Egyiptom, Sharm el Sheikh: Rixos Seagate Sharm 5*

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
önellátás
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
5*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
234823
Utolsó frissítés:
2024.06.20. (Cs)
8 nap/7 éj
628 725 Ft / fő (alap ár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




A szálloda közvetlenül a privát, 320 m hosszú, homokos strandon található tengeri korallzátonyokkal, mely ideális snorkelezésre. A tengerbe egy kb. 850 m hosszú mólón végig sétálva lehet bejutni. A turisták körében népszerű, nyüzsgő Na'ama Bay kb. 18 km-re, Sharm El Sheikh repülőtere pedig 9 km-re található.

A szálloda 2016 telén nyílt meg, és a híres Rixos szállodalánc második hotele Sharm El Sheikh üdülőövezetében. 783 szobája van a modern épületekben, egy recepcióval ellátott előcsarnok, ingyenes Wi-Fi a közös helyiségekben és a szobákban, egy fő étterem (külön emelettel a gyermekes családok számára), 6 à la carte étterem és 9 bár, valamint a „Rixos Anjana Spa” és egy külön női spa részleg benti medencével kapott helyet. A kertben 7 medence található (ebből télen 3 fűthető), a napozóteraszokon a napágyak és napernyők térítésmentesen használhatóak.

SPORT ÉS SZÓRAKOZÁS
Aerobik, vízi aerobik, vízilabda, strandröplabda, boccia, darts, biliárd, fitneszterem, tenisz (kivilágítástérítés ellenében), jakuzzi/ pezsgőfürdő, hammam, gőzfürdő, szauna; Nappali animációs program és esti szórakoztató programok. Térítés ellenében: kezelések a gyógy- és wellnessközpontban (12 éves kortól), masszázs, fodrászat, vízi sportok a tengerparton, búvárkodás.

GYERMEKEK
Miniklub 4-12 éves gyermekeknek, tini klub 13-17 éves korig, külön gyermekmedence, játszótér (beltéri/ kültéri), ​​mozi, gyermekmenü.

SZOBA
Az elegánsan berendezett SUPERIOR szobák (DZS/ EZS) zuhanyzóval, WC-vel, hajszárítóval, minibárral (ingyenesen bekészítve víz, üdítő, sör), LCD IP TV-vel, WiFi-vel (ingyenes), közvetlen telefonvonallal, széffel, tea- és kávéfőzési lehetőséggel, valamint erkéllyel vagy terasszal. A DELUXE szobák (DZX/ EZX) azonos alapfelszereltséggel rendelkeznek, csak kicsit tágasabbak. Néhány spartipp szoba (Sparzimmer/DZP) áll rendelkezésre. A CSALÁDI szobák (DZF) 2 hálószobával rendelkeznek, amelyek összenyithatóak.

ALL INCLUSIVE PLUS
Reggeli, ebéd és vacsora svédasztalos formában, késői reggeli és éjféli vacsora, friss gyümölcslevek reggelire, alkoholos és alkoholmentes italok éjjel-nappal, beleértve a minibárt is, mely minden nap vízzel, üdítőkkel és sörrel feltöltve. Prémium alkohol, vitamin bár, shisha stb. térítés ellenében. Opcionálisan vacsora is elfogyasztható az à la carte éttermekben (előzetes foglalás szükséges).





 
Töltődik a foglalási lap
Egyiptom utazás, nyaralás Sharm el Sheikh utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások