Kréta, Rethymno: Lefkoniko Bay, 3 fős stúdió

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
félpanzió
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
apartman
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
376871
Utolsó frissítés:
2024.08.14. (Sze)
8 nap/7 éj
392 756 Ft / fő (akciós alapár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




FIGYELEM!
A legtöbb nyári utazás - június és szeptember között - megrendelhető az egy hetestől hosszabb turnusokban is. A 10-11-12 éjszakás ajánlatok a legnépszerűbbek, ezek fogynak el általában legelőször. Kérje, ezzel kapcsolatban is Munkatársaink ajánlatát. Valamint sok utazás elérhető debreceni vagy bécsi indulással is, ezekről is szívesen adunk tájékoztatást, amennyiben érdeklődik Irodáinkban.

FEKVÉS:
A Lefkoniko Beach szálloda kb. 30 m-re található a hosszú homokos strandtól és kb. 800 m-re Rethymno központjától/öreg városától. A közelben számos üzlet, étterem, taverna/bár és diszkó található. A Lefkoniko Bayben megszálló vendégek jogosultak a szemközti Lefkoniko Beach összes létesítményének, szolgáltatásának és szolgáltatásának használatára (bár, Snack bár, étterem, TV/videóterem, játszószoba stb.).

ELHELYEZÉS:
A Lefkoniko Bay stúdiói és apartmanjai légkondicionáltak (split egységek, konyhasarokkal és kis étkezővel is felszereltek. Minden egységben van kanapé, műholdas TV, telefon, hűtőszekrény, széf, ingyenes WiFi, saját fürdőszoba hajszárítóval és erkély, kilátással a tengerre vagy a medencére.

Szobatípusok:
Promo Studio / 2-3 fő

Stúdió Side Sea View/ Pool View / 2-3 fő: Ezek a szobák oldalról a tengerre vagy a medencére néznek.
Family apartman Side Sea View/ Pool View / 1-4 fő: Ezek a szobák oldalról a tengerre vagy a medencére néznek.

ÉTEL ÉS ITAL:
A szálloda félpanziós vagy all inclusive ellátással foglalható. A hotelben a The Horizon főbár/medencebár, terasszal (légkondicionált) és a The Othello főétterem, terasszal (légkondicionált) várja a vendégeket. Minden étkezést a Lefkoniko Beachen szolgálnak fel, az út túloldalán

SPORT ÉS SZABADIDŐ:
Az úszómedencében lazíthatnak a vendégek, a gyereknek a gyerekmedence és játszótér kínál szórakozást.

EGYÉB INFORMÁCIÓ:
Tágas recepciós társalgó TV-sarokkal és WiFi internetkapcsolatáll rendelkezésre.

Egyéni utazási csomag részleteiFigyelem!Az egyéni (dinamikus) utazási csomagra érvényes azUtazási Szerződés kiegészítéseis!A szerződéskötést követően a foglalás részleteinek módosítása nem lehetséges. Továbbá, a foglalással egyidejűleg, vagy legkésőbb 48 órán belül az úti okmány (személyi igazolvány / útlevél) adatok megküldése szükséges.

WIZZAIR
Az árak tartalmazzák:szállást a választott szobatípussal és ellátással, menetrend szerinti repülőjegyet Wizzair járaton, repülőtéri illetéket, kerozin pótdíjat (az Utazási Feltételekben meghatározott számítás szerint), WIZZPriorityt (fejenként 2 kézipoggyász: 1 db max. 10 kg-os 55Ă—40Ă—23cm és 1 db 40Ă—30Ă—20 cm), fix ülőhelyet, magyar nyelvű asszisztenciát és transzfert.

Az árak NEM tartalmazzák: feladható poggyászt (10 kg-os poggyász: kb. 35.000 Ft/fő/retúr,20 kg-os poggyász kb. 50.000 Ft/fő/retúr - az ár változhat a repülőjegy tényleges kiállításáig),útlemondási és BBP biztosítást (950 Ft/fő/nap ártól),reptéri parkolást (12 720 Ft/hét/autó).

Figyelem! 10 fő feletti foglalás esetén az árak lekérésre vannak, mivel a légitársaságok felárat számolhatnak fel.

TájékoztatóA leírás tájékoztató jellegű, és a szálláshelyszolgáltató hivatalos, angol nyelvű leírása alapján került lefordításra. Az esetleges eltérésekért, illetve a szálloda szolgáltatásainak változásáért Irodánk felelősséget nem vállal. További információkért javasoljuk a szállodák hivatalos weboldalának felkeresését. A hotelek fenntartják a változtatás jogát.









 
Töltődik a foglalási lap
Görögország utazás, nyaralás Kréta utazás, nyaralás Rethymnon utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások