Kréta, Gouves: Astir Beach Hotel Creta 4*, all inclusive

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
4*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
286285
Utolsó frissítés:
2024.07.09. (K)
8 nap/7 éj
457 972 Ft / fő (alap ár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




Általános információk
A 2019-ben részlegesen felújított, összesen 180 szobával rendelkező szálloda kb. 15 km-re Heraklion repülőterétől, Gouves településen, közvetlenül a homokos tengerparton helyezkedik el.

A vendégek kellemes időtöltését 24 órás recepció, lift, pénzváltás, szabadtéri medencék, minibolt, étterem és bárok (lobby, medence és snack) szolgálják. A pihenésre, feltöltődésre vágyó utasokról wellness/spa szolgáltatások: szauna, török fürdő, masszázs, jakuzzi és kozmetikai kezelések gondoskodnak. A sportok szerelmeseit asztali tenisz, biliárd, darts, mini golf, fitneszterem, valamint a tengerparton különböző vízisportolási lehetőségek várják az utasokat. WiFi internetkapcsolat térítésmentesen elérhető a közös helyiségekben.
A napozóágyak és a napernyők a medencénél térítésmentesen, a tengerparton térítés ellenében vehetők igénybe. A strandtörölközők letét ellenében állnak rendelkezésre.
A gyermekek felhőtlen időtöltését gyermekmedence, játszótér, mini klub és animáció biztosítja. Előzetes kérésre gyermekfelügyelet (térítés ellenében), babaágy és etetőszék igényelhető a szabad kapacitások függvényében.
A szórakozásról napközben animációs programok, este szórakoztató műsorok gondoskodnak.A szálloda egyes szolgáltatásai csak térítés ellenében vehetők igénybe.

A szobák légkondicionálóval, erkéllyel, WiFi internetkapcsolattal, televízióval, telefonnal, mini hűtővel, tea és kávé készítési lehetőséggel, széffel (térítés ellenében), hajszárítóval felszerelt fürdőszobával rendelkeznek. Mozgáskorlátozottak számára kialakított szoba foglalható.

Ellátás
Félpanziós ellátás, mely tartalmazza a reggelit és a vacsorát büférendszerben a szálloda központi éttermében. Előzetes kérésre korai és kései kontinentális reggeli igényelhető. Az italfogyasztás térítés ellenében lehetséges.All Inclusive ellátás, mely tartalmazza a reggelit, ebédet és a vacsorát büférendszerben a szálloda központi éttermében. Reggel és napközben snack ételeket, délutáni teát és kávét, süteményeket, fagylaltot, valamint a helyi alkoholos és alkoholmentes italok fogyasztását térítés mentesen a szálloda által meghatározott rendszer szerint a kijelölt bárokban. Egyes alkoholos és alkoholmentes italok fogyasztása, valamint a medence és snack bárban történő fogyasztás térítés ellenében lehetséges.A szálloda üzletpolitikája alapján az étkezések alkalmával megfelelő (zárt, hosszú) ruházat viselése kötelező. Felhívjuk Utasaink figyelmét, hogy a szállodák ellátottságától és az időjárási körülményektől függően változhat az egyes ellátástípusok tartalma, a feltüntetett leírások tájékoztató jellegűek. A bárok és éttermek nyitvatartását a hotel határozza meg, irodánk erre nincs befolyással.

Térítés mentes szolgáltatások
mozgáskorlátozottaknak kialakított szoba, lobby bár, külső medence, parkolás, medence bár, központi étterem, snack bár, napernyő ( medencénél ), napozóterasz, napágy ( medencénél ), tv sarok, wireless internet ( lobbyban ),

Térités ellenében igénybevehető szolgáltatások
strandtörölközö, pénzváltó, üzletek, napernyő ( tengerparton ), napágy ( tengerparton ),

Szórakozás
animációs műsorok, biliárd, darts, esti showműsorok, fitneszterem, gyermek animációs programok, minigolf, asztalitenisz, vízi sportok a tengerparton,

Wellness
szépségszalon, masszázs, szauna, wellness / spa központ, törökfürdő,

Gyermekeknek
rácsos kiságy, gyermekfelügyelet, etetőszék, mini klub, gyermekmedence, játszótér,

Standard kertre néző szoba
Légkondicionáló (egyéni), Erkély vagy terasz, Hajszárító, kb. 20-25 nm, Mini hűtő, Széf (térítés ellenébe), Zuhanyzó vagy fürdőkád, Tea és kávébekészítési lehetőség, Telefon (térítés ellenébe), Televízió, WC, Wi-fi internet kapcsolat térítésmentesen.

 
Töltődik a foglalási lap
Görögország utazás, nyaralás Kréta utazás, nyaralás Gouves utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások