Kréta, Agia Marina: Galini Sea View 5*, all inclusive

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
5*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
380042
Utolsó frissítés:
2024.06.28. (P)
8 nap/7 éj
444 049 Ft / fő (alap ár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




FIGYELEM!
A legtöbb nyári utazás - június és szeptember között - megrendelhető az egy hetestől hosszabb turnusokban is. A 10-11-12 éjszakás ajánlatok a legnépszerűbbek, ezek fogynak el általában legelőször. Kérje, ezzel kapcsolatban is Munkatársaink ajánlatát. Valamint sok utazás elérhető debreceni vagy bécsi indulással is, ezekről is szívesen adunk tájékoztatást, amennyiben érdeklődik Irodáinkban.

FEKVÉS:
A Galini Sea View egy 5*-os luxusszálloda. Az Agia Marina homokos strandja fölött, egy magánterületen épült. Agia Marina egy halászfalu, kb. 11 kilométerre a gyönyörű Chania városától és kb. 28 kilométerre a chaniai Daskalogiannis nemzetközi repülőtértől. A vendégek szállítására a főépületből a melléképületekbe és fordítva ͘transzferbusz (golfautó) áll rendelkezésre. A szálloda két melléképületből áll: A "Beach Wing" a főépülettől kb. 200 méterre, a tengerpart felőli oldalon található, és egy biztonságos átkelést biztosító léghíddal van összekötve.

ELHELYEZÉS:
Szobatípusok:

Double Land view (Promo) / 2 fő:
Szoba jellemzői: Kézzel készített bútorokkal, kültéri asztalokkal és székekkel elegánsan berendezett. Egy szoba king size vagy két különálló ággyal kérésre. Tágas erkély vagy terasz tájra néző kilátás, biztonsági zárak minden szobában.

Double Room Side Sea View / 2 fő:
Szoba jellemzői: Kézzel készített bútorokkal, kültéri asztalokkal és székekkel elegánsan berendezett. Egy szoba king size ággyal. Tágas erkély vagy terasz oldalról tengerre néző kilátással, biztonsági zárak minden szobában.

Double Room Sea View / 2 fő:
Szoba jellemzői: Kézzel készített bútorokkal, kültéri asztalokkal és székekkel elegánsan berendezett. Egy szoba king size ággyal. Tágas erkély vagy terasz tengerre néző kilátással, biztonsági zárak minden szobában.

Double Room Sea View Sharing Pool / 2 fő:
Szoba jellemzői: A főépületben található Elegáns, kézzel készített bútorokkal díszített, kültéri asztalok és székek. Egy szoba king size ággyal. Tágas erkély vagy terasz tengerre néző kilátással és 60 négyzetméteres közös medencével, biztonsági zárak minden szobában.

Maisonette Style Room Side Sea View / 4 fő:
Szoba jellemzői: Elegánsan berendezett, kézzel készített bútorokkal, kültéri asztalokkal és székekkel. Egy tágas lakosztály maisonette stílusban egy hálószobával és egy nappalival, 4 felnőtt ágyakkal. Tágas erkély vagy terasz oldalról tengerre nyíló kilátással. Biztonsági zárak minden szobában. Fürdőszoba hidromasszázs zuhanykabinnal felszerelt. VIP WC felszereltség

ÉTEL ÉS ITAL:
A szálloda kizárólag all inclusive ellátással foglalható. Rendelkezik egy étteremmel és snack bárral, ahol vendégeink egy kellemes koktélt vagy kávét is fogyaszthatnak, a hatalmas tengerre nézve.

SPORT ÉS SZABADIDŐ:
Pihenő és stresszmentes helyiségeket kínál a hotel, mint például fűtött úszómedence, fedett medence, fitneszközpont, szauna, gőzfürdő és masszázsszoba .

EGYÉB INFORMÁCIÓ:
24 órás recepció, poggyászmegőrzés és szobaszervíz is igénybe vehető.

Egyéni utazási csomag részleteiFigyelem!Az egyéni (dinamikus) utazási csomagra érvényes azUtazási Szerződés kiegészítéseis!A szerződéskötést követően a foglalás részleteinek módosítása nem lehetséges. Továbbá, a foglalással egyidejűleg, vagy legkésőbb 48 órán belül az úti okmány (személyi igazolvány / útlevél) adatok megküldése szükséges.

WIZZAIR
Az árak tartalmazzák:szállást a választott szobatípussal és ellátással, menetrend szerinti repülőjegyet Wizzair járaton, repülőtéri illetéket, kerozin pótdíjat (az Utazási Feltételekben meghatározott számítás szerint), WIZZPriorityt (fejenként 2 kézipoggyász: 1 db max. 10 kg-os 55×40×23cm és 1 db 40×30×20 cm), fix ülőhelyet, magyar nyelvű asszisztenciát és transzfert.

Az árak NEM tartalmazzák: feladható poggyászt (10 kg-os poggyász: kb. 35.000 Ft/fő/retúr,20 kg-os poggyász kb. 50.000 Ft/fő/retúr - az ár változhat a repülőjegy tényleges kiállításáig),útlemondási és BBP biztosítást (950 Ft/fő/nap ártól),reptéri parkolást (12 720 Ft/hét/autó).

Figyelem! 10 fő feletti foglalás esetén az árak lekérésre vannak, mivel a légitársaságok felárat számolhatnak fel.

TájékoztatóA leírás tájékoztató jellegű, és a szálláshelyszolgáltató hivatalos, angol nyelvű leírása alapján került lefordításra. Az esetleges eltérésekért, illetve a szálloda szolgáltatásainak változásáért Irodánk felelősséget nem vállal. További információkért javasoljuk a szállodák hivatalos weboldalának felkeresését. A hotelek fenntartják a változtatás jogát.





 
Töltődik a foglalási lap
Görögország utazás, nyaralás Kréta utazás, nyaralás Agia Marina utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások