Kréta, Platanias: Hotel Minoa Palace Resort & Spa 5*

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
reggeli
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
5*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
226580
Utolsó frissítés:
2024.06.16. (V)
8 nap/7 éj
544 900 Ft / fő (alap ár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




Fekvése
Kréta szigetének egyik legkiemelkedőbb minőségű minden igényt kielégítő, 254 szobás, háromszintes (liftes)főépületből és kétszintes Imperial szárnyból (egy függőhídon keresztül lehet átjutni, a homokos tengerpartra is) álló luxus szálloda komplexum Platanias településen. A hotel a híres görög vendéglátás és tradíciók, a csodálatos környezet és a magas szívonalú szolgáltatások és gasztronómia tökéletes elegye.

Szolgáltatások
24 órás recepció áll a vendégek rendelkezésére. A kulináris kalandokat 4 a la carte étterem; `Elia”, `Ta Nissia”, `Galazio” , `Thalassa”, a felfrissülést pedig 3 bár; `Mythos”, `Tholos”, `Thalassa” és a `Kafenion” kávézó biztosítja. Éttermeiben különös figyelmet fordítanak a minőségi hozzávalókra, így számos alapanyagot helyi termelőktől vagy saját kertjükből szerzik be. A hotel laktóz és gluténmentes diétát követőknek is tud alternatívát tud nyújtani. Ingyenes WIFI a szobákban is. 4 kültéri felnőtt, 2 gyerek medence és 2 kültéri jacuzzi helyezkedik el a hotel kertjében. A medencék körül és a parton is ingyenes napernyők és nyugágyak állnak rendelkezésre. A hotel változatos nappali és esti animációs programokat kínál, lehetőség van csoportos jógaórára (foglalás szükséges), részt vehetünk görög esten, barbeque esten, zongora és jazz előadáson, tradícionális krétai esten. Térítés ellenében akár a helyi bor és olíva termelők termékeit is megkóstolhatjuk, vagy a hotelben sommelier vezetésével vehetünk rész borkostolón, vagy több fogásos borvacsorán. A testi-lelki feltöltődésről a jóga és pilátesz órák, vizi aerobik, fitneszterem, valamint spa és wellness szolgáltatások széles skálája gondoskodik (bizonyos szolgáltatások térítés ellenében vehetők igénybe).

Elhelyezés
Elegánsan berendezett, kétágyas (kanapéval pótágyazható) standard kertre/hegyre néző szobákban, melyekben légkondicionáló, sat-tévé zenecsatornákkal, WIFI internet, telefon, minibar (térítés ellenében), vízforraló, széf, kozmetikai cikkek, hajszárító, fürdőköntös, balkon/terasz áll a vendégek rendelkezésére. Medencés bungaló szobájában maximum 2 felnőtt és 2 gyerek elhelyezésére van lehetőség, a szoba privát 11-12 m2-es medencével rendelkezik.

Ellátás
Büféreggeli (felár ellenében kérhető félpanziós ellátás).





 
Töltődik a foglalási lap
Görögország utazás, nyaralás Kréta utazás, nyaralás Platanias utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások