes ágy, 1 kanapéágy (*egy további vendég használhatja a kanapéágyat).

Két hálószobás apartman / 4 felnőtt; 4 felnőtt + 1 gyerek
A földszinten és az első emeleten található két hálószobás apartmanok rendkívül tágasak (55 nm), konyha/étkező/nappali és két különálló hálószobával rendelkeznek. A legtöbb két hálószobás apartman két fürdőszobával rendelkezik, egy-egy hálószobában. Belül az apartmanok lágy krémszínű színekkel vannak berendezve és díszítve, elegáns és kényelmes kanapékkal, francia dizájner függönyökkel és ágytakarókkal, lágy világítással és szép festményekkel. bár minden hálószobának megvan a maga egyéni jellege, mindegyikben figyelemre méltóan elegáns beépített szekrények, éjjeliszekrények, valamint nagyon elegáns öltözőasztalok találhatók. Minden apartman saját fürdőszobával rendelkezik, kiváló minőségű szerelvényekkel és nagy tükrökkel ellátott fürdőkádakkal. minden apartman mindkét oldalon saját terasszal rendelkezik, így reggeli közben élvezheti a reggeli napsütést, és a délutáni Gin-tonikot élvezve nézheti a naplementét a Spatha-félsziget felett. Néhány hálószoba egy külső, felső teraszra vezet, ahonnan figyelemre méltó kilátás nyílik Platanias és Chania, a tenger és a Fehér-hegység felé.Az első emeleti apartmanok nyitott alaprajzúak, osztott szintes kialakításúak, csillogó falépcsők vezetnek fel a hálószobába, ahonnan csodálatos kilátás nyílik a tengerre.A földszinti apartmanok mind egy szinten vannak (kisgyermekes családok vagy idősebbek számára alkalmasak) |||| Szoba felszereltsége: A szoba felszereltsége: 1.1.1: A/C és széf, ingyenes, szekrény/szekrény, asztal, kanapé, vasaló (kérésre).| Fürdőszoba: A/C és széf, ingyenes, szekrény/szekrény, asztal, kanapé, vasaló (kérésre): Média és technológia: zuhanyzó vagy kád, hajszárító, törölközők: TV, ingyenes Wi-Fi. | ÉTEL ÉS ITAL: Konyhasarok, Hűtőszekrény, Vízforraló, Konyhai eszközök (kanál, villa, kés, tányér, bögre, pohár, stb.). | Szolgáltatások és extrák: (kivéve vasárnap és ünnepnapokon). | Kültér és kilátás: Két saját erkély, tengerre/kertre/medencére/hegyre néző kilátás. | Szoba mérete: 55 nm| Hálószobák: 1 franciaágy és két különálló ágy, 1 kanapéágy (*egy további vendég használhatja a kanapéágyat).

Egyéni utazási csomag részleteiFigyelem!Az egyéni (dinamikus) utazási csomagra érvényes azUtazási Szerződés kiegészítéseis!A szerződéskötést követően a foglalás részleteinek módosítása nem lehetséges. Továbbá, a foglalással egyidejűleg, vagy legkésőbb 48 órán belül az úti okmány (személyi igazolvány / útlevél) adatok megküldése szükséges.

WIZZAIR
Az árak tartalmazzák:szállást a választott szobatípussal és ellátással, menetrend szerinti repülőjegyet Wizzair járaton, repülőtéri illetéket, kerozin pótdíjat (az Utazási Feltételekben meghatározott számítás szerint), WIZZPriorityt (fejenként 2 kézipoggyász: 1 db max. 10 kg-os 55Ă—40Ă—23cm és 1 db 40Ă—30Ă—20 cm), fix ülőhelyet, magyar nyelvű asszisztenciát és transzfert.

Az árak NEM tartalmazzák: feladható poggyászt (10 kg-os poggyász: kb. 35.000 Ft/fő/retúr,20 kg-os poggyász kb. 50.000 Ft/fő/retúr - az ár változhat a repülőjegy tényleges kiállításáig),útlemondási és BBP biztosítást (950 Ft/fő/nap ártól),reptéri parkolást (12 720 Ft/hét/autó).

Figyelem! 10 fő feletti foglalás esetén az árak lekérésre vannak, mivel a légitársaságok felárat számolhatnak fel.

TájékoztatóA leírás tájékoztató jellegű, és a szálláshelyszolgáltató hivatalos, angol nyelvű leírása alapján került lefordításra. Az esetleges eltérésekért, illetve a szálloda szolgáltatásainak változásáért Irodánk felelősséget nem vállal. További információkért javasoljuk a szállodák hivatalos weboldalának felkeresését. A hotelek fenntartják a változtatás jogát.









 
Töltődik a foglalási lap
Görögország utazás, nyaralás Kréta utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások