Kréta, Hersonissos: Palmera Beach & Spa 4*

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
reggeli
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
4*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
242839
Utolsó frissítés:
2024.06.18. (K)
8 nap/7 éj
409 900 Ft / fő (alap ár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




FIGYELEM!
A legtöbb nyári utazás - június és szeptember között - megrendelhető az egy hetestől hosszabb turnusokban is. A 10-11-12 éjszakás ajánlatok a legnépszerűbbek, ezek fogynak el általában legelőször. Kérje, ezzel kapcsolatban is Munkatársaink ajánlatát. Valamint sok utazás elérhető debreceni vagy bécsi indulással is, ezekről is szívesen adunk tájékoztatást, amennyiben érdeklődik Irodáinkban.

FEKVÉS
A szálloda Hersonissosban fekszik, 24 km-re a heraklioni repülőtértől. A homokos, sziklás tengerparttól mindössze egy út választja el. A közelben számos étterem, bár, üzlet, valamint vízi park és golfpálya is található. Buszmegálló a hoteltől 100 méterre érhető el. A szálloda csak 16 év feletti vendégeket fogad!

ELHELYEZÉS
136 szobája öt épületben található. A szobák egyénileg szabályozható légkondicionálóval, WIFI-vel, bérelhető széffel (kb. 2,5 euró/nap), mini hűtővel, szatellit Tv-vel, telefonnal, hajszárítóval, zuhanyzós fürdőszoba/WC-vel és bútorozott erkéllyel vagy terasszal felszerelt. A pótágy minden szobatípusban kihúzható, vagy kihajtható ágy is lehet. Mozgáskorlátozott szobát előzetes lekérés esetén biztosítanak.

Double City View / Sea View: kb. 16-18 m2 alapterületű standard szoba, mely városra néző, vagy tengerre néző kilátással rendelkezik.

Double Superior City View / Sea View: 18-20 m2 alapterületű szobatípus, melyben köntös, papucs, tea- és kávékészítési lehetőség is található. Városra vagy tengerre néző kilátással rendelkezik.

ÉTEL ÉS ITAL
Reggelis, félpanziós (reggeli és vacsora italok nélkül), vagy all inclusive ellátással foglalható. Utóbbi esetén büféjellegű reggeli, ebéd, vacsora, valamint napközben snack ételek, kávé, tea, sütemény, és helyi alkoholos- és alkoholmentes italok állnak a vendégek rendelkezésére. Tengerparti a`la carte éttermében előzetes foglalást követően, térítés ellenében fogyaszthatnak a vendégek. A hotel két bárral rendelkezik. Különleges étrendet követők számára lekérés esetén biztosítanak ellátást.

SPORT ÉS SZABADIDŐ
Kültéri medence, asztalitenisz, fitneszterem, térítés ellenében pedig vízi sportok, szauna, jakuzzi, török fürdő, masszázs, kozmetikai kezelések és biliárd várja a vendégeket.

EGYÉB INFORMÁCIÓ
24 órás recepció, csomagszoba, szobaszerviz, lift, orvosi ügyelet bővíti a szolgáltatások körét. A WIFI ingyenesen elérhető a közös helyiségekben és a szobákban. A napágyak és napernyők használata a medence mellett ingyenes, a tengerparton térítés ellenében lehetséges. A strandtörülközőt a szálloda letét és bérlési díj fejében biztosítja.

A szálloda címe: 25 th Martiou str.14. 70014 HERSONISOS

A szálloda weboldala: https://palmerahotel.gr/

Charteres és egyéni utazási csomag részleteiCharteres utazási csomag:
Az árak tartalmazzák: a szállást a választott szobatípussal és ellátással, repülőjegyet, feladható (23 kg)- és kézipoggyászt (8 kg), repülőtéri illetéket, kerozin pótdíjat (az Utazási Feltételekben meghatározott számítás szerint), transzfert és magyar nyelvű képviseletet.

Az árak NEM tartalmazzák:azútlemondási biztosítást,BBP prémium biztosítást (950 Ft/fő/nap ártól), reptéri parkolást.


TájékoztatóA leírás tájékoztató jellegű, és a szálláshelyszolgáltató hivatalos, angol nyelvű leírása alapján került lefordításra. Az esetleges eltérésekért, illetve a szálloda szolgáltatásainak változásáért Irodánk felelősséget nem vállal. További információkért javasoljuk a szállodák hivatalos weboldalának felkeresését. A hotelek fenntartják a változtatás jogát.









 
Töltődik a foglalási lap
Görögország utazás, nyaralás Kréta utazás, nyaralás Hersonissos utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások