Kréta, Anissaras: Knossos Royal 5*

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
félpanzió
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
5*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
229814
Utolsó frissítés:
2024.06.11. (K)
8 nap/7 éj
486 900 Ft / fő (alap ár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




FIGYELEM!
A legtöbb nyári utazás - június és szeptember között - megrendelhető az egy hetestől hosszabb turnusokban is. A 10-11-12 éjszakás ajánlatok a legnépszerűbbek, ezek fogynak el általában legelőször. Kérje, ezzel kapcsolatban is Munkatársaink ajánlatát. Valamint sok utazás elérhető debreceni vagy bécsi indulással is, ezekről is szívesen adunk tájékoztatást, amennyiben érdeklődik Irodáinkban.


Az elbűvölő, minószi stílusban épült Knossos Royal 5*-os szálloda a napfényben fürdő, szelíd hullámos Égei-tenger partján terül el. A hotel idilli és családbarát környezetet biztosít a nyaraláshoz a közelmúltban felújított szobáival és szép kis kertjeivel.

Fekvése
A hatalmas területen elhelyezkedő közvetlen tengerparti Knossos Royal szálloda Anissaras településen fekszik, kb. 1,5 km-re Hersonissos városától és kb. 25 km-re a krétai heraklioni nemzetközi repülőtértől.

Szobák
A Knossos Royal hotel szobáinak mindegyike légkondicionált, televízióval, telefonnal, internet csatlakozási lehetőséggel, kis hűtőszekrénnyel és bérelhető széffel felszerelt. A fürdőszobákban hajszárító található. A szobák egy részéhez erkély vagy terasz tartozik.

Szolgáltatások
Éttermek, bárok, kávézó, medencék, szauna, fitneszterem, asztalitenisz, teniszpályák, squash, biliárd, minigolf, internet csatlakozási lehetőség, konferenciaterem, animációs programok és esti show műsorok, gyermekmedencék, csúszda, gyermekklub, mini disco, játszótér, játékszoba, gyermekfelügyelet. Egyes szolgáltatásokat csak külön térítés ellenében vehetnek igénybe a nyaralók!

Ellátás
Reggeli, félpanzió vagy all inclusive.

A weboldalon szereplő Knossos Royal hotel szobaképei illusztrációk, csak mintaként szolgálnak!









 
Töltődik a foglalási lap
Görögország utazás, nyaralás Kréta utazás, nyaralás Anissaras utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások