Kréta, Analipsi: Hersonissos Maris 4*

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
félpanzió
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
4*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
120793
Utolsó frissítés:
2024.06.11. (K)
8 nap/7 éj
339 900 Ft / fő (alap ár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




FIGYELEM!
A legtöbb nyári utazás - június és szeptember között - megrendelhető az egy hetestől hosszabb turnusokban is. A 10-11-12 éjszakás ajánlatok a legnépszerűbbek, ezek fogynak el általában legelőször. Kérje, ezzel kapcsolatban is Munkatársaink ajánlatát. Valamint sok utazás elérhető debreceni vagy bécsi indulással is, ezekről is szívesen adunk tájékoztatást, amennyiben érdeklődik Irodáinkban.


A Kaloutsakis család irányítása alatt álló Heronissos Hotels Group egyik főszereplője ez az 1980-ban épült, 2009-ben teljes felújításon áteső Hersonissos Maris 4*-os szálloda.

Ismerje meg Ön is a hagyományos rusztikus elemekkel díszített Hersonissos Maris hotelt és élvezze nyaralásán a nyári napsütést a gyönyörű, tengerre néző kertjében!

Fekvése
A Hersonissos Maris szálloda Herakliontól kb. 25 km-re keletre helyezkedik el, Analipsi területén, a tengerparttól csak a parti út választja el. A krétai heraklioni nemzetközi repülőtértől kb. 14 km távolságra fekszik.

Szobák
A Hersonissos Maris hotel több, mint 200 szobával és lakosztállyal rendelkezik, melyek mindegyike légkondicionált, televízióval, telefonnal, kis hűtőszekrénnyel és bérelhető széffel felszerelt. A fürdőszobákban hajszárító található. A szobák egy részéhez erkély vagy terasz tartozik.

Szolgáltatások
Éttermek, bárok, külső és belső medence, wellness szolgáltatások (jakuzzi, szauna, masszázs), fitneszterem, teniszpálya, biliárd, asztalitenisz, internet és ingyenes WiFi csatlakozási lehetőség a Hersonissos Maris szálloda egyes részein, konferenciaterem, üzleti szolgáltatások, mosoda, autó-, motor- és kerékpárbérlés, folklór est, játszótér. Egyes szolgáltatásokat csak külön térítés ellenében vehetnek igénybe a nyaralók!

Ellátás
Félpanzió, premium all inclusive.

A weboldalon szereplő Hersonissos Maris szobaképei illusztrációk, csak mintaként szolgálnak!









 
Töltődik a foglalási lap
Görögország utazás, nyaralás Kréta utazás, nyaralás Analipsi utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások