Kréta, Hersonissos: Silva Beach 4*, all inclusive

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
4*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
283657
Utolsó frissítés:
2024.06.11. (K)
8 nap/7 éj
479 900 Ft / fő (akciós alapár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




FIGYELEM!
A legtöbb nyári utazás - június és szeptember között - megrendelhető az egy hetestől hosszabb turnusokban is. A 10-11-12 éjszakás ajánlatok a legnépszerűbbek, ezek fogynak el általában legelőször. Kérje, ezzel kapcsolatban is Munkatársaink ajánlatát. Valamint sok utazás elérhető debreceni vagy bécsi indulással is, ezekről is szívesen adunk tájékoztatást, amennyiben érdeklődik Irodáinkban.

FEKVÉS
A szálloda a heraklioni repülőtértől 25 km-re, Hersonissos központjától 700 méterre helyezkedik el. A kavicsos, homokos és sziklás tengerpartot egy út választja el a hoteltől.

ELHELYEZÉS
Szobái egyénileg szabályozható légkondicionálóval, szatellit LCD Tv-vel, telefonnal, bérelhető széffel, ingyenes WIFI-vel (szélessávú internet csak térítés ellenében érhető el), mini hűtővel, vízforralóval, fürdőszoba/WC-vel, hajszárítóval, erkéllyel felszeretek. Kérésre rendelkezésre áll mozgáskorlátozott szoba, valamint babaágy és vasaló is.

Double Garden View: felújított, kertre néző, maximum 3 főre foglalható szoba.

Double Side Sea View: felújított, oldalról tengerre néző, maximum 3 főre foglalható szoba.

Family Annex GV: egy hálóval és nappalival rendelkező, kertre néző családi szoba, melyek egy része fel lett újítva. Kihúzható pótággyal van felszerelve. Az annex típusú szobák a főépülettől távolabb, az utca mentén helyezkednek el.

ÉTEL ÉS ITAL
All inclusive ellátás büfé jellegű reggelivel (07:00-10:00), ebéddel (12:30-14:30), vacsorával (19:00-21:30). Ebéd- és vacsoraidőben látványkonyha, illetve vegetáriánus menü is biztosított. Napközben grill ételek, valamint tea, kávé, sütemény, fagylalt, keksz, szendvicsek fogyaszthatóak. Helyi alkoholos- és alkoholmentes italok kérhetőek 10:00-23:00 óra között. A helyi röviditalok mellett nemzetközi márkájú italok, pl. whisky, gin, vodka, rum, tequila is rendelkezésre áll, valamint sör, bor, különböző koktélok. Két a`la carte éttermében olasz és amerikai ízeket kóstolhatnak az idelátogatók.

SPORT ÉS SZABADIDŐ
Két kültéri medence, melyek közül az egyik tengervízzel van feltöltve, gyermekmedence, valamint tenisz, asztalitenisz, darts, strandröplabda, boccia, tornaterem használható ingyenesen. Külön díj ellenében tenisz felszerelés, biliárd/pool, wellness részleg (masszázs, gőzkabin, szauna, jakuzzi), illetve a közelben vízi sportok érhetőek el. Nappal sport és szabadidős programok, míg este szórakoztató műsorok várják a vendégeket.

EGYÉB INFORMÁCIÓ
Pénzváltás, Tv szoba, mosoda, csomagszoba, autóbérlés, orvosi ügyelet, szobaszerviz (07:00-23:00), laptop bérlési lehetőség bővíti a szolgáltatások körét. A WIFI a közös terekben és a szobákban ingyenesen elérhető (a szélessávú internet fizetős). A napernyők, napágyak, strandtörülközők díjmentesen használhatóak a medencénél és a tengerparton is.

A szálloda címe: EL. VENIZELOU 193, 70014 HERSONISSOS, HERAKLI


A szálloda weboldala: https://www.hersotels.gr/hotels/silva-beach

Charteres és egyéni utazási csomag részleteiCharteres utazási csomag:
Az árak tartalmazzák: a szállást a választott szobatípussal és ellátással, repülőjegyet, feladható (23 kg)- és kézipoggyászt (8 kg), repülőtéri illetéket, kerozin pótdíjat (az Utazási Feltételekben meghatározott számítás szerint), transzfert és magyar nyelvű képviseletet.

Az árak NEM tartalmazzák:azútlemondási biztosítást,BBP prémium biztosítást (950 Ft/fő/nap ártól), reptéri parkolást.


TájékoztatóA leírás tájékoztató jellegű, és a szálláshelyszolgáltató hivatalos, angol nyelvű leírása alapján került lefordításra. Az esetleges eltérésekért, illetve a szálloda szolgáltatásainak változásáért Irodánk felelősséget nem vállal. További információkért javasoljuk a szállodák hivatalos weboldalának felkeresését. A hotelek fenntartják a változtatás jogát.









 
Töltődik a foglalási lap
Görögország utazás, nyaralás Kréta utazás, nyaralás Hersonissos utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások