Korfu, Messonghi: The Olivar Suites 5*, debreceni indulással

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
reggeli
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
5*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Debrecen 
Hivatkozás:
383418
Utolsó frissítés:
2024.07.03. (Sze)
8 nap/7 éj
913 900 Ft / fő (alap ár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




Fekvése
Korfu délkeleti partján, a nyugodt és kristálytiszta tengerparton, Messonghi településen található a hotel. Az Olivar Suite egy különleges hely, ahol megtapasztalhatja a legkiválóbb korfui vendégszeretetet, jólétet a 120 egyedi stílusban épült lakosztály egyikében, melynek többségéhez saját medence is tartozik.

Szolgáltatások
Az ötcsillagos szálloda a tradicionális és modern építészeti elemeket ötvözi. A hotel szolgáltatásaihoz 24 órás recepció, kültéri medence (10:00-18:30 között üzemel), ingyenes napernyőkkel és napágyakkal, fitneszterem, kültéri jóga és pilates órák várja a vendégeket. A helyi ételekről és italokról az `Olibar” elnevezésű bár, valamint `Flya"étterem gondoskodik, amely a korfui és a mediterrán konyha egyedi ízeit kínálja. Térítés ellenében SPA szolgáltatások is igénybe vehetőek 16 éves kor felett, ahol különböző kezelések és masszázsok közül válogathatnak. Felár ellenében ajándékbolt, párna menü, gyermekfelügyelet, szobaszervíz, ajándékbolt, privát transzfer, a strandon vízisportok vehetők igénybe.

Elhelyezés
2 ágyas junior suite 38 nm-es, tájra néző, és az első emeleten található, míg a privát medencés junior suite 40 nm-es, a földszinten található, és szintén tájra néző. Felszereltségükhöz egyénileg szabályozható légkondicionáló, telefon, sat-tévé, minibár (térítés ellenében), széf, zuhanyzós fürdőszoba, fürdőköpeny, papucs, hajszárító, WIFI elérhetőség, kávéfőzési lehetőség, valamint balkon/terasz szolgálja a vendégek kényelmét. A Corfiot lakosztály maximum 4 fő részére foglalható, 60 nm-es, 2 hálószobával és privát medencével rendelkezik, felszereltsége megegyezik a junior suite-éval.

Ellátás
Reggeli (félpanzió és teljes panzió felár ellenében foglalható).





 
Töltődik a foglalási lap
Görögország utazás, nyaralás Korfu utazás, nyaralás Messonghi utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások