Helsinki körutazás

A Helsinkii körutazás Induljon innen! Olcsó akciós, last minute Helsinkii körutazás, a Helsinkii körutazás legfontosabb információi és utazási ajánlatai egy helyen.

Helsinkii körutazás foglalásához forduljon a Start Utazási Irodához.


Helsinki úti célok

Az összes Helsinki körutazás »

Helsinki

Az összes Helsinki körutazás »

Helsinki utazási magazin

Játszótér az erődben, állatkert a szigeten

A legtöbb utazó Helsinkibe érkezik, s többnyire meg is lepődik, mert a város első látásra nem ejti rabul a szívét. Pedig egy kis türelemmel és kitartással igen szép dolgokat fedezhet fel benne. Az óváros a Szenátus téren álló dómra és környékére korlátozódik, amely az orosz uralom idején, az 1850-es években épült, neobarokk stílusban (egy kicsit egyébként hasonlít is pesti belvárosra és a Bazilikára.) A mai építészet kedvelői számíthatnak rá, hogy elkötelezettségüket megingatja a föld alá épített, gyönyörű Sziklatemplom, vagy a modern művészetek múzeuma, a Kiasma épülete. Nyáron, de még az ősz kezdetén is parkok, piacok, a tengerpart és a környező kisebb-nagyobb szigetek tucatjai kínálják magukat egy hosszabb-rövidebb sétára, hajókirándulásra. Egy kimerítő andalgás után, az Esplanadi végén, a halpiacon megtömhetjük hasunkat roston sült heringgel és más ínyencségekkel, miközben a szemtelen sirályokat bámuljuk - persze vigyázva a harapnivalónkra. Különleges látványt nyújtanak a [...]

Helsinki körutazás foglalásához forduljon a Start Utazáshoz. Az utazási iroda elérhetőségeit megtalálja az oldal tetején.

Az összes Helsinki körutazás »