Kréta, Platanias: Hotel Porto Platanias Village 4*

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
félpanzió
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
4*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
189295
Utolsó frissítés:
2024.06.16. (V)
8 nap/7 éj
479 900 Ft / fő (akciós alapár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




Fekvése
A mozgalmas Platanias településen, a homokos tengerparttól kb. 300 méterre fekvő, elsősorban családokra orientálódott, 199 szobás, több háromszintes épületből álló üdülőfalu. Gondozott kertjében mediterrán növények, virágok, pálmafák találhatók. Platanias központja gyalogosan is könnyen megközelíthető, közelében éttermek és bárok csábítanak a helyi ízek felfedezésére.

Szolgáltatások
Recepció. Nagy méretű felnőtt medencével és egy abban elkerített gyerek medencével csábítja a hűsölni vágyókat. A medence körül ingyenes napernyők és nyugágyak vehetők igénybe. Főéttermében a hazai és a nemzetközi, míg a la carte éttermében pedig a mediterrán konyha remekeit kóstolhatják meg a vendégek. A medencénél található bárban késő estig kortyolgathatjuk a helyi és nemzetközi specialitásokat. A gyerekek szórakozásáról a medence mellett játszótér is gondoskodik. Hetente többször a hotel változatos animációs programokat szervez. Ingyenes WIFI a hotel területén. Felár ellenében spa részleg a Porto Platanias Beach hotelben (fitneszterem, masszázs, jacuzzi, szauna, szépségszalon, fodrász), gyerekfelügyelet, szobaszerviz, ruhatisztítás, konferenciaterem, parkoló igénybe vehető. A hotel közelében minimarket is üzemel.

Elhelyezés
Elegánsan berendezett, kétágyas (kanapéval pótágyazható) standard stúdióban, légkondicionáló, sat-tévé, zenecsatorna, telefon, mini hűtő, teakonyha, vízforraló, hajszárító, balkon/terasz található. 4 fős családok részére 2 légteres apartman is foglalható.

Ellátás
Félpanzió (büféreggeli és vacsora, felár ellenében all inclusive ellátás kérhető).





 
Töltődik a foglalási lap
Görögország utazás, nyaralás Kréta utazás, nyaralás Platanias utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások