Kréta, Stalis: Horizon Beach 4*, all inclusive

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
4*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
334049
Utolsó frissítés:
2024.06.18. (K)
8 nap/7 éj
416 900 Ft / fő (akciós alapár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




FIGYELEM!
A legtöbb nyári utazás - június és szeptember között - megrendelhető az egy hetestől hosszabb turnusokban is. A 10-11-12 éjszakás ajánlatok a legnépszerűbbek, ezek fogynak el általában legelőször. Kérje, ezzel kapcsolatban is Munkatársaink ajánlatát. Valamint sok utazás elérhető debreceni vagy bécsi indulással is, ezekről is szívesen adunk tájékoztatást, amennyiben érdeklődik Irodáinkban.

aFEKVÉS
A szálloda a heraklioni repülőtértől kb. 30 km-re, Hersonissostól kb. 3 km-re, Maliától kb. 5 km-re, Stalis közontjától 1,5 km-re található. Közvetlenül a sziklás tengerparton fekszik, ahol stégről közelíthető meg a tenger. A legközelebbi homokos tengerpart kb. 350 méterre van. Busz és taxiállomás a közelben található.

ELHELYEZÉS
255 szobája tíz épületben helyezkedik el. Szobái légkondicionálóval, szatellit Tv-vel, hűtővel, bérelhető széffel (kb. 10 euró/hét), fürdőszoba/WC-vel, hajszárítóval, WIFI-vel (kb. 3 euró/nap/2 készülék), erkéllyel vagy terasszal felszereltek. Babaágy ingyenesen kérhető.

Double Room: kb. 22 m2 alapterületű, kertre vagy tengerre néző kilátással bíró szoba, mely a recepciótól és az étteremtől távolabb helyezkedik el

Superior Side Sea View: kb. 26 m2 alapterületű, oldalról tengerre néző szoba, mely a főépület közelében fekszik, közel a recepcióhoz, az étteremhez és a medencéhez

Family 1 Bedroom + 1 Liv.room: kb. 26-28 m2 alapterületű, hálóból és nappaliból álló családi szoba, mely felszerelt konyhasarokkal is rendelkezik (vízforraló, edények, mikrohullámú sütő). A családi szobák a csúszdákhoz és a játszótérhez közel helyezkednek el.

ÉTEL ÉS ITAL
All inclusive ellátás, büfé jellegű reggelivel (07:30-10:00), ebéddel (12:30-14:30), vacsorával (19:00-21:30), valamint helyi alkoholos- és alkoholmentes italokkal (11:00-23:00). Főétterme mellett lobbi bár és medence melletti snack bár szolgálja a vendégek kényelmét. 16:00-18:00 óráig snack ételek, kávé, tea, sütemény áll rendelkezésre.

SPORT ÉS SZABADIDŐ
Két kültéri medencével, három csúszdával, két gyermekmedencével rendelkezik. Fitneszterem és játszótér segíti a vendégek kikapcsolódását. Térítés ellenében szauna, masszázs, szépségkezelések, valamint biliárd és játékterem áll rendelkezésre. Hetente egy alkalommal élőzenés estet tartanak.

EGYÉB INFORMÁCIÓ
Mosoda, mini market, üzletek, orvosi ügyelet, parkoló bővíti a szolgáltatások körét. A napernyők, napágyak a medence mellett ingyenesek, míg a strandtörülközőt 10 euró letét, és 5 euró díj ellenében kínálják. A 350 méterre lévő homokos strandon a napernyők és napágyak felár ellenében használhatóak. A WIFI a lobbi ingyenes a közös helyiségekben, míg az internetsarok használata díjköteles.

A szálloda címe: 136, Erinis Street, Stalis, Crete, Greece 70007

A szálloda weboldala: http://horizonbeachstalis.com/

Koronavírus elleni intézkedések: http://horizonbeachstalis.com/index.php/covid-19/

Charteres és egyéni utazási csomag részleteiCharteres utazási csomag:
Az árak tartalmazzák: a szállást a választott szobatípussal és ellátással, repülőjegyet, feladható (23 kg)- és kézipoggyászt (8 kg), repülőtéri illetéket, kerozin pótdíjat (az Utazási Feltételekben meghatározott számítás szerint), transzfert és magyar nyelvű képviseletet.

Az árak NEM tartalmazzák:azútlemondási biztosítást,BBP prémium biztosítást (950 Ft/fő/nap ártól), reptéri parkolást.


TájékoztatóA leírás tájékoztató jellegű, és a szálláshelyszolgáltató hivatalos, angol nyelvű leírása alapján került lefordításra. Az esetleges eltérésekért, illetve a szálloda szolgáltatásainak változásáért Irodánk felelősséget nem vállal. További információkért javasoljuk a szállodák hivatalos weboldalának felkeresését. A hotelek fenntartják a változtatás jogát.









 
Töltődik a foglalási lap
Görögország utazás, nyaralás Kréta utazás, nyaralás Stalis utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások