Kréta, Stalida: Litsa-efi, 4 fős apartman

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
önellátás
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
apartman
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
242120
Utolsó frissítés:
2024.06.11. (K)
8 nap/7 éj
218 900 Ft / fő / turnus (4 személyes apartman)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




FIGYELEM!
A legtöbb nyári utazás - június és szeptember között - megrendelhető az egy hetestől hosszabb turnusokban is. A 10-11-12 éjszakás ajánlatok a legnépszerűbbek, ezek fogynak el általában legelőször. Kérje, ezzel kapcsolatban is Munkatársaink ajánlatát. Valamint sok utazás elérhető debreceni vagy bécsi indulással is, ezekről is szívesen adunk tájékoztatást, amennyiben érdeklődik Irodáinkban.

aFEKVÉS
Az apartman családi vállalkozásként üzemel,Stalida (Stalis) faluban található,650 méterre a tengerparttól, pár percnyi sétára az üzletektől, éttermektől és bároktól. A heraklioni repülőtér 32 km-re helyezkedik el. A falu kitűnő kiindulópont a kirándulásokhoz, az apartman előtt egy buszmegálló is található.

ELHELYEZÉS
15 apartmanja bérelhető széffel (15 euró/hét), felszerelt konyhával, bérelhető Tv-vel, valamint terasszal vagy erkéllyel rendelkezik. Az egyénileg szabályozható légkondicionáló júniustól-szeptemberig üzemel, és 8 euró/nap díj ellenében használható. A stúdió szobák kb. 20 m2 alapterületűek. Az `apartment 1 bedroom` szobatípus két légterű: konyhasarok+hálószoba, illetve ajtóval elválasztva még egy hálótalálható benne. 3 fő foglalása esetén az apartman 35-40 m2 alapterületű, 4 fő esetén 45-50 m2-es, míg 5 fő esetén 50-55 m2-es. Egy apartmanban maximum 5 fő elhelyezésére van lehetőség. Babaágy ingyenesen kérhető.

ÉTEL ÉS ITAL
Önellátással vagy reggelis ellátással foglalható. A közelben számos étterem, szupermarket, bár, taverna és kávézó kínál a görög ízek mellett nemzetközi és mediterrán fogásokat, valamint finomabbnál finomabb desszerteket.

SPORT ÉS SZABADIDŐ
A hotel medencével és medence melletti bárral rendelkezik, ahol térítés ellenében lehet fogyasztani. A tengerparton vízi sportok térítés ellenében állnak rendelkezésre (pl. jet ski, banán, ringó).

EGYÉB INFORMÁCIÓ
A WIFI díjmentesen elérhető a medence mellett. A napernyők és napágyak a medencénél ingyenesen, míg a tengerparton térítés ellenében használhatóak (2 napágy + 1 napernyő kb. 8 euró/nap).

A szálloda címe: ELEFTERIOU VENIZELOU 22, 70007 STALIS, HERAKLION

Charteres és egyéni utazási csomag részleteiCharteres utazási csomag:
Az árak tartalmazzák: a szállást a választott szobatípussal és ellátással, repülőjegyet, feladható (23 kg)- és kézipoggyászt (8 kg), repülőtéri illetéket, kerozin pótdíjat (az Utazási Feltételekben meghatározott számítás szerint), transzfert és magyar nyelvű képviseletet.

Az árak NEM tartalmazzák:azútlemondási biztosítást,BBP prémium biztosítást (950 Ft/fő/nap ártól), reptéri parkolást.


TájékoztatóA leírás tájékoztató jellegű, és a szálláshelyszolgáltató hivatalos, angol nyelvű leírása alapján került lefordításra. Az esetleges eltérésekért, illetve a szálloda szolgáltatásainak változásáért Irodánk felelősséget nem vállal. További információkért javasoljuk a szállodák hivatalos weboldalának felkeresését. A hotelek fenntartják a változtatás jogát.









 
Töltődik a foglalási lap
Görögország utazás, nyaralás Kréta utazás, nyaralás Stalida utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások