Kréta, Malia: Ruby Solimar 4*, all inclusive

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
4*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
380577
Utolsó frissítés:
2024.07.16. (K)
8 nap/7 éj
458 900 Ft / fő (akciós alapár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




FIGYELEM!
A legtöbb nyári utazás - június és szeptember között - megrendelhető az egy hetestől hosszabb turnusokban is. A 10-11-12 éjszakás ajánlatok a legnépszerűbbek, ezek fogynak el általában legelőször. Kérje, ezzel kapcsolatban is Munkatársaink ajánlatát. Valamint sok utazás elérhető debreceni vagy bécsi indulással is, ezekről is szívesen adunk tájékoztatást, amennyiben érdeklődik Irodáinkban.

aFEKVÉS
A szálloda a heraklioni repülőtértől kb. 32 km-re, Malia városában fekszik. A homokos tengerparttól kb. 750 méterre található. A közelben lévő buszmegállóból könnyedén el lehet jutni Malia központjába, ahol számos étterem, taverna, kávézó, bár, ajándéküzlet várja vendégeit.
ELHELYEZÉS
54 szobája egyénileg szabályozható légkondicionálóval, szatellit Tv-vel, telefonnal, bérelhető széffel, WIFI-kapcsolattal (térítés ellenében), minihűtővel, tea- és kávékészítési lehetőséggel, fürdőszoba/WC-vel, hajszárítóval, köntössel, papuccsal, erkéllyel vagy terasszal felszerelt.

Double Room: kb. 24 m2 alapterületű szoba

Double Superior: kb. 24-28 m2 alapterületű szoba, melyhez kávé- és teakészítési lehetőség, köntös és papucs is tartozik

Ruby Royal Junior Suite: kb. 27 m2-es lakosztály, melyhez ultra all inclusive ellátás tartozik: márkás italok, fogyasztás a Grill pavilonban és ingyenes WIFI

Ruby Royal Family Suite: kb. 27 m2-es családi lakosztály, melyhez ultra all inclusive ellátás tartozik: márkás italok, fogyasztás a Grill pavilonban és ingyenes WIFI

ÉTEL ÉS ITAL
All inclusive ellátás, mely tartalmazza a büféjellegű amerikai reggeli, kontinentális késői reggeli, ebéd, vacsora, továbbá snackételek, fagylalt, kávé, sütemény, keksz fogyasztását. Két bárjában helyi alkoholos- és alkoholmentes italok kérhetők. A pezsgő, a márkás és import italok felárért fogyaszthatók. Heti három alkalommal az étteremben téma estet tartanak.

SPORT ÉS SZABADIDŐ
Kertjében medence és gyermekmedence is található. Az asztalitenisz és a társasjátékok használata díjmentes, azonban fizetni kell a biliárd és az ügyességi játékok igénybe vételéért. Hetente egyszer élőzenést estet tartanak. A kicsiket játszótér, babaágy, magasított etetőszék, felárért gyermekfelügyelet is várja.

EGYÉB INFORMÁCIÓ
Mosoda, vasalás, csomagszoba, autóbérlés, parkoló, szobaszerviz, orvosi ügyelet, laptop/tablet bérlés, Tv szoba bővíti a szolgáltatások körét. A WIFI ingyenes a lobbiban, azonban a hotel többi helyiségében és a szobákban is csak díj ellenében érhető el (kivéve a lakosztályok). A napernyők és napágyak a medence mellett ingyenesen használhatók. A strandtörülközőért letétet kell fizetni.

A szálloda címe: Malia, Hersonissos, 71303 Greece

A szálloda weboldala: https://solimarhotels.gr/en/solimar-ruby-hotel

Charteres és egyéni utazási csomag részleteiCharteres utazási csomag:
Az árak tartalmazzák: a szállást a választott szobatípussal és ellátással, repülőjegyet, feladható (23 kg)- és kézipoggyászt (8 kg), repülőtéri illetéket, kerozin pótdíjat (az Utazási Feltételekben meghatározott számítás szerint), transzfert és magyar nyelvű képviseletet.

Az árak NEM tartalmazzák:azútlemondási biztosítást,BBP prémium biztosítást (950 Ft/fő/nap ártól), reptéri parkolást.


TájékoztatóA leírás tájékoztató jellegű, és a szálláshelyszolgáltató hivatalos, angol nyelvű leírása alapján került lefordításra. Az esetleges eltérésekért, illetve a szálloda szolgáltatásainak változásáért Irodánk felelősséget nem vállal. További információkért javasoljuk a szállodák hivatalos weboldalának felkeresését. A hotelek fenntartják a változtatás jogát.









 
Töltődik a foglalási lap
Görögország utazás, nyaralás Kréta utazás, nyaralás Malia utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások