Egyiptom, Sharm el Sheikh: Xperience Sea Breeze 5*, all inclusive

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
5*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
226488
Utolsó frissítés:
2024.06.20. (Cs)
8 nap/7 éj
449 445 Ft / fő (alap ár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




A hotel ideális választás lehet strandolók és családok számára, Sharm el Sheikh központjában, közvetlenül a tenger mellett helyezkedik el. A legközelebbi repülőtérSharm El Sheik (SSH), amely körülbelül 8 km-re található.

A lifttel felszerelt hotel 306 szobával rendelkezik. A recepciótöbb nyelven beszélő személyzete készséggel segít a be- és kijelentkezésben. A szolgáltatások közé tartozik a csomagmegőrző, széf és ATM. WIFI ingyenesen elérhető a szobákban, illetvea közös helyiségekben. Az utazásszervezői pultnál segítséget nyújtanak a kirándulások foglalásához. A szálláshely kerekesszékkel megközelíthető létesítményekkel rendelkezik. Egy szupermarket, egy szuvenírbolt és egyébüzletek biztosítanak lehetőséget vásárlásra, sétálásra. A gyerekek kedvükre szaladgálhatnak a játszótéren. Az üdülőhely további szolgáltatásai közé tartozik a TV-szoba és a könyvtár. Igény esetén parkolóhelyek állnak a vendégekrendelkezésére. A kínált szolgáltatások közé tartozik az orvosi segítség, a transzferszolgáltatás, a szobaszerviz térítés ellenében, a mosodai szolgáltatás, a fodrászat, az érmés mosoda és a privát shuttle busz.

SPORT ÉS SZÓRAKOZÁS:Amíg a felnőttek úsznak néhány kört a szabadtéri medencében, a gyerekek a pancsoló medencében szórakozhatnak. A fürdő területén pezsgőfürdő (térítés ellenében), vízicsúszda és medencebár is található. A teraszon napozóágyak és napernyők állnak rendelkezésre. Az aktív vendégek játszhatnak Boccia-t (ingyenes). A komplexumUM számos beltéri sportolási lehetőséget IS kínál, mint például edzőterem, asztalitenisz, darts, gimnasztika és aerobik, valamint felár ellenében biliárd is. A hotelbenkülönféle wellness szolgáltatások állnak rendelkezésre, mint például szauna, gőzfürdő, hammam, szépségszalon és masszázskezelések, mindezekfelár ellenében. Gyerekklub, élőzene, diszkó és éjszakai klub gondoskodik a szabadidő eltöltéséről.

SZOBÁK
A kétágyas szobákban (DR/SR) légkondicionálás gondoskodik a kellemes hőmérsékletről. Opcionálisan tengerre néző (kétágyas/egyágyas szoba) foglalható. A nagyobb kényelem érdekében a deluxe kétágyas szoba (DZX) áll rendelkezésre. A legtöbb szállás erkélyéről vagy teraszáról részleges kilátás nyílik a tengerre. Széf és íróasztal, valamint felár ellenében minibár is rendelkezésre áll. A mini hűtőszekrény is alapfelszereltség. A vendégek kényelmét vasalókészlet is szolgálja. Telefon és műholdas TV is rendelkezésre áll. A szoba felszereltsége közé tartozik papucs is. A zuhanyzóval és káddal felszerelt fürdőszobában hajszárító és fürdőköpeny biztosított. A kozmetikai cikkek különleges kényelmet biztosítanak a fürdőszobákban. A szálláshely 90 nemdohányzó szobával rendelkezik.

ALL INCLUSIVE
Különféle étkezési lehetőségek közül választhat, mint példáulkávézó,bár és lobbibár. 4 nemdohányzó, légkondicionált étteremben ízletes specialitások várják a vendégeket. A tengerparti bár frissítő italai gondoskodnak a jó közérzetről. A bőséges svédasztalos reggeli (korán kelőknek és későn kelőknek is) motiválja a reggeli felkelést. Ebédidőben és este a vendégek büfé rendszerben étkezhetnek. Kérésre vegetáriánus ételek és hal ételek is kérhetők. A hotel snackeketis biztosít.





 
Töltődik a foglalási lap
Egyiptom utazás, nyaralás Sharm el Sheikh utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások