Kréta, Anissaras: Mitsis Cretan Village, all inclusive, 5 fős apartman

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
apartman
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
378390
Utolsó frissítés:
2024.09.03. (K)
8 nap/7 éj
643 900 Ft / fő / turnus (5 személyes apartman)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




FIGYELEM!
A legtöbb nyári utazás - június és szeptember között - megrendelhető az egy hetestől hosszabb turnusokban is. A 10-11-12 éjszakás ajánlatok a legnépszerűbbek, ezek fogynak el általában legelőször. Kérje, ezzel kapcsolatban is Munkatársaink ajánlatát. Valamint sok utazás elérhető debreceni vagy bécsi indulással is, ezekről is szívesen adunk tájékoztatást, amennyiben érdeklődik Irodáinkban.

FEKVÉS
A szálloda a heraklioni repülőtértől 23 km-re, hersonissostól 3 km-re, Anissaras városában található. Közvetlenül a homokos-kavicsos tengerparton terül el.

ELHELYEZÉS
344 szobával rendelkezik, melyek egyénileg szabályozható légkondicionálóval, széffel, telefonnal, szatellit Tv-vel, ingyenes WIFI-vel, hűtővel, minibárral (kétnaponta újratöltve), kávé- és teakészítési lehetőséggel, egy üveg borral, fürdőszoba/WC-vel, hajszárítóval, erkéllyel vagy terasszal felszereltek.

Bungalow Garden View: kb. 23 m2-es, kertre néző bungaló

Bungalow Sea View: kb. 23 m2-es, tengerre néző bungaló

Bungalow Sea Front: kb. 23 m2-es, a tengerparthoz közel elhelyezkedő bungaló


Family Garden View: kb. 23 m2-es, kertre néző családi szoba, kanapé pótágyakkal

Family Sea View: kb. 23 m2-es, tengerre néző családi szoba, kanapé pótágyakkal

Family Apartment Garden View: kb. 32 m2-es, kertre néző családi apartman, kanapé pótágyakkal. Ajtóval elválasztható nappaliból és a hálóból áll. Két légkondicionálóval, két Tv-vel, és két gardróbbal rendelkezik, valamint baba-csomag is jár hozzá (babakád, üvegmelegítő, bébi őr, bili, kérésre babakocsi).

ÉTEL ÉS ITAL
Ultra all inclusive ellátás, mely tartalmazza a reggelit, ebédet, vacsorát, éjszakai büfét. Főéttermében témaesteket rendeznek, vegetáriánus sarok is van, valamint előzetes kérésre speciális étrendet biztosítanak (laktózmentes, gluténmentes). Pizza sarok, palacsinta, hotdog, vattacukor, fagylalt, pattogatott kukorica, jégkása is a ellátás részét képezi.

SPORT ÉS SZABADIDŐ
Öt kültéri tengervizes medence, három gyermekmedence, csúszda, valamint teniszpályák, aerobik, strandröplabda, társasjátékok, darts, fitneszterem, minigolf, minifutball, pilátesz, asztalitenisz, vízilabda, jóga várja az ideérkezőket. Térítés ellenében biliárd, teniszoktatás, vízi sportok, búvárkodás vehető igénybe. Nappali és esti szórakoztató programok, amfiteátrum, görög est, élőzene szolgálja a vendégek kikapcsolódását. Spa központjában külön díj ellenében törökfürdő, szauna, három fűtött beltéri medence, masszázs, arc- és testkezelések, szépségszalon, hydroterápia áll rendelkezésre. A gyermekeket játszóterek, minidiszkó, gyermek étterem, animációs programok, mini klub és tini klub várja.

EGYÉB INFORMÁCIÓ
Gyermekfelügyelet, autó- és kerékpárbérlés, pénzváltás, konferenciaterem, üzletek, mosoda, mini market, parkoló bővíti a szolgáltatások körét. A WIFI ingyenes a szálloda teljes területén (2 MBPs/fő). A napernyők és napágyak rendelkezésre állnak a medencénél és a tengerparton is. Strandtörölközőt díjmentesen biztosítanak.

A szálloda címe: Anissaras, 70014 Crete, Greece

A szálloda weboldala: https://www.mitsishotels.com/en/hotels/cretan-village

Charteres és egyéni utazási csomag részleteiCharteres utazási csomag:
Az árak tartalmazzák: a szállást a választott szobatípussal és ellátással, repülőjegyet, feladható (23 kg)- és kézipoggyászt (8 kg), repülőtéri illetéket, kerozin pótdíjat (az Utazási Feltételekben meghatározott számítás szerint), transzfert és magyar nyelvű képviseletet.

Az árak NEM tartalmazzák:azútlemondási biztosítást,BBP prémium biztosítást (950 Ft/fő/nap ártól), reptéri parkolást.


TájékoztatóA leírás tájékoztató jellegű, és a szálláshelyszolgáltató hivatalos, angol nyelvű leírása alapján került lefordításra. Az esetleges eltérésekért, illetve a szálloda szolgáltatásainak változásáért Irodánk felelősséget nem vállal. További információkért javasoljuk a szállodák hivatalos weboldalának felkeresését. A hotelek fenntartják a változtatás jogát.









 
Töltődik a foglalási lap
Görögország utazás, nyaralás Kréta utazás, nyaralás Anissaras utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások