Egyiptom, Sharm el Sheikh: Rixos Sharm El Sheikh 4*+

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
önellátás
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
5*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
156250
Utolsó frissítés:
2024.06.20. (Cs)
8 nap/7 éj
624 160 Ft / fő (alap ár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




Közvetlenül a saját, 330 méter hosszú, homokos strandján fekszik a szálloda a Nabq-öbölben. A korallzátonyt és a tengert egy 147 méter hosszú mólón lehet megközelíteni (időjárás függvényében). A Na’ama-öböl kb. 18 km-re, a repülőtér pedig 8 km-re található.

A szálloda 695 szobával és lakosztállyal rendelkezik. Hallban recepció és lobby bár, két fő étterem, 8 à la carte étterem (olasz, távol-keleti, keleti, japán, indiai, török, hal étterem, térítés ellenében: executive lounge), 6 bár, shisha sarok, éjszakai bár, szabadtéri szórakozóhely, üzlet, a Rixos Life Centerben show és koncertek. Itt található a mintegy 1.000 m2-es Rixos Royal Spa. A kültéri komplexumban 7 medence (az egyik télen fűthető), melyet napozóterasz vesz körül. A napozóágyak, a napernyők és a törölközők díjmentesen vehetőek igénybe a strandon és a medencéknél. A WIFI a szálloda területén és a szobákban díjmentesen használható.

FELNŐTT SZÁLLODA! 18év felettivendégek számára foglalható!

SPORT ÉS SZÓRAKOZÁS
Két teniszpálya, asztalitenisz, szauna, jacuzzi, törökfürdő, gőzfürdő, strandröplabda, futball, darts, biliárd, fitness center, aerobic, vízilabda, játékok, animáció, esténként élőzene. Díj ellenében: reflektor, búváriskola, spa szolgáltatások.

SZOBÁK
A SUPERIOR szobákban (kb. 37 m2) kád kézi zuhannyal, WC, hajszárító, telefon, LCD TV, széf, WIFI, minibár, légkondicionáló, erkély / terasz található. A DELUXE (szobák (kb. 50 m2) káddal és külön zuhanyzóval, a nappaliban kanapéval egészül ki. A JUNIOR SUITE (kb. 74 m2) 1 hálószobával, nappalival felszerelt.

Ultra ALL INCLUSIVE
Minden étkezés svédasztalos, vacsora à la carte (foglalással), kávé / tea, sütemények, snack, fagylalt óránként, éjféli snack, naponta minibárban víz, üdítők, sör, helyi és a bizonyos importált alkoholos italok, üdítők 24 órában a Piano bárban (nem az éjszakai bárban), a szomszédos Seagate aquaparkját ingyen használhatják.









 
Töltődik a foglalási lap
Egyiptom utazás, nyaralás Sharm el Sheikh utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások