Utazás, nyaralás, körutazás - Start Utazási Iroda

Miért jó az előfoglalás?

Előfoglalási időszak vége

Törökországtól Bulgárián, Görögországon, Tunézián át Spanyolországig a nyaralóhelyek szállodái az előfoglaás során kapacitásuk jelentős részét megpróbálják értékesíteni a nyárra, ezért a korai időszakban különleges árat is ajánlanak. Az év ezen időszaka az előfoglalási szezon.

Az előfoglalási időszak az idén novembertől várhatóan március végéig tart. A kedvezmények az előfoglalási szezon elején a legnagyobbak, és fokozatosan csökkennek az idő előrehaladtával. 

Foglalja le a nyaralást minél előbb, nem érdemes veszni hagyni az egy család esetén akár több 100.000 forintot is meghaladó kedvezményt.

VÉDŐHÁLÓ: A START UTAZÁS MEGVÉDI ÖNT!

Amikor a Start Utazásnál vásárol utat, nagyobb biztonságban van, mintha közvetlenül
az utazásszervezőnél foglalna.


Nagyon odafigyelünk, hogy mely utazás szervezők útjait értékesítjük, nagyon szigorúan választjuk ki a partnereinket. Ennek a fokozott gondosságnak meg is van az eredménye: az elmúlt 15 évben a Start Utazás ügyfelei rendre kimaradtak a nagy utazás irodai csődökből.

Ha mégis bekövetkene egy nem várt esemény, az Ön utazása akkor is védve van. Sokkal jobban, mintha bárhol máshol foglalt volna.

További részletek

Most ezek mennek

A legkedveltebb témák utazással kapcsolatban

MEGVAN A NYERTES!

Megvan a nyertes!

2017. november 20-án 11:00-kor nyilvános sorsolás keretében megtörtént a Start Utazás által is szponzorált Nyerj autót! nyereményjáték 2017. őszi fordulójának sorsolása.

1. nyeremény, az autó: a sorsolás nyertese Czimer László sorjegye lett, aki a 8000 irányítószámról regisztrált, és egy fantasztikus soul piros Mazda CX-3 új tulajdonosa lett.

2. nyeremény Samsung S8 telefon: a legtöbb sorsjegyet meghívásból szerző játékosok között kisorsolt telefon és a VR szemüveg nyertese Valláné Szőllős Anett a 1214-es irányítószámról.

Nagyon gratulálunk a nyerteseknek!

Az utazási magazin legújabb cikke

Top 9 sziget Thaiföldön

2017.11.27

Íme egy lista Thaiföld legnépszerűbb szigeteiről, amely segít  kiválasztani, melyik a legjobb  álmai vakációhoz! 1.Koh LantaKoh Lanta elhelyezkedését tekintve közel van Phukethoz, de sokkal csendesebb és kevésbé fejlett. A hosszú sziget mindenki által kedvelt helye lett. A [...]
Legújabb úti élmények

Bulgária Napospart

(2017.08.01 12:58)

Az idei nyaralásunk nem kis erőfeszítésbe került megszervezni. De sikerült. A Naposparton foglaltunk Aparthotel Ruby- ban családi szobát. A Hotel kívülről jól néz ki. A belépéskor már kezdtem aggódni, mert se bőrönd szoba se más helység nincs ahová a személyzet eltehetné a csomagokat amíg nem [...]Legutolsó szálloda értékelés

4.9 pont - 2 értékelés
MSC Divina

MSC Divina

Utolsó értékelés: 5 pont
Tetszett: Csodás élmények, magas színvonalú kiszolgálás, prémium minőségű kabinok, gondos szervezés. Az [...]

Legutolsó 100 értékelés

Legutolsó utazás értékelés
4.9 pont - 2 értékelés
MSC Divina

MSC Divina

Utolsó értékelés:
5 pont
Tetszett: Csodás élmények, magas színvonalú kiszolgálás, prémium minőségű kabinok, gondos szervezés. Az [...]Legutolsó 100 értékelés

A szálloda kiválasztását kezdje a képekkel!