TOP AKCIÓ! Kréta, Hersonissos: Porto Greco Village 4*, all inclusive

Hersonissos központja kb. 700 m-re található, a tengerparttól kb. 50 m-re fekszik és a Star Beach vízipark kb. 500 m-re van.

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
4*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
211368
Utolsó frissítés:
2024.06.18. (K)
8 nap/7 éj
462 244 Ft / fő (alap ár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




Általános információk
A szálloda kb. 24 km-re található Heraklion repülőterétől, Hersonissos központja kb. 700 m-re található. A tengerparttól kb. 50 m-re fekszik. A Star Beach vízipark kb. 500 m-re fekszik a hoteltől. A szállodában központi étterem, két tengerparti a`la carte étterem (előzetes foglalás szükséges), bárok (két medence bár/snack bár, öt tengerparti bár) várja a vendégeket. A kertben szabadtéri medencék, gyermekmedence található. A napágyak és napernyők a medencénél térítésmentesen, a tengerparton térítés ellenében vehetők igénybe. Strandtörölközőt letét ellenében biztosít a szálloda. Alkalmanként esti showműsorok szórakoztatják a vendégeket. Wireless internetezési lehetőség a lobbyban térítésmentesen vehető igénybe. Térítés ellenében igénybe vehető szolgáltatások: szobaszerviz, internet sarok, orvosi ellátás.A szállodát elsősorban fiataloknak, a nyüzsgést kedvelő utasainknak ajánljuk.Saját besorolás: 3*Fontos információ!
A COVID-19-hez kapcsolódó biztonsági és higiéniai intézkedések betartásának szükségessége miatt a szolgáltatások eltérhetnek a fenti leírástól.

Ellátás
All inclusive ellátás, mely 10:00-23:00 óra között vehető igénybe és az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza: Reggeli (07:30-10:30), ebéd (12:30-14:30) és vacsora (18:30-21:30) büférendszerben, látványkonyhával a szálloda központi éttermében.Korai (04:00-07:30) kontinentális reggeli igényelhető a szállodában.Napközbeni snack ételek (11:00-12:30 és 16:00-18:00), délutáni tea, kávé és sütemény és fagylalt (10:00-18:30). A bárokban és a főétkezéseknél a helyi alkoholos és alkoholmentes italok, tea, kávé térítésmentesen fogyaszthatók (10:00-23:00). Az import alkoholos és alkoholmentes italok térítés ellenében állnak rendelkezésre. (Felhívjuk a figyelmet, hogy a legutolsó étkezés kb. 21:30 óráig vehető igénybe.)Vegetáriánusés diétás menü és ételek valamint gyermek menüelőzeteskérésesetén igényelhető a szállodában.A szálloda üzletpolitikája alapján, hosszú ruházat viselése kötelező a vacsorák alkalmával.
Felhívjuk utasaink figyelmét, hogy a szállodák ellátottságától függően akár a nyári szezon megkezdését követően is változhat az egyes ellátástípusok tartalma, a feltüntetett leírások tájékoztató jellegűek. A bárok és éttermek nyitvatartását a hotel határozza meg, irodánk erre nincs befolyással.

Térítés mentes szolgáltatások
mozgáskorlátozottaknak kialakított szoba, lobby bár, csomagmegőrző, külső medence, medence bár, központi étterem, napernyő ( medencénél ), napozóterasz, napágy ( medencénél ), wi-fi,

Térités ellenében igénybevehető szolgáltatások
strandtörölközö, orvosi ügyelet, mosoda, üzletek, napernyő ( tengerparton ), napágy ( tengerparton ),

Szórakozás
kosárlabda, esti showműsorok, fitneszterem, squash, asztalitenisz, vízi sportok a tengerparton,

Wellness
jakuzzi, masszázs, szauna, wellness / spa központ, gőzfürdő,

Gyermekeknek
rácsos kiságy, gyermekfelügyelet, gyermekmenü, etetőszék, gyermekmedence,

Tengerre néző standard szoba
Légkondicionáló (egyéni), Erkély vagy terasz, Hajszárító, kb. 25 nm, Mini hűtő, Széf (térítés ellenébe), Zuhanyzó vagy fürdőkád, Televízió, WC, Wi-fi internet kapcsolat térítésmentesen.





 
Töltődik a foglalási lap
Görögország utazás, nyaralás Kréta utazás, nyaralás Hersonissos utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások