Kréta, Chania: Hydramis Palace 4*, all inclusive

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
4*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
341097
Utolsó frissítés:
2024.06.18. (K)
8 nap/7 éj
505 768 Ft / fő (alap ár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




Általános információk
A 213 szobával rendelkező, 4 csillagos szálloda Georgioupolis üdülő település kiemelkedően szép tengerpartján, Rethymno tengerpartja és történelmi jelentőségű és szépségű Hanía (Chania) város között, közvetlenül a parton helyezkedik el.
A vendégek gyönyörű környezetben élvezhetik nyaralásukat a családok, fiatal párok, baráti társaságok és üzleti utazók számára széleskörű szolgáltatásokkal és felszereltséggel kialakított, all inclusive szállodában. A szállodát körül övező fantasztikus krétai táj, a végtelen tenger horizontja várja a vendégeket. A szállodától nem messze a Fehér-hegység (Lefka Ori) kezdődő mészkő vonulatai pedig a kalandra vágyókat kirándulásra hívogatja.
A tökéletes élményszerzéshez a vendégek részt vehetnek a szálloda szórakoztató programjain, valamint használhatják a Spa/Wellness részleg szolgáltatásait. Az aktív pihenést kedvelő vendégek számára sportolási lehetőségek biztosítottak a szállodában.
Hydramis Palace felejthetetlen helyszínt ad a teljeskörű kikapcsolódáshoz és pihenéshez a Kértára utazók számára. A szálloda kertjében látványos, napozóágyakkal és napernyőkkel körülvett medence, a kisebbek számára gyermek medence, és Medence Bár található. A Medence Bárban különböző snackek és italok fogyasztására van lehetőség.
A medencétől pár lépésnyi távolságra tökéletesen karban tartott homokos-köves, privát strand várja a vendégeket. A parton napozóágyak és napernyők biztosítják a kényelmet.
A part sekély és tiszta vize lehetőséget ad úszásra és búvárkodásra (snorkeling). A parton strandtörölköző igénybevétele elérhető a vendégek számára, valamint snack és italfogyasztás a Beach Bar-ban rendelkezésre áll.
Térítés ellenében konferencia terem bérlés, tengerparti panorámás étkezés az a` la carte étteremben, SPA és wellness kezelések, szoba szerviz és valutaváltás áll rendelkezésre.
A szobákban Wireless internet térítés ellnében áll rendelkezésre, valamint előzetes kérés esetén babaágy és tea/kávé készítő szett bekészítése elérhető.

Ellátás
Reggeli (07:30-10:00), ebéd (12:30-14:00) és vacsora (18:30-21:00) a központi étteremben, büfé rendszerben.

Térítés mentes szolgáltatások
bár, tengerparti bár, strandtörölközö, mozgáskorlátozottaknak kialakított szoba, lobby bár, külső medence, medence bár, központi étterem, napernyő ( tengerparton ), napernyő ( medencénél ), napágy ( tengerparton ), napágy ( medencénél ), tv sarok, wi-fi,

Térités ellenében igénybevehető szolgáltatások
orvosi ügyelet, fodrászat, mosoda, autóbérlés, szobaszerviz, üzletek,

Szórakozás
animációs műsorok, kosárlabda, strandröplabda, biliárd, boccia, darts, fitneszterem, mini foci, asztalitenisz, teniszpálya világítás, teniszpálya, vízi aerobik, vízilabda,

Wellness
jakuzzi, manikűr, masszázs, pedikűr, wellness / spa központ,

Gyermekeknek
rácsos kiságy, gyermekfelügyelet, etetőszék, mini klub, gyermekmedence, minidiszkó, játszótér,

Standard kertre néző szoba
Légkondicionáló (egyéni), Erkély vagy terasz, Hajszárító, kb. 25-27 nm, Mini hűtő, Széf (térítés ellenébe), Zuhanyzó vagy fürdőkád, Telefon, Televízió, WC, Wi-fi internet kapcsolat térítésmentesen.

 
Töltődik a foglalási lap
Görögország utazás, nyaralás Kréta utazás, nyaralás Chania utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások