TOP LUXUS, VIP CSOMAG! Kréta, Analipsi: Stella Palace 5*, all inclusive

Start Utazás VIP szolgáltatáscsomag igénybe vehető ennél a szállodánál: több, mint 100.000,- Ft értékben!

5pont - 1 értékelés   
Ellátás:
all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
5*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
229077
Utolsó frissítés:
2024.07.02. (K)
8 nap/7 éj
886 820 Ft / fő (alap ár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




VIP UTASOKNAK, VIP SZOLGÁLTATÁSOK:
MERT ÖN MEGÉRDEMLI! OLVASSA EL ERRE A LINKRE KATTINTVA A RÉSZLETEKET >>

FIGYELEM! A legtöbb nyári utazás - június és szeptember között - megrendelhető az egy hetestől hosszabb turnusokban is.
A 10-11-12 éjszakás ajánlatok a legnépszerűbbek, ezek fogynak el általában legelőször. Kérje, ezzel kapcsolatban is Munkatársaink ajánlatát. Valamint sok utazás elérhető debreceni vagy bécsi indulással is, ezekről is szívesen adunk tájékoztatást, amennyiben érdeklődik Irodáinkban.

Elhelyezkedés
Görögország legkiemelkedőbb desztinációja, Kréta szigete. Éghajlata és a helyiek vendégszerete kellemes fogadtatásban részesíti a vendégeket. Az elegáns új építésű hotelkomplexus nyugodt helyen található, csupán 400 méterre a homokos tengerparttól és 800 méterre Analipsis város centrumától. Az üdülőhely számos lehetőséggel rendelkezik a szórakozásra, vásárlásra és sportolásra. A bevásárlóközpont 700 méterre, a buszmegálló könnyen megközelíthető távolságra található. Heraklion nemzetközi repülőtere 18 km-re.

Felszerelés
A hotel leginkább a strand közelségének, sokszínű szolgáltatásainak és barátságos személyzetének köszönheti vendégeit. Kisgyerekes családok számára egyaránt ajánljuk a szállodát, hiszen gyerekmedencével és játszótérrel várja a legfiatalabbakat. A komplexuszom belül megtalálható egy fitneszterem, a relaxálni vágyók pedig a wellness részlegen pihenhetnek. További sportolási tevékenységekre a vendégeknek a közeli kisebb faluban van lehetőségük. A közelben minigolf pálya is található. A vendégek rendelkezésére áll a recepció, pénzváltó lobbi bárral, egy fő étterem, a la carte étterem, bár, snack bár, szuvenírbolt, internetsarok

Szállás
Összesen 234 szobával rendelkezik. A standard szobák két légterűek, saját fürdőszobával rendelkeznek, illetve erkély vagy terasz tartozik hozzájuk. A hálótérben megtalálható telefon, műholdas TV, klimatizációs berendezés, hűtőszekrény, szükség esetén széf felár ellenében a recepción kérhető. A gyerekágy és etetőszék ingyenesen igényelhető. Kérésre biztosítható superior szoba privát medencével.

Ellátás
A félpanzió tartalmazza a reggelit és vacsorát büfé formában, valamint az este folyamán fogyasztott italokat. A vacsora alatt megkövetelik a formális öltözéket. Felár ellenében all inclusive ellátást is lehet igényelni reggel 10:00-tól este 23:00-ig szintén büfé rendszeren belül, a nap folyamán fogyasztott könnyebb frissítők, sütemények, fagylaltok, alkoholos (sör, bor, vodka, rum, likőr, whisky, kevert italok) és alkoholmentes italok szintén az ellátás részei. A többi üvegben kapható alkoholos ital, török kávé és friss gyümölcslevek felár ellenében fogyaszthatóak. Egyszer az a la carte étteremben vacsorázhatnak.

Szolgáltatások
Rendszeres, változatos animációs programokat szervez a gyermekek számára (versenyek, kreatív tevékenységek, kvízek, mini klub,) a felnőtteknek pedig esti programokat. Lehetővé tesz sportolási lehetőségeket is, mint például tenisz, asztalitenisz, röplabda, kosárlabda, aerobik, vízi torna, vízilabda. A fitneszterme teljes mértékben felszerelt. A relaxációra alkalmas a masszázsszalon és a terasz. Wifi felár ellenében használható. A medence körüli napozóágyak ingyenesen vehetőek igénybe.

Strand
A gyönyörű, apró kavicsos strand közvetlenül a hotel előtt található, ahol atöbb vízisport kipróbálására is van lehetőség. Felár ellenében az érdeklődők hajókázhatnak, vízibiciklizhetnek, vízisíelhetnek, búvárkodhatnak. A strandon a napernyők és napozóágyak ingyenesen igénybe vehetőek.

 

 









 
Töltődik a foglalási lap
Görögország utazás, nyaralás Kréta utazás, nyaralás Analipsi utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások