Egyiptom, Marsa Alam - South: Dream Lagoon & Aqua Park Resort 5*, all inclusive

A szálloda közvetlenül a homokos strandon található, ingyenes napozóágyakkal és napernyőkkel várja a vendégeket.

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
5*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
400673
Utolsó frissítés:
2024.05.29. (Sze)
8 nap/7 éj
273 750 Ft / fő (akciós alapár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




Elhelyezkedés

A szállodakomplexum Egyiptom délkeleti részén található, a Vörös-tenger mellett. Egyiptom egyik legnépszerűbb úticélja, Marsa Alam mintegy 20 km-re, nemzetközi repülőtere pedig kb. 90 km-re helyezkedik el.

Felszerelés

A 4 testvérszállodából álló komplexum rendelkezik egy 24 órás recepcióval, fő étteremmel, számos bárral és üzletekkel, valamint 2 szabadtéri medencével, amely ingyenes napozóágyakat és napernyőket kínál.

Szállás

A szobák két-három emeletes villákban találhatóak, egy gondozott, zöldellő kerttel körülvéve. Minden szoba felszereltségéhez tartozik saját fürdőszoba, légkondicionáló, műholdas TV, széf és erkély vagy terasz.

Ellátás

Az all inclusive ellátás tartalmazza a svédasztalos reggelit, ebédet, vacsorát, könnyű harapnivalókat a nap folyamán, valamint helyi alkoholos és alkoholmentes italok korlátlan fogyasztását.

Szolgáltatások

Az üdülőhelyen különféle animációs programokat és esti szórakoztató műsorokat szerveznek gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt. A vendégek számos sportolási lehetőségek közül választhatnak, mint például röplabda, foci, asztalitenisz és biliárd. A gyermekes családok rendelkezésére áll gyermekmedence és miniklub.

Strand

A szálloda közvetlenül a homokos strandon található, ingyenes napozóágyakkal és napernyőkkel várja a vendégeket. A vízbe lépve korallos a tenger, így ajánlott a vízi cipő viselése.









 
Töltődik a foglalási lap
Egyiptom utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások