Kréta, Agia Marina: Hotel Galini Sea View 4*+, all inclusive, debreceni indulással

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
4*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Debrecen 
Hivatkozás:
380595
Utolsó frissítés:
2024.06.30. (V)
8 nap/7 éj
429 900 Ft / fő (akciós alapár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




Fekvése
Kato Stalos kis településének domboldalán, modern stílusban épült, 127 szobával rendelkező szálloda. Étteremének teraszáról csodálatos panorámás kilátás nyílik a Chania-öbölre és a Thodorou-szigetre. Homokos/kavicsos tengerparttól kb.200 méterre helyezkedik el (lejutás a tengerszintre/partra lifttel, vagy ingyenes minibusz segítségével, vagy akár gyalogosan is lehetséges). Közelében éttermek, üzletek, kávézók találhatók.

Szolgáltatások
1 édesvizes felnőtt és 1 gyerek medence a hotel kertjében. Shuttle busz a tengerpart és a főépület között napközben több alkalommal. Ingyenes napágyak és napernyők a medence körül, a tengerparton térítés ellenében. A tengerparton számos vízi sporteszköz kipróbálásár van lehetőség térítés ellenében (vízisí, jet ski, snorkeling), az aktív kikapcsolódás hívei a hotel edzőtermében is könnyedén fittek maradhatnak a nyaralás alatt is. SPA központjában számos kényeztető és szépészeti szolgáltatás közül válogathatunk térítés ellenében. 1 büfééteremmel és 1 a la carte olasz étteremmel gondoskodik a finom fogásokról. A gyerekek élménydús időtöltéséről a kölyök club gondoskodik. A hotelben egy kisbolt is üzemel.

Elhelyezés
2 ágyas, pótágyazható, főépületi, oldalról tengerre néző szobáiban egyénileg szabályozható légkondicionáló, minihűtő (minibár külön kérésre térítés ellenében), széf (térítés ellenében), hajszárító, LCD tévé, balkon vagy terasz található. Belső kétszintes maisonette szobában (egylégterű) maximum 2 felnőtt és 2 gyerek elhelyezésére van lehetőség.

Ellátás
All incluisve. Reggeli, ebéd és vacsora büfé rendszerben. 11:00-18:00 között változatos snack ételek (fagylalt, sütemények, sós harapnivalók). Helyi alkoholos és alkoholmentes italok, kávé, tea 10:00-23:00 között a kijelölt bárokban. Étkezés az a la carte olasz étteremben a kint tartózkodás során 1 alkalommal (előzetes foglalás szükséges).





 
Töltődik a foglalási lap
Görögország utazás, nyaralás Kréta utazás, nyaralás Agia Marina utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások