Korfu, Moraitika: Hotel Apollo Palace 5*, all inclusive

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
5*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
308492
Utolsó frissítés:
2024.07.18. (Cs)
8 nap/7 éj
588 900 Ft / fő (alap ár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




Fekvése
Messonghi településen a tengerparttól csupán 50 méterre helyezkedik el a kiváló minőségű hotel. Több 2 szintes épületből áll, melyek a gondozott, régi olajfákkal tűzdelt kertben szétszórva találhatók meg, egy igazi hangulatos görög minifalut létrehozva. A repülőtér 20 km-re, a település központja pedig kb. 350 méterre található. Közelében hangulatos tavernákat találunk.

Szolgáltatások
Kertjében 3 medence (1 családi gyerekrésszel, 1 szórakoztató, 1 csak felnőtt medence), csúszda, minigolf, kosárlabda-, röplabda-, foci- és strandröplabdapálya kapott helyet. A medencék körül a napágyak és ernyők ingyenesen, a tengerparton pedig térítés ellenében vehetők igénybe. Strandtörölköző deposit ellenében kérhető. Napközbeni és esti animációs programokat szervez a hotel, a gyerekeket pedig kölyök klub várja. Ingyenes WIFI a hotel területén. A helyi ételeket és italokat 2 étterem (1 büfé főétterem és 1 a`la carte étterem) és 3 bár (medence bár, blue bár és disco bár kizárólag felnőtteknek) biztosítja. Az edzőterem 16 év felett vehető igénybe és ingyenes. Térítés ellenében a SPA központ is igénybe vehető, ahol szauna, gőzfürdő, változatos masszázsok és kezelések közül válogathatnak.

Elhelyezés
2 ágyas pótágyazható, standard szobáiban, légkondicionáló, síkképernyős sat-tévé, telefon, minibár (érkezéskor 1 üveg víz bekészítéssel, egyéb bekészítés térítés ellenében vehető igénybe), balkon/terasz, hajszárító szolgálja a vendégek kényelmét. Széf térítés ellenében kérhető. 2 felnőtt és 2 gyerek részére egylégteres családi szobák foglalhatók, melyek felszereltségükben megegyeznek a standard szobákkal, de nagyobb alapterületűek. 2 fő normál ágyon 2 fő pedig szófán kerül elhelyezésre. Mozgássérültek részére speciális szoba foglalása előzetes visszaigazolás alapján lehetséges.

Ellátás
All inclusive. (Reggeli, ebéd és vacsora büfé rendszerben, az étkezésekhez helyi italokat biztosítanak. Helyi alkoholos és alkoholmentes italok, kávé tea fogyasztása a medence bárban 10:00 és 23:00 között. Napközben snackek, szendvicsek, fagylalt, sütemények, tészták, gyümölcsök a meghatározott időpontokban. Fogyasztás az a`la carte étteremben és a disco bárban helyszíni fizetés ellenében lehetséges.)





 
Töltődik a foglalási lap
Görögország utazás, nyaralás Korfu utazás, nyaralás Moraitika utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások