Egyiptom, Sharm el Sheikh: Ghazala Beach 2*, félpanzió

Közvetlenül a saját, homokos tengerpartján található középkategóriás szálloda.

2.9pont - 2 értékelés   
Ellátás:
félpanzió
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
3*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
346680
Utolsó frissítés:
2024.06.20. (Cs)
8 nap/7 éj
175 960 Ft / fő (alap ár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




KÖZVETLEN, SAJÁT HOMOKOS TENGERPART - NA'AMA BAY PARTI SÉTÁNYA ÜZLETEKKEL, BÁROKKAL

A szálloda a Na’ama Bay hosszú parti sétányán található, ahol számos üzlet és szórakozási lehetőség gondoskodik a változatos nyaralásról. A transzfer a repülőtérről kb. 15 perc.

A közkedvelt szálloda méltán híres gondosan ápolt kertjéről és varázslatos zöld területeiről. A központi épületben helyezkedik el a lobby a recepcióval, egy bár, és az internet kávézó (díj ellenében). A főétteremnél egy kis bevásárlóközpont található. A gyönyörű kerti rész közepén a nagy úszómedence, a gyerekmedence és egy további, fűthető medence szolgálja a kényelmet. A medencénél és a strandon a napágyak, napernyők és matracok térítésmentesen vehetőek igénybe.A medencebárnál frissítőket és koktélokat szolgálnak fel, a főétteremben pedig a nemzetközi konyha ízvilágából lehet válogatni. A közkedvelt parti sétányon találhatóak az á la carte éttermek: a TAM TAM keleti konyhával (az étterem jelenleg flújítás alatt, helyette étkezés a Ghazala Gardensben található Brazilian étteremben), a BIERWAGEN svájci specialitásokkal, a DA FRANCO pizzákkal (az étterem jelenleg felújítás alatt, helyette kiszolgálás a Beach Barban), a KOKAI pedig japán specialitásokkal várja a vendégeket. A BEACH BAR-ban ebédre kisebb snack ételeket és hideg italokat kínálnak, esténként kitűnő halételek kóstolhatóak, élőzene kíséretében. Az Ice Cream Corner-ben napközben finom fagylaltok közül válogathatnak.

SPORT ÉS SZÓRAKOZÁS
A Grand Spa Wellness Clubban térítés ellenében fitness terem, szauna, masszázs, jacuzzi, fodrászat és szépségszalon működik.A szálloda területén található Sinai Divers búvárközpont, mely átfogó búvárprogramot kínál (díj ellenében). Valamennyi sportszolgáltatás térítés ellenében foglalható.

SZOBÁK
A STANDARD szobák (kb. 26 m2) a főépületben és a bungalókban találhatóak. A medencénél lévő bungalók nem rendelkeznek közvetlen kijárással a medencéhez. Mindegyik szoba fürdőkáddal/zuhanyzóval, WC-vel, hajszárítóval, légkondicionálóval (szezonális), mini hűtőszekrénnyel, műholdas TV-vel, telefonnal és balkonnal vagy terasszal rendelkezik. A standard szobák maximum 3 felnőtt részére ajánlottak, a bungaló szobák pedig maximum 2 felnőtt befogadására alkalmas.

FÉLPANZIÓ
A szálloda félpanziós ellátást biztosít. A főétterem gazdag svédasztalos reggelit és vacsorát kínál (az étkezések sorántartalmazza a meleg italok, illetve az alkoholmentes üdítők fogyasztását is). Jelenleg felújítás alatt áll a TAM TAM étterem (helyette igénybe vehető a Brazilian étterem a Ghazala Gardens testvérszállodában), illetve a DA FRANCO étterem (helyette kiszolgálás a Beach Barban). Az esetleges kellemetlenségekért elnézésüket kérjük!





 
Töltődik a foglalási lap
Egyiptom utazás, nyaralás Sharm el Sheikh utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások