Kréta, Gouves: Aelius Hotels & Spa 4*

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
félpanzió
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
4*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
378800
Utolsó frissítés:
2024.06.11. (K)
8 nap/7 éj
376 900 Ft / fő (akciós alapár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




FIGYELEM!
A legtöbb nyári utazás - június és szeptember között - megrendelhető az egy hetestől hosszabb turnusokban is. A 10-11-12 éjszakás ajánlatok a legnépszerűbbek, ezek fogynak el általában legelőször. Kérje, ezzel kapcsolatban is Munkatársaink ajánlatát. Valamint sok utazás elérhető debreceni vagy bécsi indulással is, ezekről is szívesen adunk tájékoztatást, amennyiben érdeklődik Irodáinkban.

FEKVÉS
A szálloda a heraklioni repülőtértől kb. 14 km-re, a kikötőtől 17 km-re, Kato Gouvesben található. A homokos tengerpart kb. 600 méterre fekszik, ahová napi négy alkalommal ingyenes ingajárat közlekedik. A közelben éttermek, bárok, üzletek, továbbá buszmegálló is található.

ELHELYEZÉS
170 szobája egyénileg szabályozható légkondicionálóval, szatellit Tv-vel, telefonnal, széffel, ingyenes szélessávú internettel, minibárral (érkezéskor vízzel feltöltve), tea- és kávékészítési lehetőséggel, fürdőszoba/WC-vel, hajszárítóval, strandtörülközővel, erkéllyel vagy terasszal felszerelt. Vasalót és babaágyat kérésre biztosítanak. Bizonyos szobatípusokhoz a `Sensus élmény-csomag` keretén belül exkluzív szolgáltatásokat biztosítanak, úgy mint Sensus snack bár, medencekapcsolatos szoba, valamint Sensus nagykövet, aki segít az utasok minden igényében.

Double Room: kb. 19-22 m2 alapterületű szoba

Double Superior: kb. 20-24 m2-es szoba, mely mérleggel is fel van szerelve

Double Deluxe: kb. 23-25 m2-es szoba, mely papuccsal, köntössel, mérleggel, krétai üdvözlőcsomaggal is felszerelt, és kertre vagy medencére néző kilátású
Double Individual Pool: kb. 21 m2-es, saját medencével rendelkező szoba, mely papuccsal, köntössel, mérleggel, krétai üdvözlőcsomaggal is felszerelt
Double Superior Individual Pool: kb. 24 m2-es, saját medencével rendelkező szoba, mely papuccsal, köntössel, mérleggel, krétai üdvözlőcsomaggal is felszerelt
Family 1 Bedroom + 1 Liv.room: kb. 35-38 m2-es, nappaliból és hálóból álló családi szoba, mely két Tv-vel és két légkondicionálóval felszerelt
Double Swim Up (SENSUS): kb. 22 m2-es, medencekapcsolatos, okos szoba, mely papuccsal, köntössel, mérleggel, krétai üdvözlőcsomaggal is felszerelt. Ehhez a szobatípushoz jár a Sensus élmény-csomag.
Double Roof Garden with jacuzzi (SENSUS): kb. 22 m2-es, tetőtéri kerttel és privát jakuzzival rendelkező okos szoba, mely papuccsal, köntössel, mérleggel, krétai üdvözlőcsomaggal is felszerelt. Ehhez a szobatípushoz jár a Sensus élmény-csomag.

ÉTEL ÉS ITAL
Félpanziós ellátás (reggeli és vacsora, italok nélkül). Az all inclusive ellátás magában foglalja a büféjellegű reggeli, ebéd, vacsora fogyasztását. A`la carte éttermében krétai ízek várják a vendégeket, míg medence melletti bárjában üdítők, tea, kávé, koktélok, márkás alkoholos italok vehetők igénybe. Napközben snack ételek, fagylalt, sütemények, pizza, friss saláta is rendelkezésre áll.

SPORT ÉS SZABADIDŐ
Két kültéri medence, két gyermekmedence, egy beltéri medence, szabadtéri fitneszeszközök, asztalitenisz, darts, vízigimnasztika, vízilabda vehető igénybe díjmentesen. Alkalmanként esti szórakoztató programokat és élőzenét biztosítanak. Térítés ellenében biliárd, vízisportok, krétai folklór est, spa szolgáltatások (masszázs, szauna) állnak rendelkezésre. A kicsiket miniklub és játszótér várja.

EGYÉB INFORMÁCIÓ
Autó- és kerékpárbérlés, Tv sarok, konferenciatermek, öt lift, mini market, mosoda, csomagszoba, pénzváltó, fényképész, fodrászat, gyermekfelügyelet, könyvtár bővíti a szolgáltatások körét. A szélessávú internet ingyenes a szobákban és a közös helyiségekben. A hotel területének kb. 80%-a akadálymentesített. A napágyak és matracok a medencék mellett díjmentesen használhatók.

A szálloda címe: Kato Gouves 700 14, Greece

A szálloda weboldala: https://lavrishotels.com/aelius/

Charteres és egyéni utazási csomag részleteiCharteres utazási csomag:
Az árak tartalmazzák: a szállást a választott szobatípussal és ellátással, repülőjegyet, feladható (23 kg)- és kézipoggyászt (8 kg), repülőtéri illetéket, kerozin pótdíjat (az Utazási Feltételekben meghatározott számítás szerint), transzfert és magyar nyelvű képviseletet.

Az árak NEM tartalmazzák:azútlemondási biztosítást,BBP prémium biztosítást (950 Ft/fő/nap ártól), reptéri parkolást.


TájékoztatóA leírás tájékoztató jellegű, és a szálláshelyszolgáltató hivatalos, angol nyelvű leírása alapján került lefordításra. Az esetleges eltérésekért, illetve a szálloda szolgáltatásainak változásáért Irodánk felelősséget nem vállal. További információkért javasoljuk a szállodák hivatalos weboldalának felkeresését. A hotelek fenntartják a változtatás jogát.









 
Töltődik a foglalási lap
Görögország utazás, nyaralás Kréta utazás, nyaralás Gouves utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások